0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν σε μια δευτεροβάθμια δεν έχει δοθεί κανένα κενό για μετάθεση, αυτό σημαίνει ότι δεν θα δοθεί και για μόνιμους διορισμούς; Δηλαδή σε μια ΔΔΕ δεν υπάρχει οργανικό κενό για να πάει κάποιος που θέλει μετάθεση. Φεύγουν όμως κάποιοι με μετάθεση. Αυτό το υπολογίσανε όταν βγάλαν τα οργανικά κενά ;
Αν φύγουν με μετάθεση κάποιοι από μία ΔΔΕ και έτσι δημιουργηθούν οργανικά κενά, τα οποία δεν τα πάρουν κάποιοι άλλοι ερχόμενοι με μετάθεση, τότε θα μπορέσουν να γίνουν διορισμοί εκεί. Όμως, το γεγονός ότι υπάρχουν οργανικά κενά σε μια ΔΔΕ, δε σημαίνει ότι το ΥΠΑΙΘ θα τα δώσει για διορισμούς. Συνήθως το ΥΠΑΙΘ θέλει πρώτα να γεμίσει με διορισμούς τα δυσπρόσιτα μέρη και τα νησιά!
Δεν αφορά τους διορισμούς του 2024 αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει άλλο σχετικό νήμα: https://www.esos.gr/arthra/87373/paratasi-ishyos-ton-pinakon-katataxis-ypopsifion-ekpaideytikon-meleta-o-ypoyrgos?fbclid=IwAR0eAuRMsvW-wGjIXh9OFwb3OwMa9TyrBUoNU1wyixhzk47wZST9tsA5j9cΜήπως έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται για το άνοιγμα των πινάκων το 2025 και βλέπουν πως δεν προλαβαίνει να στηθεί γραπτός; Ή ενδεχομένως να είναι μια κίνηση για να συντονιστεί το άνοιγμα των πινάκων της ειδικής με της γενικής και να πάμε σε νέο σύστημα το 2026...
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ουσιαστικά το πως λειτουργεί το ενιαίο τύπου ολοήμερο δημοτικό σχολείο.Και για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου γιατί, ενώ είμαι δάσκαλος, στα προηγούμενα μηνύματα πήρα το μέρος των ειδικοτήτων που διδάσκουν στο δημοτικό (χωρίς βέβαια να υπάρξει κάποιο feedback από αυτούς: μάλλον δεν κατάλαβαν τι καταστροφικές συνέπειες θα είχαν αυτά που προτείνατε για τις ειδικότητες): Ναι, αυτό που πρότειναν οι oliver και anpath86 θα ήταν εφαρμόσιμο αν είχαμε τις εξής αλλαγές στο ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα και πηγαίναμε ουσιαστικά στην προ Ν. Φίλη εποχή (διατηρώντας βέβαια τη δυνατότητα ύπαρξης ολοημέρου σε όλες τις υφιστάμενες σχολικές μονάδες).Αυτό θα γινόταν πολύ εύκολα, αν απλώς κόβαμε 5 από τις 10 ώρες των ειδικοτήτων στην Α' και
Καλησπέρα σας! Οι διορισμοί φέτος θα είναι περισσότεροι από τις συνταξιοδοτήσεις. Οι τελευταίοι διορισμοί με αυτό το σύστημα. Η μόνη πιθανότητα να μην αλλάξει είναι να βγει ο Κασέλας... Μην απορήσετε για τον αριθμό των ΠΕ 70, απλά αναρωτηθείτε γιατί Γενικός Γραμματέας συνηθίζετε να μπαίνει ΠΕ70....Α.Υ.Τ.Α. ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΤΥΧΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Τα κενα για μεταθεσεις στην περιοχη μου ειναι 0. Αρα δεν γινεται καμια μεταθεση. Ομως φευγουν 3η 4 που θα πανε σε αλλες ΔΔΕ . Το ερωτημα μου ειναι . Ειναι νομιμο να διορισει αφου τα κενα προεkυψαν μετα τις μεταθεσεις;