*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1104663 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Katia36

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #3052 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:38:58 pm »
Σε απάντηση σου @trust no one θα ήμουν ικανοποιημένη με την κατά το δυνατόν κάλυψη των οργανικών μας. Και οποιαδήποτε αντεπιχειρημα όσον αφορά υπερραριθμιες μπορεί εύκολα να αντικρουστει καθότι πρόκειται για επίσημα οργανικά κενά που το ίδιο το υπουργείο έδωσε για μετατάξεις.  Και διερωτώμαι τα εξής... έχεις δουλέψει ποτέ σε σχολείο.? Αν ναι πως διδάσκουμε τους μαθητές μας σεβασμό, συνεργασία, σύμπνοια, αλκηλουποστηριξη και αν μη τι άλλο να μην ειρωνευονται αν εμείς οι άλλοι δεν το τηρούμε. Οι ακαδημαϊκές περγαμηνές και οι στατιστικές φανφάρες δεν μας κάνουν εκπαιδευτικούς παιδαγωγούς.
Ακόμη, πώς ζητάμε κατανομές από σοβαρά άτομα σε νήμα συζήτησης που πέφτει το σφάξιμο των κλάδων...... συνάδελφοι, ντροπή μας.... και αν διερωτάσθε κι εσείς δουλεύω 10 χρόνια ως Πε70 και έκανα μεταπτυχιακό όντας λεχωνα και άλλαξα και το παιδί μου ήδη 3 παιδικούς ανά πόλη που δουλευα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:38:16 »

Αποσυνδεδεμένος shou-shou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3053 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:39:08 pm »
Κλαίω.
Από θεϊκή και σε θεϊκή ανάρτηση.

Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ... Που είμαι "βασικός"
Συνάδελφοι, μην τρωγόμαστε μεταξυ μας! Ο καθένας θέλει το καλυτερο για τον κλάδο του!
Είσαι σε μεγάλα κέφια!!!
Εννοείται ότι προσυπογράφω.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3054 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:39:22 pm »
Αυτό καλό είναι να το θυμόμαστε όταν εκλέγουμε αιρετούς...

Εδώ βγάζουμε πρώτη δύναμη ίδιο κόμμα με την κυβέρνηση και θες να κοιτάμε και την ειδικότητα τους;;; Για ποιους μας πέρασες;

Συνδεδεμένος gismix

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3055 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:40:03 pm »
Καλή τύχη στον διορισμό . Μεγάλος αριθμός και έχει αρχίσει ήδη το αλληλοφάγωμα. Πέρα από αυτό όμως (σχετικά με το δώρο του υπυργείο που αφορά τον μεγάλο αριθμό προσλήψεων) θα ισχύει πάντα η φράση "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας..". Στην περίπτωση αυτή στο ρόλο των Δαναών το υπουργείο....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:38:16 »

Αποσυνδεδεμένος lyxnari

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3056 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:41:45 pm »
Κλαίω.
Από θεϊκή και σε θεϊκή ανάρτηση.
Είσαι σε μεγάλα κέφια!!!
Εννοείται ότι προσυπογράφω.
Τα γράφει ωραία ο άτιμος ναι.@trust no one Το άτιμος το λέω χαριτωμένα :)

Αποσυνδεδεμένος Katia36

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3057 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:44:03 pm »
Επιπρόσθετα, λάθος ενημέρωση έχεις. Δεν βγήκε ίδια παράταξη με την κυβέρνηση.
Αλλάξατε και πολλοί από εσάς τις προβλέψεις σας τις προηγούμενες μέρες πάμπολλες φορές.
Αν ασχοληθεί μ εμάς ο πατέρας μετά από αυτά είμαστε γελασμένος....

Αποσυνδεδεμένος user7787

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3058 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:44:52 pm »
Καλησπέρα παιδιά,

πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα καθιερωθεί κάθε χρονιά να γίνονται μόνιμοι διορισμοί (άλλες φορές περισσότεροι άλλες λιγότεροι), λόγω ότι είχαν παγώσει μετά το 2010 για σχεδόν μια δεκαετία.

Το θέμα είναι, πιστεύετε αυτό θα έχει ως συνέπεια να μειωθούν οι προσλήψεις αναπληρωτών; Γιατί οι αναπληρωτές κοστίζουν λιγότερο από τους μόνιμους και ειδικά στην ειδική αγωγή τα κονδύλια προέρχονται από το ΕΣΠΑ.

