0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω πάρει τηλέφωνα . Τα ίδια ακουσα όσοι πηραμε μετάθεση πήραμε.! Δυστυχώς
Τα νούμερα και οι κλάδοι του παραδείγματος που βάζω είναι τυχαία.Αν καλύψει πχ 100% όλους τους κλάδους και οι δάσκαλοι πάρουν 50%, δεν θα είναι ριγμένοι; Αν πάρει πχ 1100 δασκάλους αντί για 2200 και πχ 140 άτομα σε μια Χ ειδικότητα με κάλυψη 100% δεν είναι ριγμένοι; Έχω δει την ανάλυση που έκανες την άλλη φορά, αλλά η δική μου γνώμη είναι (χωρίς να λέω ότι είναι σωστή) ότι η κουβέντα πρέπει να γινεταιτ με ποσοστά κάλυψης, όχι με απόλυτα νούμερα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποιοι έχουν πολλά παραπάνω κενά. Να μην τα πάρουν ή να μην τα διεκδικήσουν;Τεσπά, το σταματάω εδώ. Δυστυχώς η Πρωτοβάθμια θα δει ψαλίδι, μάλλον, και αντί να διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ μαζί, υπάρχει η νοοτροπία "αφού έχουν οι δάσκαλοι πολλά κενά, ας πάρω από αυτούς".Όχι από εσένα trust, γενικότερα μιλάω.
Δεν έχεις φαντασία μάλλον. Θεωρείς ότι επειδή οι διορισμοί γίνονται βάση κρατικού προϋπολογισμού δεν έχουν σχέση με τις παράλληλες που είναι μέσω ΕΣΠΑ; Για άκου λοιπόν. Από τη στιγμή που κάνουν τόσους διορισμούς από κάπου πρέπει να αντλήσουν έσοδα για να μην υπάρξει χασούρα στις δαπάνες του κράτους. Θεωρείς ότι δε μπορούν να πάρουν κονδύλια του ΕΣΠΑ που έχουν ήδη εγκριθεί από το πρόγραμμα και να τα χώσουν αλλού; Πάμε παρακάτω. Αλλο σενάριο. Προσπαθούν να μειώσουν τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ γιατί δε φτάνουν τα χρήματα που τους έχουν δώσει. Τώρα θα μου πεις " τι σχέση έχει αυτό με τους διορισμούς;" Ε, ε οι παράλληλες δεν είναι και εξ' ολοκλήρου μέσω ΕΣΠΑ. Ένα ποσοστό είναι, οπότε θεωρώ ότι γλιτώνουν και από εκεί. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο; Είναι τυχαίο ότι αυξάνουν τον αριθμό των διορισμών και την ίδια στιγμή κιόλας θέλουν να μειώσουν τις παράλληλες;
Συναδελφοι οσοι θιγεστε βαλτε δικηγορους. προλαβαινουν κανονικα. Ενα συστημα τρεχει.....κυνηγηστε το οσο γινεται. ειναι τεραστια αδικια αυτο που παει να γινει.
Το παράδειγμα σας σκοντάφτει στο γεγονός ότι ο τρόπος υπολογισμού των οργανικών κενών δεν είναι ο ίδιος για όλ@. Τώρα έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους θέσεις στηρίζονται στο Υπουργείο για να τις ιδρύσει, έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους είναι συνάρτηση των ωρών τους και έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους στηρίζονται σε αποφάσεις παλιότερες των δήμων για τα σχολεία άσχετα με τα σημερινά δεδομένα π.χ. 12θεσιο σχολείο που στην πραγματικότητα είναι 6θεσιο ή 15θεσιο. Δυστυχώς, από ότι βλέπω κάποι@ είναι ο θάνατος σου η ζωή μου και θλίβομαι. Τι να πει και το ΕΕΠ/Ε
Ελπίδες να αλλάξει αυτή η αδικία δε νομίζω να έχω. Και κάποιους συναδέλφους που θα τρέξουν συμπληρωματικά οι μεταθέσεις δε τους συμφέρει να έχω. Αύριο θα πάρει δικηγόρος αλλά είναι ένα τηλέφωνο ποιος υπολογίζει. Υπάρχει κάποιο άλλο τηλ να δώσει περισσότερη σημασία σε αυτό το θέμα;
Είπαν ότι δε θα προλάβουν να το τρέξουν για όλους από την αρχή. Είναι τουλάχιστον αστείο ως επιχείρημα. Μόνιμα το ίδιο επιχείρημα για τα πάντα. "Δεν προλαβαίνουμε".Πάρτε τηλέφωνο στο υπουργείο οι θιγόμενοι.