*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1106812 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #2688 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:02:18 pm »
Δε μ'αρέσει καθόλου να ζητάω να "ξεπληρώσετε" κάτι που έχω κάνει για σας (γιατί δεν το κάνω γι'αυτό), ωστόσο θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν δείχνατε "έμπρακτα" την ευγνωμοσύνη σας (προφανώς αν αυτή υφίσταται) για την όποια διευκόλυνση σας έχω προσφέρει, με το να υπογράψετε το παρακάτω ψήφισμα.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/upaitha_sumpleromatikes_metatheseis_stis_nees_organikes_gia_to_sunolo_ton_aitounton/?cryhmgb=&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1732962-sumpleromatikes_metatheseis_stis_nees_organikes_gia_to_sunolo_ton_aitounton&utm_term=cryhmgb%2Bel

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:55:23 »

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2689 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:04:01 pm »
πάλι μαλώνετε ρε σαν αντε να μην πω τι; για ηρεμήστε λίγο. Αντί να νευριάζετε με την κυβέρνηση και να τους μαυρίζετε τρώγεστε μεταξύ σας και μετά πάτε και ρίχνετε πάλι τον κάθε κουλό στην κάλπη και μετά γυρνάτε πίσω και μαλώνετε πάλι μεταξύ σας. Για να σοβαρευτείτε λίγο. Έχει και η ανοησία τα όριά της

Συμφωνώ κι εγώ. Εξάλλου το νήμα είναι για να μαθαίνουμε κανένα νέο,φήμη πείτε το όπως θέλετε για τους διορισμούς. Αρκετά με τις κόντρες αυτές.

Αποσυνδεδεμένος Mr.Kyr.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2690 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:05:02 pm »
"Οποιοσδήποτε αριθμός κάτω από 2000 συνιστά πρόκληση, καθώς δεν γίνεται για ακόμη μια φορά η Πρωτοβάθμια να ριχτεί (στο σύνολό της), καθώς απορροφά κονδύλια ΕΣΠΑ, σε αντίθεση με τη Δευτεροβάθμια που περιλαμβάνεται ούτως ή άλλως στον κρατικό προϋπολογισμό. Εφιστούμε την προσοχή όλων των αρμοδίων για την τήρηση της ισονομίας."

Αναγκαστικά έβαλαν το "στο σύνολο της", γιατί με 45% (ή αν θέλετε 35% για τους δασκάλους) είναι τουλάχιστον γελοίο να ισχυρίζεσαι ότι θα σε ρίξουν και πάλι

Εγώ δεν είπα ότι τις έκλεψαν. Αλλά ριγμένοι δεν είναι με τίποτα.

Τα νούμερα και οι κλάδοι του παραδείγματος που βάζω είναι τυχαία.
Αν καλύψει πχ 100% όλους τους κλάδους και οι δάσκαλοι πάρουν 50%, δεν θα είναι ριγμένοι; Αν πάρει πχ 1100 δασκάλους αντί για 2200 και πχ 140 άτομα σε μια Χ ειδικότητα με κάλυψη 100% δεν είναι ριγμένοι; Έχω δει την ανάλυση που έκανες την άλλη φορά, αλλά η δική μου γνώμη είναι (χωρίς να λέω ότι είναι σωστή) ότι η κουβέντα πρέπει να γινεταιτ με ποσοστά κάλυψης, όχι με απόλυτα νούμερα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποιοι έχουν πολλά παραπάνω κενά. Να μην τα πάρουν ή να μην τα διεκδικήσουν;
Τεσπά, το σταματάω εδώ. Δυστυχώς η Πρωτοβάθμια θα δει ψαλίδι, μάλλον, και αντί να διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ μαζί, υπάρχει η νοοτροπία "αφού έχουν οι δάσκαλοι πολλά κενά, ας πάρω από αυτούς".
Όχι από εσένα trust, γενικότερα μιλάω.