Αποσυνδεδεμένος annoula3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3059 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:45:59 pm »
Εκκαθαρισμένοι προσωρινοί πίνακες 2ΓΕ για τους διορισμούς του 2024 (υποθέτω ξέρετε όλοι ότι οι διορισμοί γίνονται από οριστικούς πίνακες κι ότι αυτοί είναι εντελώς και μόνο για ενημερωτικούς λόγους)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1A9NgATCHB6plLqpVUtrxdUNO3cBXtSXtFTi1dL5pn00/edit?usp=sharing

Ευχαριστώ τον συνάδελφο Giorg που εντόπισε συναδέλφους που έλειπαν από τους πίνακες και δεν έπρεπε να λείπουν κι έτσι θυμήθηκα τι παίζει.

- Μωβ : Είχαν διοριστεί 9/3/2020 ως ΕΕΠ-Ε
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2024, 11:47:32 pm από annoula3 »

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3060 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:47:47 pm »
Σε απάντηση σου @trust no one θα ήμουν ικανοποιημένη με την κατά το δυνατόν κάλυψη των οργανικών μας. Και οποιαδήποτε αντεπιχειρημα όσον αφορά υπερραριθμιες μπορεί εύκολα να αντικρουστει καθότι πρόκειται για επίσημα οργανικά κενά που το ίδιο το υπουργείο έδωσε για μετατάξεις.  Και διερωτώμαι τα εξής... έχεις δουλέψει ποτέ σε σχολείο.? Αν ναι πως διδάσκουμε τους μαθητές μας σεβασμό, συνεργασία, σύμπνοια, αλκηλουποστηριξη και αν μη τι άλλο να μην ειρωνευονται αν εμείς οι άλλοι δεν το τηρούμε. Οι ακαδημαϊκές περγαμηνές και οι στατιστικές φανφάρες δεν μας κάνουν εκπαιδευτικούς παιδαγωγούς.
Ακόμη, πώς ζητάμε κατανομές από σοβαρά άτομα σε νήμα συζήτησης που πέφτει το σφάξιμο των κλάδων...... συνάδελφοι, ντροπή μας.... και αν διερωτάσθε κι εσείς δουλεύω 10 χρόνια ως Πε70 και έκανα μεταπτυχιακό όντας λεχωνα και άλλαξα και το παιδί μου ήδη 3 παιδικούς ανά πόλη που δουλευα

Ζητάς αλληλεγγύη και κατανόηση και και και κι εσύ δεν τα προσφέρεις. "Κατά το δυνατόν"; Πάλι με τις λέξεις παίζουμε; 2800 σύνολο στην πρωτοβάθμια. Δεν έχει κατά το δυνατόν. Νούμερο θέλω, να δω πόσο "δίκαιη" είσαι κι "αλληλέγγυα". 1200 διορισμοί δεν είναι σφάξιμο. Πλην των φιλολόγων και των νηπιαγωγών το 2021, ΚΑΜΙΑ ειδικότητα δεν έχει πάρει 1200 διορισμούς. ΠΟΤΕ. Προκαλείτε. Το ξαναλέω. Με βάζεις και λέω πάλι για σας, όταν στη Δευτεροβάθμια αυτό που πάει να γίνει θεωρώ ότι είναι γελοίο και τραγικό. Αλλά εσύ θες να κόψουν από κει για να πάτε εσείς στους 1500 να είστε ικανοποιημένοι. Δεν περνάει καν από το μυαλό σας να πάνε πουθενά αλλού οι διορισμοί αν κοπούν από τη Δευτεροβάθμια.

Επιπρόσθετα, λάθος ενημέρωση έχεις. Δεν βγήκε ίδια παράταξη με την κυβέρνηση.
Αλλάξατε και πολλοί από εσάς τις προβλέψεις σας τις προηγούμενες μέρες πάμπολλες φορές.
Αν ασχοληθεί μ εμάς ο πατέρας μετά από αυτά είμαστε γελασμένος....

Στην ΟΛΜΕ βγήκε μου είπαν. Τι να κάνουμε. Εγώ τη βλέπω σα σύνολο την εκπαίδευση. Και μεταξύ μας, σιγά τη συντριβή της ΔΑΚΕ στην πρωτοβάθμια...

Καλησπέρα παιδιά,

πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα καθιερωθεί κάθε χρονιά να γίνονται μόνιμοι διορισμοί (άλλες φορές περισσότεροι άλλες λιγότεροι), λόγω ότι είχαν παγώσει μετά το 2010 για σχεδόν μια δεκαετία.

Το θέμα είναι, πιστεύετε αυτό θα έχει ως συνέπεια να μειωθούν οι προσλήψεις αναπληρωτών; Γιατί οι αναπληρωτές κοστίζουν λιγότερο από τους μόνιμους και ειδικά στην ειδική αγωγή τα κονδύλια προέρχονται από το ΕΣΠΑ.

Από του χρόνου οι συνταξιοδοτήσεις θα καλύπτονται μόνο. Εγώ έτσι πιστεύω.

