0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα εξαρτώνται περισσότερο από τις αιτήσεις συνταξιοδότησης. Δηλαδή δεν θα ζητηθεί από τις διευθύνσεις να στείλουν νέα κενά ούτε θα χρειάζεται να αντιστοιχούν σε οργανικά κενά οι θέσεις που θα προκηρυχθούν. Θα είναι δηλαδή στο περίπου. Άλλωστε, οι νεοδιοριστοι τον πρώτο χρόνο καλύπτουν λειτουργικά κενά. Τα οργανικά έχουν σημασία τον δεύτερο χρόνο και φυσικά στις μεταθέσεις.
Οι ΠΕ02 έχουν 475, όχι 531
Να υποθέσω δηλαδή ότι εκεί που υπάρχουν πλεονάσματα δεν θα γίνουν καθόλου διορισμοί φέτος;
Αναμένοντας την ανακοίνωση των μεταθέσεων αυτή την εβδομάδα, που θα οριστικοποιήσουν και τα εν δυνάμει οργανικά κενά με βάση τα οποία θα μπορέσουν να γίνουν οι φετινοί διορισμοί νομίζω πως αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα έως τώρα δεδομένα.Για την πρωτοβάθμια και τους ΕΕΠ-Ε
Δηλαδή έχεις παρατηρήσει ότι ελάχιστοι φεύγουν από πλεονασματικές περιοχές;
Επειδή ακόμα δεν το έχω καταλάβει καλά, αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει. Έστω ότι σε ένα κλάδο, πχ. ΠΕ02, υπάρχουν 55 κενά πανελλαδικά και 45 πλεονάσματα, πάλι πανελλαδικά, και αυτά μετά τις μεταθέσεις. Ο αριθμός των διορισμών πού θα βασιστεί στα 55 κενά ή στα 10 κενά, δηλαδή θα αφαιρεθούν από τα 55 τα 45 πλεονάσματα;
Θεωρητικά νομίζω στο 55. Δεν αφαιρούνται κανονικά τα πλεονάσματα από τα κενά. Δηλαδή αν στην Α Θεσσαλονίκης έχει 10 κενά και στη