0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πιστεύεις ότι τα ελλείμματα σε 12ωρα φυσικής ανα σχολείο είναι λιγότερα; Από πού προκύπτει αυτό; Για κάτσε δες σε κάποιες περιοχές ενδεικτικά πόσα ήταν τα κενά μεταθέσεων (αυτά που βγάινουν με τον αλγόριθμο δηλαδή) και πόσα τα οργανικής τοποθέτησης (αυτά που βγαίνουν με το 12ωρο ανα σχολείο δηλαδή). Το παράδειγμα που ανέφερες έχει πραγματικά ή υποθετικά δεδομένα;
Το παράδειγμα που ανέφερες έχει πραγματικά ή υποθετικά δεδομένα;
https://www.especial.gr/organika-kena-deyterovathmias-genikis-poia-tha-dothoyn-mazi-me-ta-leitoyrgika-kena-gia-proslipseis-anaplirwtwn-2023-24/
Με την ιδια λογικη θα μπορουσα να σε ρωτησω το αντιστροφο δηλ και από που προκυπτει ότι τα ελλειμματικα 12ωρα φυσικής ανα σχολείο είναι περισσοτερα από τα ελλειμματικα 20αρια ανα ομαδα ή και από τα υπολοιπα των 12ωρων ελλειμματων ανα ομαδα; δηλ σύγκρινες τα οργανικα κενα των μεταθεσεων, με τα οργανικα κενα των εσωτερικων υπηρεσιακων μεταβολων των 58 δδε και οι οποιες μαλιστα δεν εχουν ομοιομορφία ως προς την κοινοποιηση των σχετικων πινακων (άλλες ανακοινωνουν αναλυτικα τις ωρες των κενων και άλλες τα ελλείμματα χωρις αναλυση ωρων + το οτι δεν ειναι ασφαλης κιόλας η συγκριση των κενων των μεταθεσεων με τα κενα των οργανικων τποθετησεων σε καθε σχολειο, αφου τα κενα των οργανικων τοποθετησεων βγαινουν μετά τις μεταθεσεις με αποτελεσμα να αναδιαμορφωνονται εξαιτιας των μετατιθεμενων) ? Ακομα κι αν το εκανες, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, και ειδες ότι το 2023 οντως ηταν περισσοτερα τι θα σημαινε αυτό? Ότι αυτό ακριβως γινεται κάθε χρονο? Ή μηπως εκανες αυτή τη δουλεια σε βαθος πχ πενταετιας για να μπορεις να εισαι βεβαιος για τα λεγόμένα σου?Ηταν υποθετικο πλην όμως στη διαρκεια της 5ετους μου υπηρεσιας ως γραμματεας πυσδε μιας μικρης δδε και στην οποια μονος μου χειριζομουν αυτά τα χρονια πινακες μεταθεσεων, εσωτερικων μεταβολων και αποσπασεων για να είναι ετοιμοι στο τραπεζι του πυσδε, θα σου πω ότι ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜ
να ρωτήσω κι εγώ κάτι.πέρυσι οι διορισμοί έγιναν τον Μάιο 2023. Φέτος πότε θα γίνουν (αν γνωρίζει κάποιος);Επίσης, από ποιους πίνακες ; τους προσωρινούς που εκδόθηκαν τον Αύγουστο 2023 ή τους νέους μετά την εξέταση των ενστάσεων;και, τελευταία ερώτηση: έίμαι κοντά σε διορισμό. ποιον πρέπει να προσεγγίσω ώστε να βγει οργανικό κενό στον νομό που θέλω; προϊστάμενο δευτερόβαθμιας; διευθυντή περιφερειακής εκπαίδευσης; κάποιον αιρετό; Αναφέρομαι σε μικρό νομό , όπου ολοι λίγο - πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους; Ευχαριστώ
έίμαι κοντά σε διορισμό. ποιον πρέπει να προσεγγίσω ώστε να βγει οργανικό κενό στον νομό που θέλω; προϊστάμενο δευτερόβαθμιας; διευθυντή περιφερειακής εκπαίδευσης; κάποιον αιρετό; Αναφέρομαι σε μικρό νομό , όπου ολοι λίγο - πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους; Ευχαριστώ
https://www.especial.gr/diorismoi-sta-kedasy-alla-oxi-fetos-diataxi-sto-nomoshedio-gia-ta-aei/?fbclid=IwAR0BZztvOaMRbdx25h2f_Q_uhAfj-MzchL8rGuvIaQ9LUWHj8bfeCGXxiDwΜετά και από αυτό νομίζω πως όλα συγκλίνουν στο ότι το ΥΠΕΣ έχει σκοπό να εγκρίνει και φέτος μόνο τόσους διορισμούς, όσο και το ύψος των τελικών συνταξιοδοτήσεων. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, πρώτα το ΥΠΑΙΘΑ έφαγε άκυρο για τις 3.000 (αν το ύψος τους ήταν ίδιο με το περσινό) νέες οργανικές των κοινών ειδικοτητων. Έπειτα, το άκυρο ήρθε για τις 1.500 νέες οργανικές των ΕΕΠ-Ε
Συνάδελφε την Τετάρτη υπάρχει μια πολύ μεγάλη απεργία που αφορά και τα αιτήματα για διορισμούς που αναφέρεις.Αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι οφείλουμε να κινητοποιηθούμε!