0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και όλοι είμαστε με την αγωνία της κατανομής, να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση για να γίνεται κουβέντα και να ξεχνιόμαστε; Είμαι σε κλάδο που με βάση τα στοιχεία, που διαρρέουν, διοριζομαι, αλλά από τους τελευταίους. Έχω παιδιά ηλικίας 4 και 10, η γυναίκα μου εργάζεται και είναι δύσκολο να τους πάρω μαζί μου. Θα κάνατε χαρτιά για διορισμό στη θέση μου ή θα περιμένατε μελλοντική χρόνια που θα έχουν φύγει οι από πάνω μου και θεωρητικά θα επιλέγω από τους πρώτους; οποίος θέλει βοηθάει γιατί είμαι σε δίλημμα και δεν εμπιστεύομαι ότι πχ αύριο δεν ξυπνάει το υπουργείο και λέει "του χρόνου γραπτός ασεπ εκπαιδευτικων."
Αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι τελικοί πίνακες της 1ΓΕ/2023.Ανακοίνωση τελικών πινάκων από ΑΣΕΠ: 13/06/2024Τελικοί πίνακες σε ΦΕΚ: 27/06/2024Τελικοί πίνακες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: 17/07/2024Η διαδικασία για την 1ΓΕ/2023 ολοκληρώθηκε.
Εγώ πάντως που δεν έχω καμία υποχρέωση (παιδιά, σύζυγο κτλ.), περιμένω να ανοίξουν θέσεις στην περιοχή μου. Είμαι μέσα στους 10 πρώτους στον πίνακα και ελπίζω, αν και χλωμό το βλέπω..Δεν είμαι διατεθειμένος να πάω πουθενά αλλού με ενοίκιο!
Μέχρι τώρα, σύμφωνα με ενημέρωση, δεν έχει σταλεί τίποτα για έκδοση!
Έχει συνάντηση και η ΔΟΕ σήμερα με την υφυπουργό. Μήπως βγει από εκεί καμία πληροφορία.
Η ΔΟΕ είχε εχθές. Σήμερα έχει η ΟΛΜΕ.
Αχ είμαστε πολλοί που τα σκεφτόμαστε αυτά....Προσωπικά πλέον ο διορισμός δεν μου προκαλεί καμία χαρά.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα συνάδελφε.Οτι σε φωτίσει κάνε.Ολοι μας δηλαδή...