0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν τους πειράζει να υπάρχουν κλειστά ολιγοθέσια δημοτικά και νηπιαγωγεία και εκατοντάδες τάξεις χωρίς δάσκαλο στις 11/9 ΟΚ. Αλλά δεν νομίζω να φτάσουν σε αυτό το σημείο, θα υπάρχουν ήδη οι αντιδράσεις από τους υποβιβασμούς και δεν νομίζω να θέλουν να έρθουν σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση με τους γονείς. Απλά η α' φάση αναπληρωτών πιθανόν να εμπεριέχει μόνο ειδική αγωγή, ΠΕ60 και ΠΕ70.
Άμα έδειχναν τέτοια ευαισθησία δεν θα έκοβαν παράλληλες. Και δεν θα άφηναν νηπιαγωγεία με αναπληρωτές σε μεγάλο ποσοστό. Ούτε θα έπαιρναν 9 μουσικούς και καθόλου γυμναστές. Κατά τα άλλα έχουμε πρόβλημα παχυσαρκίας στην Ελλάδα και εδώ δεν παίρνει ανθρώπους να στελεχώσουν τα σχολεία.
Ναι αλλά ειδικά στα νηπιαγωγεία (που εκατοντάδες είναι αυτά που στελεχώνονται αποκλειστικά με αναπληρώτριες) και σε δυσπρόσιτα ολιγοθέσια δημοτικά δεν θα γίνει ούτε αγιασμός. Κάτι τέτοιο θα είχε τεράστιο επικοινωνικό κόστος. Όταν είχε συμβεί κάποτε αυτό επί ΣΥΡΙΖΑ λόγω μνημονίων είχε γίνει χαμός...
Ποιες αντιδράσεις στους υποβιβασμούς???Αφού δεν υπάρχουν μαθητές, γι αυτο γίνονται οι υποβιβασμοί. Ποιος να αντιδράσει, οι τοίχοι του άδειου σχολείου? ή μήπως αυτοί που χάνουν μόρια από ανύπαρκτες οργανικές;
Α φάση μετά τις 15 Σεπτεμβρίου με αυτά τα δεδομένα
Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο! Τα κενά των περιοχών για διορισμούς δημοσιεύονται και τα βλέπουμε νωρίτερα ή μόνο όταν μπούμε στην οπσυδ για να δηλώσουμε περιοχές ;,
Α' φάση καθυστερημένη για όλους τους αναπληρωτές ή θα τρέξει μόνο για δασκάλους και νηπιαγωγούς (που θα έχουν γίνει νωρίτερα οι διορισμοί) και όλοι οι υπόλοιποι πάμε απευθείας σε μια β' φάση;
Καλησπέρα, πόσο κοντά "πέφτει" ο Πατρέας στις προβλέψεις;