0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μόνη άσκηση που χρειάζεται να κάνει το υπουργείο είναι να κατανείμει σωστά όλους αυτούς τους διαθεσίτες ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα λειτουργικά κενά που ειδάλλως θα κάλυπταν αναπληρωτές (τηρώντας απαρέγκλιτα τον απαράβατο κανόνα που ανέφερα). Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τους διορίσει σε περιοχές χαμηλού ενδιαφέροντος, οι οποίες έχουν ήδη μπόλικα κενά και από τις οποίες πολλοί μόνιμοι φεύγουν με απόσπαση. Σίγουρα θα υπάρχουν έμπειρα στελέχη για να το πράξουν αυτό γιατί από ότι καταλαβαίνω αποτελούσε τον κανόνα στους διορισμούς τη δεκαετία του 2.000. Το θέμα φυσικά είναι ότι ακολουθώντας εκείνες τις λογικές, θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες συνέπειες.
Τα κενά που εμφανίζονται για μετατάξεις δεν είναι οι οργανικές που θα πάρουν οι νεοδιόριστοι ΠΕ03 της προηγούμενης χρονιάς.Τα πρώτα είναι κενά για μετάθεση / μετάταξη / διορισμό. Τα τελευταία είναι κενά για οριστική τοποθέτηση και έχουν υπολογιστεί ήδη.
Δεν νομίζω οτι έχουν υπολογιστεί διότι οι νεοδιοριστοι του 23 πηραν οργανική μετά την ανακοίνωση των κενών για μετατάξεις και προφανώς πηγαν σε αυτά τα κενά . Αν κάνω λάθος πολύ με βολέυει.... ετσι εξηγείται οτι διευθύνσεις δεν θα ζητήσουν κανένα για μονιμο διορισμ'ο (μετα απο επικοινωνία πριν κανενα μήνα , μου ειπαν οτι είναι πληρεις στην ειδικότητα μου )
Στην ανακοίνωση των[ οργανικών κενων τον απρ'ιλιο η δικη μου δευτεροβάθμια έδωσε 5 κενά . Στις μεταθέσεις ηρθε ένας και έφυγε ένας . Στο πινακα των μετατάξεων δεν υπάρχει η εν λόγω δευτεροβάθμια γιατι όπως μου είπαν είναι πλήρεις. Τις θέσεις που ανακοινώθηκαν ως οργανικά κενά τις πηραν νεοδιοριστοι του 23 . ¨ολα αυτά με επισημες ανκοινώσεις της δευτεροβάθμιας . Για υτό έγραψα και πιο πιο παλιά ότι δεν ειναι σιγουρο οτι θα ικανοποιήσει τα κενά των μετατάξεων 100% .Οι επιπλεον που λέτε θα ειναι στα νησια και στην ακριτική ελλάδα για να μπορουν να πάρουν απόσπαση τα καλά βυσματα μιας και θα υπάρχει υπεραριθμία ή να υπηρετήσουν την θεση απο το σπίτι τους ενώ υποτ'ιθεται οτι ειναι στην διάθεση της διεύθυνσης
Όχι. Δεν ικανοποιήθηκαν όλες οι μεταθέσεις φιλολόγων για Α' Θεσσαλονίκης. Το ξέρω.
Όπως ε'ιπα και προηγουμένως πολύ με βολεύει να είναι έτσι.Αλλά τότε μπορείσ να μου εξηγήσεις φαντάζομαοι που πήγαν αυτά τα 5 κενά; Αφου σου λεω στα σχολεία που αναφερόταν ΑΥΤΑ τα κενα πήραν οργανική νεοδιοριστοι του 23. Και που είναι τα εναπομείναντα κενά; Δεν έπρεπε να δωθούν για μετατάξεις;
Όπως είπα και προηγουμένως πολύ με βολεύει να είναι έτσι. Αλλά τότε μπορείς να μου εξηγήσεις φαντάζομαι που πήγαν αυτά τα 5 κενά; Αφού σου λέω στα σχολεία που αναφερόταν ΑΥΤΑ τα κενά πήραν οργανική νεοδιόριστοι του 23. Και που είναι τα εναπομείναντα κενά; Δεν έπρεπε να δοθούν για μετατάξεις;
Σκεψου οτι στην β θεσσαλλονικης ηρθαν 14 και εφυγαν 13 ... τα κενα που εμφανιζονται για μετετάξεις ειναι ουσιαστικά οι οργανικές που θα πάρουν οι νεοδιοριζόμενοι της προηγουμενης χρονιας. Τωρα αν πάρει εναν η δύο ... για τις ειδικότητες πε03 πε02 δεν βλεπω καμιά διαφπρά και 20000 διορισμους να κάνει