*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1106665 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Costas

• Νέο μέλος
  • *
  • Μισώ την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #4592 στις: Ιουλίου 17, 2024, 01:52:29 pm »
Μιας και όλοι είμαστε με την αγωνία της κατανομής, να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση για να γίνεται κουβέντα και να ξεχνιόμαστε; Είμαι σε κλάδο που με βάση τα στοιχεία, που διαρρέουν, διοριζομαι, αλλά από τους τελευταίους. Έχω παιδιά ηλικίας 4 και 10, η γυναίκα μου εργάζεται και είναι δύσκολο να τους πάρω μαζί μου. Θα κάνατε χαρτιά για διορισμό στη θέση μου ή θα περιμένατε μελλοντική χρόνια που θα έχουν φύγει οι από πάνω μου και θεωρητικά θα επιλέγω από τους πρώτους; οποίος θέλει βοηθάει γιατί είμαι σε δίλημμα και δεν εμπιστεύομαι ότι πχ αύριο δεν ξυπνάει το υπουργείο και λέει "του χρόνου γραπτός ασεπ εκπαιδευτικων."

Εγώ πάντως που δεν έχω καμία υποχρέωση (παιδιά, σύζυγο κτλ.), περιμένω να ανοίξουν θέσεις στην περιοχή μου. Είμαι μέσα στους 10 πρώτους στον πίνακα και ελπίζω, αν και χλωμό το βλέπω..
Δεν είμαι διατεθειμένος να πάω πουθενά αλλού με ενοίκιο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:47:35 »

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4593 στις: Ιουλίου 17, 2024, 01:54:07 pm »
ftp://
Μιας και όλοι είμαστε με την αγωνία της κατανομής, να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση για να γίνεται κουβέντα και να ξεχνιόμαστε; Είμαι σε κλάδο που με βάση τα στοιχεία, που διαρρέουν, διοριζομαι, αλλά από τους τελευταίους. Έχω παιδιά ηλικίας 4 και 10, η γυναίκα μου εργάζεται και είναι δύσκολο να τους πάρω μαζί μου. Θα κάνατε χαρτιά για διορισμό στη θέση μου ή θα περιμένατε μελλοντική χρόνια που θα έχουν φύγει οι από πάνω μου και θεωρητικά θα επιλέγω από τους πρώτους; οποίος θέλει βοηθάει γιατί είμαι σε δίλημμα και δεν εμπιστεύομαι ότι πχ αύριο δεν ξυπνάει το υπουργείο και λέει "του χρόνου γραπτός ασεπ εκπαιδευτικων."
ολοι το σκεφτομαστε αυτο..μεγαλο και σοβαρο διλημμα..δε νομιζω οτι μπορει κπ να σου δωσει συμβουλη
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος ChristosLoizos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4594 στις: Ιουλίου 17, 2024, 01:54:58 pm »
Αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι τελικοί πίνακες της 1ΓΕ/2023.

Ανακοίνωση τελικών πινάκων από ΑΣΕΠ: 13/06/2024
Τελικοί πίνακες σε ΦΕΚ: 27/06/2024
Τελικοί πίνακες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: 17/07/2024

Η διαδικασία για την 1ΓΕ/2023 ολοκληρώθηκε.

Σωστά, ενώ η 2ΓΕ/2023 είναι ακόμα στην εξέταση ενστάσεων. Η περίοδος ενστάσεων της εν λόγω προκήρυξης έχει λήξει -εάν δεν με απατά η μνήμη μου-από 09-08-23. Η εξέτασή τους δε, εκκίνησε μετά το πέρας της 1ΓΕ/2023... Το λες και τραγικό αυτό...!

Αποσυνδεδεμένος Divided_self

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4595 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:00:53 pm »
Εγώ πάντως που δεν έχω καμία υποχρέωση (παιδιά, σύζυγο κτλ.), περιμένω να ανοίξουν θέσεις στην περιοχή μου. Είμαι μέσα στους 10 πρώτους στον πίνακα και ελπίζω, αν και χλωμό το βλέπω..
Δεν είμαι διατεθειμένος να πάω πουθενά αλλού με ενοίκιο!

Για να δούμε τι θα γίνει, αυτό που λες για το ενοίκιο το ακούω και εγώ αλλά και ως αναπληρωτής δεν ξέρω αν θα με πάρουν εδώ που μένω (Αίγινα). Αν πχ καλυφθούν οι 3 θεσεις ειδικότητας μου από διορισμό η αναπληρωτή με καλύτερη σειρά, μετά θα τρέχω Πόρο-Ύδρα-Σπέτσες με ενοίκιο και ως αναπληρωτής

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:47:35 »

Αποσυνδεδεμένος vour4school

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4596 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:05:39 pm »
Μέχρι τώρα, σύμφωνα με ενημέρωση, δεν έχει σταλεί τίποτα για έκδοση!

