*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1109178 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #2702 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:44:44 pm »
Έχω πάρει τηλέφωνα  . Τα ίδια ακουσα όσοι πηραμε μετάθεση πήραμε.! Δυστυχώς
Είναι τραγικοί.
Για όσους πήραν μετάθεση στην 1η τους επιλογή να το καταλάβω. Για τους υπόλοιπους είναι επιβεβλημένο να έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ξανά στη διαδικασία.
Είναι πανεύκολη διαδικασία άλλωστε.
Πρέπει να επιμείνετε όσοι θίγεστε.
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:12 »

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2703 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:47:30 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2024, 05:50:29 pm από leon. »

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2704 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:47:49 pm »
Έχω πάρει τηλέφωνα  . Τα ίδια ακουσα όσοι πηραμε μετάθεση πήραμε.! Δυστυχώς
Φτιάξτε καμία ομάδα στο Facebook και βρείτε κανέναν δικηγόρο να τους πάρει ένα τηλέφωνο απλά. Ή ένα εξώδικο. Τώρα απαντάνε άνετα γιατί σου λέει "και τι θα μας κάνουν"

Αποσυνδεδεμένος Τα κουρέλια τραγουδάνε

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2705 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:48:51 pm »
Τα νούμερα και οι κλάδοι του παραδείγματος που βάζω είναι τυχαία.
Αν καλύψει πχ 100% όλους τους κλάδους και οι δάσκαλοι πάρουν 50%, δεν θα είναι ριγμένοι; Αν πάρει πχ 1100 δασκάλους αντί για 2200 και πχ 140 άτομα σε μια Χ ειδικότητα με κάλυψη 100% δεν είναι ριγμένοι; Έχω δει την ανάλυση που έκανες την άλλη φορά, αλλά η δική μου γνώμη είναι (χωρίς να λέω ότι είναι σωστή) ότι η κουβέντα πρέπει να γινεταιτ με ποσοστά κάλυψης, όχι με απόλυτα νούμερα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποιοι έχουν πολλά παραπάνω κενά. Να μην τα πάρουν ή να μην τα διεκδικήσουν;
Τεσπά, το σταματάω εδώ. Δυστυχώς η Πρωτοβάθμια θα δει ψαλίδι, μάλλον, και αντί να διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ μαζί, υπάρχει η νοοτροπία "αφού έχουν οι δάσκαλοι πολλά κενά, ας πάρω από αυτούς".
Όχι από εσένα trust, γενικότερα μιλάω.

Το παράδειγμα σας σκοντάφτει στο γεγονός ότι ο τρόπος υπολογισμού των οργανικών κενών δεν είναι ο ίδιος για όλ@. Τώρα έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους θέσεις στηρίζονται στο Υπουργείο για να τις ιδρύσει, έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους είναι συνάρτηση των ωρών τους και έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους στηρίζονται σε αποφάσεις παλιότερες των δήμων για τα σχολεία άσχετα με τα σημερινά δεδομένα π.χ. 12θεσιο σχολείο που στην πραγματικότητα είναι 6θεσιο ή 15θεσιο.

Δυστυχώς, από ότι βλέπω κάποι@ είναι ο θάνατος σου η ζωή μου και θλίβομαι. Τι να πει και το ΕΕΠ/Ε
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2024, 05:55:52 pm από Τα κουρέλια τραγουδάνε »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:12 »

Αποσυνδεδεμένος ΕΕΠ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2706 στις: Ιουλίου 03, 2024, 05:59:31 pm »
Ελπίδες να αλλάξει αυτή η αδικία δε νομίζω να έχω. Και κάποιους συναδέλφους που θα τρέξουν συμπληρωματικά οι μεταθέσεις δε τους συμφέρει να έχω.  Αύριο θα πάρει δικηγόρος αλλά είναι ένα τηλέφωνο ποιος υπολογίζει. Υπάρχει κάποιο άλλο τηλ να δώσει περισσότερη σημασία σε αυτό το θέμα;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2707 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:02:44 pm »
Δεν έχεις φαντασία μάλλον. Θεωρείς ότι επειδή οι διορισμοί γίνονται βάση κρατικού προϋπολογισμού δεν έχουν σχέση με τις παράλληλες που είναι μέσω ΕΣΠΑ; Για άκου λοιπόν. Από τη στιγμή που κάνουν τόσους διορισμούς από κάπου πρέπει να αντλήσουν έσοδα για να μην υπάρξει χασούρα στις δαπάνες του κράτους. Θεωρείς ότι δε μπορούν να πάρουν κονδύλια του ΕΣΠΑ που έχουν ήδη εγκριθεί από το πρόγραμμα και να τα χώσουν αλλού; Πάμε παρακάτω. Αλλο σενάριο. Προσπαθούν να μειώσουν τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ γιατί δε φτάνουν τα χρήματα που τους έχουν δώσει. Τώρα θα μου πεις " τι σχέση έχει αυτό με τους διορισμούς;" Ε, ε οι παράλληλες δεν είναι και εξ' ολοκλήρου μέσω ΕΣΠΑ. Ένα ποσοστό είναι, οπότε θεωρώ ότι γλιτώνουν και από εκεί. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο; Είναι τυχαίο ότι αυξάνουν τον αριθμό των διορισμών και την ίδια στιγμή κιόλας θέλουν να μειώσουν τις παράλληλες;

