0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορίστηκαν τότε που λέει. Ξαναέκαναν αίτηση για να είναι στους πίνακες. Το τι έκαναν από τη μέρα που διορίστηκαν δε μπορώ να το ξέρω.
Από το 950 φτάσαμε στους 1200 ξανά. Θα κοιμηθούμε ήσυχοι.
@trust no one αν θες νούμερο 1800 και πάλι 400 θέσεις κάτω από τα οργανικά μετατάξεων έτσι για να μη λες. Δεν απάντησε ωστόσο αν εργάζεσαι σε σχολείο και πόσα έτη. Ακόμη, θα σου πω κάτι που σίγουρα θα φέρει δυσαρέσκεια σε πολλούς. Σχολείο χωρίς γαλλικά γίνεται, σχολείο χωρίς δάσκαλο δεν υφίσταται. Κι αν τα νούμερα τις προηγούμενες χρονιές ήταν πολλά ήταν λόγω της παρατεταμένης αδιοριστιας. Και διορίστηκαν αρκετοί και μάλιστα χωρίς προϋπηρεσία δάσκαλοι και έμειναν και έξω άτομα με προϋπηρεσία γιατί στην ταξική εκπαίδευση του Γαβρογλου δεν ειχαν λεφτά για μεταπτυχιακό καλή ώρα. Ωστόσο, είναι ανάγκη να λειτουργεί απρόσκοπτα η πρωτοβάθμια εκπαίδευση και αυτό θα το καταλάβεις αν κάνεις αναδρομη στα δικά σου μαθητικά στο δημοτικό χρόνια. Τον δάσκαλο τον θυμάσαι, το αν δεν έκανες όμως κάποιες ώρες γαλλικά είμαι σίγουρη πως το ξέχασες
... Αν ναι πως διδάσκουμε τους μαθητές μας σεβασμό, συνεργασία, σύμπνοια, αλκηλουποστηριξη και αν μη τι άλλο να μην ειρωνευονται αν εμείς οι άλλοι δεν το τηρούμε. Οι ακαδημαϊκές περγαμηνές και οι στατιστικές φανφάρες δεν μας κάνουν εκπαιδευτικούς παιδαγωγούς.
Συνάδελφοι, πίνακας με ανενεργους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας υπάρχει ακόμη? Μπορεί κάποιος να τον αναρτήσει?
Ποιος είπε το 1200 βρε παιδιά ;
Οι νηπιαγωγοί θεωρούν ότι θα πάρουν 400. Έτσι είπε ο σύλλογος τους. Είναι πάνω από τα κενά τους, οπότε είναι σχετικά ικανοποιημένοι (προφανώς θέλουν ίδρυση οργανικών για τη δίχρονη). Οι ειδικότητες έχουν υπολογιστεί στο 1200 (από το "5πλάσιοι" που λέει η ανακοίνωση του υπουργείου). Άρα μένουν 1600 για ΠΕ60 και ΠΕ70. Αν υποθέσουμε ότι οι νηπιαγωγοί έχουν δίκιο, τότε πάτε στους 1200.Χωρίς σχόλιοΠραγματικά.Τι.μπορει να πει κανείς....Κρίμα.
Αναδημοσιεύση των λόγων μου με τονισμένα γράμματα με διάθεση ειρωνείας και αυτοπροβολής. Οκ, συνάδελφε νικησατε. Είστε έτσι κι αλλιώς διορισμένος κατά τα λεγόμενα σας κι άρα ούτε σας ενδιαφέρει, ούτε συμμερίζεστε τη δική μας αγωνία. Άρα, η παρουσία σας σε φόρουμ διορισμών σε τι σας ωφελεί? Εμάς για παράδειγμα μας δίνει ενημέρωση και ίσως και μια ανατροφοδοτηση.