0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/449633_asep-1ge/2023-proslipseis-ekdothikan-oi-oristikoi-pinakes-katataxis-ekpaideytikonΚαλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας. Όσον αφορά εμάς της 2γε, το alpha vita κατεβάζει την ημερομηνία στις αρχές αντί για μέσα Αυγούστου. Έτσι κάτι γίνεται, και αν δουλέψουν λίγο εντατικοτερα στο ΑΣΕΠ, ίσως προλάβουν και τον Ιούλιο.
https://www-alfavita-gr.cdn.ampproject.org/v/s/www.alfavita.gr/ekpaideysi/449587_asep-erhetai-beltiosi-tis-diadikasias-enstaseon-ekpaideytikon-exetazontai-6300?amp=&_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQIUAKwASCAAgM%3D#amp_tf=%CE%91%CF%80%CF%8C%20%251%24s&aoh=17182783798279&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Fwww.alfavita.gr%2Fekpaideysi%2F449587_asep-erhetai-beltiosi-tis-diadikasias-enstaseon-ekpaideytikon-exetazontai-6300Δεν πρόλαβα να το πω και φαίνεται πως με άκουσαν στον ΑΣΕΠ (όχι, δεν είμαι σαββατογεννημενος). Θα εντατικοποιήσουν τη διαδικασία των ενστάσεων για τη 2γε. Αμήν
Προς τι το άγχος...πέρσι 17 με 23 Αυγούστου παρουσιαστήκαμε...ο νοών νοήτω. Συνάδελφοι όλα θα γίνουν, Υπομονή και καλό καλοκαίρι. Ο, τι ήξερα το έγραψα, έχω οικογενειακά θέματα και θα τρέχω μόλις φτάσω στα πάτρια εδάφη. Αν τυχόν έχω κάποιο νέο θα μπω ξανά να ενημερώσω.Όλα θα γίνουν. Καλό διορισμό στους νέους εκπαιδευτικούς και καλή συνέχεια στους επόμενους.
Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα άγχους αλλά κυρίως γιατί πρέπει ο καθένας μας να κάνει έναν στοιχειώδη προγραμματισμό της ζωής του και είναι άλλο να ξέρει από πριν αν θα είναι μόνιμος από Σεπτέμβρη και άλλο να ξέρει από πριν ότι παραμένει αναπληρωτης. Είναι πολλά που διαφοροποιούν αυτές τις δύο συνθήκεςΕπίσης αν δεν κάνω λάθος, πέρσι το ξέρατε από πολύ νωρίτερα και παρουσιαστηκατε μέσα Αυγούστου. Θυμάμαι καλά; Δεν είναι θεμα άγχους. Είναι ζήτημα διεκδίκησης που είτε είμαστε αναπληρωτές είτε μόνιμοι είναι σημαντικό να το ξέρουμε πολύ νωρίτερα και όχι απλώς μια βδομάδα πριν.Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε από αρχές Ιουλίου να το ήξεραν όσοι θα πάνε α φάση και φυσικά στην α φάση να καλύπτονταν πλήρως όλα τα κενά. Φυσικά οι νεοδιορισροι έπρεπε να το ξέρουν πριν τη λήξη του σχολικού έτους για να κάνουν τον προγραμματισμό της ζωής τους για τη διετία.
Ευχαριστούμε. Το τρίτο excel ειδικά είναι τεράστια συνεισφορά για τον έλεγχο της αξιοκρατίας, καθώς μπορεί οποιοσδήποτε να εντοπίσει εύκολα όσους δικαιώθηκαν, αλλά και το κριτήριο για το οποίο δεν μοριοδοτήθηκαν στους προσωρινούς. Έτσι θα σταματήσουν και οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας περί ατόμων που απροσδόκητα ανέβηκαν χιλιάδες θέσεις στην κατάταξη (αν μπουν στον κόπο να το τσεκάρουν όσοι βλέπουν αδικίες και βολέματα παντού). Εξαιρετική πρωτοβουλία!
Ευχαριστούμε πολύ!