0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα δικά μου μαθηματικά λένε ότι το έως 8 σημαίνει 7 ετών και 364 ημερών. Το να μην είναι 9 σημαίνει σίγουρα ότι είναι πάνω από 8 ακριβώς.
Δηλαδή όταν το παιδί είναι 1 έτους 11 μηνών και 29 ημερών λες ότι είναι 1 έτους; Ή όταν είναι 11 μηνών και 29 ημερών και σε ρωτάνε απαντάς "είναι 0 ετών"; Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Μάλλον συμφωνούμε αλλά το γράφουμε διαφορετικά. Συμπληρώνεις τα 8 έτη ακριβώς 8 έτη μετά τη γέννησή σου. Δηλαδή 7/8/2016 γέννηση. 7/8/2024 είσαι 8 ακριβώς, έχεις συμπληρώσει 8. Από την επόμενη ημέρα είσαι 8+ οπότε είσαι εκτός νόμου.
Αν είναι μόνιμος, πληρώνεται από το Υπουργείο. Αν είναι αναπληρωτής πληρώνεται από τη ΔΥΠΑ. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται να κάνει μία αίτηση διαδικτυακά μέσω των e-services της ΔΥΠΑ κι εκεί θα ζητηθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. (Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ταυτότητα, λογαριασμός τραπέζης, υπεύθυνη δήλωση κ.α.)
Συνάδελφοι, χρόνια πολλά!!!Προσπαθώ να βγάλω και εγώ άκρη με την 4μηνη αδεια... επαιρνα τηλ στο υπουργείο για να ρωτήσω κατά πόσο ισχύει το να λήγει η άδεια 31/8 & πως το ερμηνεύουν έτσι μιας και δεν θα είναι 4 μηνη πχ αν τη δηλώσεις από Μάρτιο. Δεν απαντούσαν και επαιρνα 10 μέρες τηλ.Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει πάρει την 4μηνη;Το καλοκαίρι είχα ρωτήσει στη Δ Αθήνας και μου είπαν ότι ισχύει ότι την χορηγούν έως 31/8. Κάποιος εδώ είχε γράψει ότι στη Δ Αθήνας και στον Πειραιά την χορηγούν οπότε θέλει ο εκπαιδευτικος. Αλλά ίσως άλλαξε αυτό. Αν υπάρχει όμως έστω και 1 που να την πήρε την άδεια θα μπορούσα να πατήσω εκεί. Ευχαριστώ πολύ!