Αποσυνδεδεμένος Mr.Kyr.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2691 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:05:20 pm »
Δε μ'αρέσει καθόλου να ζητάω να "ξεπληρώσετε" κάτι που έχω κάνει για σας (γιατί δεν το κάνω γι'αυτό), ωστόσο θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν δείχνατε "έμπρακτα" την ευγνωμοσύνη σας (προφανώς αν αυτή υφίσταται) για την όποια διευκόλυνση σας έχω προσφέρει, με το να υπογράψετε το παρακάτω ψήφισμα.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/upaitha_sumpleromatikes_metatheseis_stis_nees_organikes_gia_to_sunolo_ton_aitounton/?cryhmgb=&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1732962-sumpleromatikes_metatheseis_stis_nees_organikes_gia_to_sunolo_ton_aitounton&utm_term=cryhmgb%2Bel

Πολύ σωστή πρωτοβουλία! Μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:55:23 »

Αποσυνδεδεμένος follower

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2692 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:07:44 pm »
Θα πρόσθετα και την δυνατότητα μετάταξης στα κενά αυτά.Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται!Χρόνια αναμένουμε μετάταξη και δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει οργανικό κενό! Και τώρα που ιδρύεται μας παρακάμπτουν τελείως!

Αποσυνδεδεμένος tonasotger

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2693 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:08:13 pm »
και βεβαια υφισταται η ευγνωμοσυνη μας για σενα @trust! και λιγα ζητας σε σχεση με αυτα που προσφερεις και οι αποψεις σου ταυτιζονται με τις δικες μας. υπογραφω τωρα κιολας!

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2694 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:10:43 pm »
Θα πρόσθετα και την δυνατότητα μετάταξης στα κενά αυτά.Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται!Χρόνια αναμένουμε μετάταξη και δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει οργανικό κενό! Και τώρα που ιδρύεται μας παρακάμπτουν τελείως!

Στις μετατάξεις είναι πιο περίεργα (κι άδικα) τα πράγματα, γιατί έχω την εντύπωση ότι δε σε αφήνει να δηλώσεις διεύθυνση που δε δείχνει να έχει κενά στην πρόσκληση. Στις μεταθέσεις δεν ισχύει αυτό. Αν λοιπόν στην εγκύκλιο μετατάξεων δεν υπήρχε η

Αποσυνδεδεμένος follower

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2695 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:17:45 pm »
Αν ακολουθούσαν την σωστή και νόμιμη οδό θα το έκαναν. Παραθέτω την απάντηση της Μακρή... γιατί οι ίδιοι θα αυτοδιαψευστούν!!!
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/445229_makri-eleghoyme-akoma-tis-eisigiseis-gia-ti-systasi-neon-organikon-theseon-stin
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2024, 04:43:20 pm από follower »

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2696 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:24:21 pm »

Εννοείται και να στηριχτεί το ψήφισμα.

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2697 στις: Ιουλίου 03, 2024, 04:57:11 pm »

Αποσυνδεδεμένος ΕΕΠ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2698 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:29:03 pm »
Πήρα μετάθεση στην 4 επιλογή μου 1μιση ώρα από το σπίτι μου)για να φύγω από τα νησια.μετα από 10 χρόνια. Και τώρα γίνονται οργανικές και είμαι στην Απέξω .αν ήξερα θα δηλώνω μόνο μια επιλογή

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2699 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:35:26 pm »
Αν μου επιτρέπεται ένα σχόλιο...
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση για σύσταση οργανικών στην α/θμια (κοινών ειδικοτήτων) σαν να διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα όλους τους κλάδους και τις συλλογικότητες!
Φοβερός συντονισμός για σύσταση οργανικών παντού και για όλους, αύξηση διορισμών παντού, υπομνήματα, επιστολές, πιέσεις...
Δεν διαφωνώ καθόλου. Ίσα ίσα. Μακάρι αυτή η μαχητικότητα να διατηρηθεί και μετά τους διορισμούς για όλα τα καυτά ζητήματα που υπάρχουν και για όσα έρχονται.
Μην γυρίσουμε μετά σε κατάσταση ληθάργου ξανά.
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2700 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:35:29 pm »
Πήρα μετάθεση στην 4 επιλογή μου 1μιση ώρα από το σπίτι μου)για να φύγω από τα νησια.μετα από 10 χρόνια. Και τώρα γίνονται οργανικές και είμαι στην Απέξω .αν ήξερα θα δηλώνω μόνο μια επιλογή
Είπαν ότι δε θα προλάβουν να το τρέξουν για όλους από την αρχή. Είναι τουλάχιστον αστείο ως επιχείρημα. Μόνιμα το ίδιο επιχείρημα για τα πάντα. "Δεν προλαβαίνουμε".

Πάρτε τηλέφωνο στο υπουργείο οι θιγόμενοι.

Αποσυνδεδεμένος ΕΕΠ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2701 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:41:01 pm »
Έχω πάρει τηλέφωνα  . Τα ίδια ακουσα όσοι πηραμε μετάθεση πήραμε.! Δυστυχώς 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη