0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πω το εξής...είσαι στο όριο. Δεν ξέρουμε πως ο καθείς θα κινηθεί όταν δηλώσει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι δάσκαλοι δεν θα πάρουν τη μερίδα του λέοντος και πάλι. Αλλά δεν ξέρω αριθμό και δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα.
Καλημέρα,δεν το έθεσα προσβλητικά το σχόλιο αυτό.Απλά εξίσταμαι για 2 λόγους.Α.Λόγω προηγούμενων διορισμών γίνονται μεταθέσεις σε καλές περιοχές και συνεπώς βγαίνουν περιοχές μέτριες ή νησιά,να το θέσω καλύτερα,για τους νέους διορισμούς.Και επιπροσθέτως...υπάρχει τόσο ανάγκη τόσοι άνθρωποι να γίνουν μόνιμοι γιατί το ρίσκο πλέον με τη λήξη των πινάκων είναι άγνωστο.Οπότε....
Patreas, πες μας, να τα δηλώσουμε όλα ή θα ξαναγίνουν διορισμοί και του χρόνου με το ίδιο σύστημα; (ξέρουμε, θέλει μαντικές ικανότητες εδώ, αλλά λέμε μήπως...)
Το 4500 Χιλ διορισμοί σημαίνει κάλυψη 100% των συνταξιοδοτησεων σε γενική ΠΕ και ΔΕ και ένα 580 για ειδική ΠΕ και ΔΕ.
Μόνο 580 η Ειδική ?
Μας έχει φάει το άγχος.... Πότε υπολογίζεται να βγει η κατανομή;
Τελη Ιουνιου πιθανοτατα.
Όμως.....εγώ απάντησα στον/στην weissheit, που έγραψε το ακόλουθο:δηλαδή ρώτησε αν "θα ξαναγίνουν διορισμοί και του χρόνου με το ίδιο σύστημα;"( του χρόνου είναι το καλοκαίρι του 2025)και του απάντησα με "ποιο άλλο θα μπορούσαν να γίνουν" (αφού οι πίνακες θα ισχύουν και του χρόνου). Οι οριστικοί πίνακες θα εκδοθούν σε λίγες μέρες , θα γίνουν οι διορισμοί φέτος και του χρόνου με αυτούς και δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες - αυτό εννούσα. Άλλωστε και να θέλουν δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν το σύστημα μέχρι τότε. Τώρα πόσους θα διορίσει του χρόνου ουδείς γνωρίζει αλλά όσους διορίσει θα τους διορίσει από αυτούς τους πίνακες.Αν μετά αλλάξει το σύστημα επίσης είναι άγνωστο. Αυτά.
Aπο μήνα σε μήνα το πάμε....εχουμε πεθάνει από το άγχος!!!Τίποτα για πε60 ξέρουμε;;; Είμαι στους 500 πρώτους και δεν ξέρω αν θα διοριστω...
Ναι, άκυρο, μάλλον έπρεπε να ρωτήσω αν θα γίνουν διορισμοί και του χρόνου και όχι με ποιο σύστημα, αλλά να πω ότι η αναφορά στις μαντικές ικανότητες είναι ότι αστειεύομαι και λίγο. Ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει και η δουλειά μας είναι τυχερό παίγνιο, αλλά και η παραμικρή πληροφορία που μας δίνετε βοηθάει και ευχαριστούμε πολύ.
ΠΕ60 τα ίδια με πέρσι περίπου.