Καλησπέρα σας.
Τι εννοείτε όταν λέτε ότι αυτοί με το πορτοκαλί ή το πράσινο έχουν δικαίωμα να διοριστούν ξανά;;

Ο νόμος λέει ότι αν περάσουν 3 χρόνια από το ΦΕΚ διορισμού, είτε δεν παρουσιάστηκαν για ορκομωσία, είτε παραιτήθηκαν κάποια στιγμή, έχουν δικαίωμα να διοριστούν ξανά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2024, 11:49:30 pm από trust no one »

Αποσυνδεδεμένος annoula3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3061 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:50:16 pm »
Ζητάς αλληλεγγύη και κατανόηση και και και κι εσύ δεν τα προσφέρεις. "Κατά το δυνατόν"; Πάλι με τις λέξεις παίζουμε; 2800 σύνολο στην πρωτοβάθμια. Δεν έχει κατά το δυνατόν. Νούμερο θέλω, να δω πόσο "δίκαιη" είσαι κι "αλληλέγγυα". 1200 διορισμοί δεν είναι σφάξιμο. Πλην των φιλολόγων το 2021, ΚΑΜΙΑ ειδικότητα δεν έχει πάρει 1200 διορισμούς. ΠΟΤΕ. Προκαλείτε. Το ξαναλέω. Με βάζεις και λέω πάλι για σας, όταν στη Δευτεροβάθμια αυτό που πάει να γίνει θεωρώ ότι είναι γελοίο και τραγικό. Αλλά εσύ θες να κόψουν από κει για να πάτε εσείς στους 1500 να είστε ικανοποιημένοι. Δεν περνάει καν από το μυαλό σας να πάνε πουθενά αλλού οι διορισμοί αν κοπούν από τη Δευτεροβάθμια.

Στην ΟΛΜΕ βγήκε μου είπαν. Τι να κάνουμε. Εγώ τη βλέπω σα σύνολο την εκπαίδευση. Και μεταξύ μας, σιγά τη συντριβή της ΔΑΚΕ στην πρωτοβάθμια...

Από του χρόνου οι συνταξιοδοτήσεις θα καλύπτονται μόνο. Εγώ έτσι πιστεύω.

Ο νόμος λέει ότι αν περάσουν 3 χρόνια από το ΦΕΚ διορισμού, είτε δεν παρουσιάστηκαν για ορκομωσία, είτε παραιτήθηκαν κάποια στιγμή, έχουν δικαίωμα να διοριστούν ξανά.
Δηλαδή αυτοί trust no one δεν είναι διορισμένα άτομα;;

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3062 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:51:32 pm »
Δηλαδή αυτοί trust no one δεν είναι διορισμένα άτομα;;

Διορίστηκαν τότε που λέει. Ξαναέκαναν αίτηση για να είναι στους πίνακες. Το τι έκαναν από τη μέρα που διορίστηκαν δε μπορώ να το ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος mapdsk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3063 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:53:33 pm »
Από το 950 φτάσαμε στους 1200 ξανά. Θα κοιμηθούμε ήσυχοι.

Αποσυνδεδεμένος Mini1234

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3064 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:54:48 pm »
Τωρα με 1.200 θεσεις για τους πε70, παει η Αθηνα ε;;; την χαιρεταμε απο μακρια  :( :P

Αποσυνδεδεμένος Katia36

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3065 στις: Ιουλίου 04, 2024, 11:55:49 pm »
@trust no one αν θες νούμερο 1800 και πάλι 400 θέσεις κάτω από τα οργανικά μετατάξεων έτσι για να μη λες. Δεν απάντησε ωστόσο αν εργάζεσαι σε σχολείο και πόσα έτη. Ακόμη, θα σου πω κάτι που σίγουρα θα φέρει δυσαρέσκεια σε πολλούς. Σχολείο χωρίς γαλλικά γίνεται,  σχολείο χωρίς δάσκαλο δεν υφίσταται. Κι αν τα νούμερα τις προηγούμενες χρονιές ήταν πολλά ήταν λόγω της παρατεταμένης αδιοριστιας. Και διορίστηκαν αρκετοί και μάλιστα χωρίς προϋπηρεσία δάσκαλοι και έμειναν και έξω άτομα με προϋπηρεσία γιατί στην ταξική εκπαίδευση του Γαβρογλου δεν ειχαν λεφτά για μεταπτυχιακό καλή ώρα. Ωστόσο,  είναι ανάγκη να λειτουργεί απρόσκοπτα η πρωτοβάθμια εκπαίδευση και αυτό θα το καταλάβεις αν κάνεις αναδρομη στα δικά σου μαθητικά στο δημοτικό χρόνια. Τον δάσκαλο τον θυμάσαι,  το αν δεν έκανες όμως κάποιες  ώρες γαλλικά είμαι σίγουρη πως το ξέχασες

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182522
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)