Αν διαβάσετε τους οδηγούς υλοποίησης ΕΣΠΑ θα δείτε ότι υπάρχει ρήτρα η χρηματοδότηση να πηγαίνει αποκλειστικά για τις ανάγκες του αντίστοιχου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #2708 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:02:53 pm »
Συναδελφοι οσοι θιγεστε βαλτε δικηγορους. προλαβαινουν κανονικα. Ενα συστημα τρεχει.....κυνηγηστε το οσο γινεται. ειναι τεραστια αδικια αυτο που παει να γινει.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2709 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:05:50 pm »
Συναδελφοι οσοι θιγεστε βαλτε δικηγορους. προλαβαινουν κανονικα. Ενα συστημα τρεχει.....κυνηγηστε το οσο γινεται. ειναι τεραστια αδικια αυτο που παει να γινει.
Πρώτα από όλα ενωθείτε. Έχετε χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ίδρυσης.

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2710 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:08:38 pm »
Το παράδειγμα σας σκοντάφτει στο γεγονός ότι ο τρόπος υπολογισμού των οργανικών κενών δεν είναι ο ίδιος για όλ@. Τώρα έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους θέσεις στηρίζονται στο Υπουργείο για να τις ιδρύσει, έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους είναι συνάρτηση των ωρών τους και έχουμε ειδικότητες που οι οργανικές τους στηρίζονται σε αποφάσεις παλιότερες των δήμων για τα σχολεία άσχετα με τα σημερινά δεδομένα π.χ. 12θεσιο σχολείο που στην πραγματικότητα είναι 6θεσιο ή 15θεσιο.

Δυστυχώς, από ότι βλέπω κάποι@ είναι ο θάνατος σου η ζωή μου και θλίβομαι. Τι να πει και το ΕΕΠ/Ε
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2024, 06:10:19 pm από Christianna »
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2711 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:08:59 pm »
Ελπίδες να αλλάξει αυτή η αδικία δε νομίζω να έχω. Και κάποιους συναδέλφους που θα τρέξουν συμπληρωματικά οι μεταθέσεις δε τους συμφέρει να έχω.  Αύριο θα πάρει δικηγόρος αλλά είναι ένα τηλέφωνο ποιος υπολογίζει. Υπάρχει κάποιο άλλο τηλ να δώσει περισσότερη σημασία σε αυτό το θέμα;
Στείλε εξώδικο πάραυτα.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2712 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:09:21 pm »
Είναι τεράστια αδικία να μη γίνουν οι μεταθέσεις από την αρχή. Μάλιστα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να γίνουν από την αρχή οι αιτήσεις. Υπάρχουν και άτομα που δεν έκαναν αίτηση γιατί ήξεραν ότι δεν υπάρχουν κενά και αν έκαναν σίγουρα δεν θα έπαιρναν μετάθεση ή μπορεί να βρίσκονταν σε άλλο νησί. Υπάρχουν διευθύνσεις με πολλά νησιά. Επίσης, αδικία ήταν αυτό που έγινε με τους νεοδιόριστους του 21 όταν έγιναν οι διορισμοί του 22.

Αποσυνδεδεμένος insanimus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2713 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:21:50 pm »
Είπαν ότι δε θα προλάβουν να το τρέξουν για όλους από την αρχή. Είναι τουλάχιστον αστείο ως επιχείρημα. Μόνιμα το ίδιο επιχείρημα για τα πάντα. "Δεν προλαβαίνουμε".

Πάρτε τηλέφωνο στο υπουργείο οι θιγόμενοι.
Όταν θέλουν μια χαρά προλαβαίνουν.
Πέρυσι λόγω εκλογών υπήρχε ένας καταιγισμός εξελίξεων, από την πρώιμη ανακοίνωση των μεταθέσεων, την εγκύκλιο των μεταταξεων και εν τέλει τους διορισμούς. Φέτος όταν αποφάσισαν ότι πρέπει να ιδρύσουν οργανικές σε μια εβδομάδα ιδρύονται.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ποτέ πλάνο και επηρεάζονται από τις εξελίξεις. Αφού η η ίδρυση οργανικών είναι θέμα ημερών άντε μερικών εβδομάδων, τι τους εμπόδιζε να γίνει μέχρι τον Μάρτιο πριν τρέξει το σύστημα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΕΠ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2714 στις: Ιουλίου 03, 2024, 06:30:24 pm »
Τα πάντα μπορούν όταν θέλουν.τα έχουν όλα ψηφιακά και δεν τρέχουν το σύστημα μεταθέσεων  για όλους από την αρχή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)