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #4597 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:06:38 pm »
Μέχρι τώρα, σύμφωνα με ενημέρωση, δεν έχει σταλεί τίποτα για έκδοση!
Εδώ δεν έχει εκδοθεί η κατανομή των οργανικών, που υποτίθεται έχει ήδη σταλεί

Αποσυνδεδεμένος fasvil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τους υπουργούς της
    • Προφίλ
« Απάντηση #4598 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:24:44 pm »
Έχει συνάντηση και η ΔΟΕ σήμερα με την υφυπουργό. Μήπως βγει από εκεί καμία πληροφορία.
Η ΔΟΕ είχε εχθές. Σήμερα έχει η ΟΛΜΕ.

Αποσυνδεδεμένος vour4school

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4599 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:28:55 pm »
Η ΔΟΕ είχε εχθές. Σήμερα έχει η ΟΛΜΕ.
Λάθος. Χθες είχε η ΟΛΜΕ. Σήμερα η ΔΟΕ

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4600 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:38:18 pm »
Δηλώνεις περιοχές μόνο κοντά. Ειμαστε πολλοί έτσι. Εγω έχω προβλημα υγειας, μάνα κατάκοιτη, 2 παιδιά στην εφηβεία. Θα δηλώσω μόνο νομό κατοικίας μου και γειτονικούς. Μέχρι το 26 θα γινουν διορισμοι απο τους πίνακες.
ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ.

Αποσυνδεδεμένος Loyla

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4601 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:43:29 pm »
Εγω   θα   δωσω  συμβουλη   !   Μην  κανεις   το  λαθος  που  εκανα   εγω  ως   υποψηφια  αναπληρωτρια  και     δεν   δηλωνα   να   φυγω  μακρυα!   Ειχα   δανειο,   χωρισμενη  με   ενα παιδι ,  και   γονεις  κατακοιτους!   Πηγαινε !  Πηγαινε  οπου    σε   στειλουν  να  δεις πως   ολα  θα   ερθουν   βολικα!   Δεν  ξερεις με  αυτους   τι  θα  γινει   αυριο!  Οχι  του   χρονου!   Ξερω   ειναι   δυσκολο  και    σχεδον  ακατορθωτο!   Ομως  καντο! 

Αποσυνδεδεμένος lyxnari

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4602 στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:52:33 pm »
Αχ είμαστε πολλοί που τα σκεφτόμαστε αυτά....Προσωπικά πλέον ο διορισμός δεν μου προκαλεί καμία χαρά.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα συνάδελφε.Οτι σε φωτίσει κάνε.Ολοι μας δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4603 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:08:35 pm »
Αχ είμαστε πολλοί που τα σκεφτόμαστε αυτά....Προσωπικά πλέον ο διορισμός δεν μου προκαλεί καμία χαρά.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα συνάδελφε.Οτι σε φωτίσει κάνε.Ολοι μας δηλαδή...
αυτο που ανεφερες με τη χαρα ειναι μεγαλη αληθεια
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Little Bunny

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4604 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:40:36 pm »
Αυτό με την χαρά κι εγώ το σκέφτομαι. Όταν σκεφτόμουν τον διορισμό πριν από κάποια χρόνια έλεγα ότι θα είναι μέρα μεγάλης χαράς. Τώρα με τις αξιολογήσεις, τα μεγάλα τμήματα, τα παιδιά που δυσκολεύουν, τους γονείς, τον μισθό κλπ μου κλέψανε την χαρά. Για να έφευγα εκτός κοντινών περιοχών δεν το συζητάω καν. Μαζι με όλα τα υπόλοιπα να είσαι και μακριά από την οικογένεια με πολλά επιπλέον έξοδα. Για δύο χρόνια τουλάχιστον. Για εμένα εφόσον και του χρόνου δεν θα έχει σίγουρα γραπτό αξίζει μια χρονιά ακόμη αναμονής. Μετά το βλέπουμε.
ΠΕ86

Αποσυνδεδεμένος Divided_self

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4605 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:43:04 pm »
Εν τω μεταξύ παίζουν με τον πόνο μας...το alfavita άλλαξε πριν λιγο το Τρίτη-Τεταρτη με Τετάρτη- Πέμπτη για την κατανομή

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182543
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)