0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάλι μαλώνετε ρε σαν αντε να μην πω τι; για ηρεμήστε λίγο. Αντί να νευριάζετε με την κυβέρνηση και να τους μαυρίζετε τρώγεστε μεταξύ σας και μετά πάτε και ρίχνετε πάλι τον κάθε κουλό στην κάλπη και μετά γυρνάτε πίσω και μαλώνετε πάλι μεταξύ σας. Για να σοβαρευτείτε λίγο. Έχει και η ανοησία τα όριά της
"Οποιοσδήποτε αριθμός κάτω από 2000 συνιστά πρόκληση, καθώς δεν γίνεται για ακόμη μια φορά η Πρωτοβάθμια να ριχτεί (στο σύνολό της), καθώς απορροφά κονδύλια ΕΣΠΑ, σε αντίθεση με τη Δευτεροβάθμια που περιλαμβάνεται ούτως ή άλλως στον κρατικό προϋπολογισμό. Εφιστούμε την προσοχή όλων των αρμοδίων για την τήρηση της ισονομίας."Αναγκαστικά έβαλαν το "στο σύνολο της", γιατί με 45% (ή αν θέλετε 35% για τους δασκάλους) είναι τουλάχιστον γελοίο να ισχυρίζεσαι ότι θα σε ρίξουν και πάλιΕγώ δεν είπα ότι τις έκλεψαν. Αλλά ριγμένοι δεν είναι με τίποτα.
Δε μ'αρέσει καθόλου να ζητάω να "ξεπληρώσετε" κάτι που έχω κάνει για σας (γιατί δεν το κάνω γι'αυτό), ωστόσο θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν δείχνατε "έμπρακτα" την ευγνωμοσύνη σας (προφανώς αν αυτή υφίσταται) για την όποια διευκόλυνση σας έχω προσφέρει, με το να υπογράψετε το παρακάτω ψήφισμα.https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/upaitha_sumpleromatikes_metatheseis_stis_nees_organikes_gia_to_sunolo_ton_aitounton/?cryhmgb=&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1732962-sumpleromatikes_metatheseis_stis_nees_organikes_gia_to_sunolo_ton_aitounton&utm_term=cryhmgb%2Bel
Θα πρόσθετα και την δυνατότητα μετάταξης στα κενά αυτά.Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται!Χρόνια αναμένουμε μετάταξη και δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει οργανικό κενό! Και τώρα που ιδρύεται μας παρακάμπτουν τελείως!
Πήρα μετάθεση στην 4 επιλογή μου 1μιση ώρα από το σπίτι μου)για να φύγω από τα νησια.μετα από 10 χρόνια. Και τώρα γίνονται οργανικές και είμαι στην Απέξω .αν ήξερα θα δηλώνω μόνο μια επιλογή