*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1105803 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος shou-shou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #4606 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:48:14 pm »
Μιας και όλοι είμαστε με την αγωνία της κατανομής, να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση για να γίνεται κουβέντα και να ξεχνιόμαστε; Είμαι σε κλάδο που με βάση τα στοιχεία, που διαρρέουν, διοριζομαι, αλλά από τους τελευταίους. Έχω παιδιά ηλικίας 4 και 10, η γυναίκα μου εργάζεται και είναι δύσκολο να τους πάρω μαζί μου. Θα κάνατε χαρτιά για διορισμό στη θέση μου ή θα περιμένατε μελλοντική χρόνια που θα έχουν φύγει οι από πάνω μου και θεωρητικά θα επιλέγω από τους πρώτους; οποίος θέλει βοηθάει γιατί είμαι σε δίλημμα και δεν εμπιστεύομαι ότι πχ αύριο δεν ξυπνάει το υπουργείο και λέει "του χρόνου γραπτός ασεπ εκπαιδευτικων."
Είμαστε πολλοί σε αυτή τη φάση... Πίστεψε με... Είναι δύσκολο, απαιτητικό και εξαντλητικό συναισθηματικά και οικονομικά! Πολλοί δε, αναγκάζονται να "σπάσουν"  την οικογένεια στη μέση... Δεν διορίζονται όλοι σε μικρές ηλικίες να μην έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις τουλάχιστον, γιατί από υποχρεώσεις όλοι κάτι έχουμε ανεξαρτήτως οικογένειας.
Ο, τι και να αποφασίσεις, σκέψου το καλό της οικογένειας σου.. Πρώτα απ ολα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:50 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4607 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:50:02 pm »
Εν τω μεταξύ παίζουν με τον πόνο μας...το alfavita άλλαξε πριν λιγο το Τρίτη-Τεταρτη με Τετάρτη- Πέμπτη για την κατανομή
Το alfavita δεν είναι να το εμπιστεύεσαι. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι πληροφόρηση. Είναι μάχη για τα κλικ.

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4608 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:52:08 pm »
Το alfavita δεν είναι να το εμπιστεύεσαι. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι πληροφόρηση. Είναι μάχη για τα κλικ.
Μετά θα γίνει Παρασκευή εκτός απροόπτου, ώστε να πιάσουμε και την άλλη εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Maria1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4609 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:53:19 pm »
Νωριτερα απο Παρασκευη δυσκολα....μιας κ τα κανουν ολα τελευταια στιγμη!  :-X
Είπα στη μυγδαλιά: «Αδερφή, μίλησέ μου για το Θεό». Κι η μυγδαλιά άνθισε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:50 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4610 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:53:54 pm »
Μετά θα γίνει Παρασκευή εκτός απροόπτου, ώστε να πιάσουμε και την άλλη εβδομάδα.
Ακριβώς. Για αυτό καλύτερα να παραθέτουμε από πιο σοβαρά site.

Αποσυνδεδεμένος daskalos112

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4611 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:54:09 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι πραγματικά όλοι έχουμε άγχος για τους διορισμούς αλλά καλά είναι να ηρεμήσουμε. Να καθόμαστε να αναπαράγουμε τι έβαλε κάθε φορά πχ το αλφαβήτα είναι λάθος. Είναι ένα σάιτ που βγάζει λεφτά με τον πόνο τον εκπαιδευτικών. Κάθε φορά τα ίδια αύριο εκτός απροόπτου,μεθαύριο εκτός απροόπτου,σήμερα εκτός απροόπτου,από βδομάδα τελικά και κάθονται όλοι οι εκπαιδευτικοί και λένε α το υπουργείο μας παίζει και μας κοροϊδεύει. Δεν υπερασπίζομαι το υπουργείο αλλά να ακούμε σάιτ που δεν υπογράφουν επώνυμα και λένε ότι θέλουν είναι χαζό,να μου επιτραπεί η έκφραση. Ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις ή έστω τον πάντα αξιόπιστο Πατρέα να πάρουμε απαντήσεις και ας ακούμε τον κάθε ένα.

Αποσυνδεδεμένος Dkal

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4612 στις: Ιουλίου 17, 2024, 03:59:30 pm »
Μιας και όλοι είμαστε με την αγωνία της κατανομής, να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση για να γίνεται κουβέντα και να ξεχνιόμαστε; Είμαι σε κλάδο που με βάση τα στοιχεία, που διαρρέουν, διοριζομαι, αλλά από τους τελευταίους. Έχω παιδιά ηλικίας 4 και 10, η γυναίκα μου εργάζεται και είναι δύσκολο να τους πάρω μαζί μου. Θα κάνατε χαρτιά για διορισμό στη θέση μου ή θα περιμένατε μελλοντική χρόνια που θα έχουν φύγει οι από πάνω μου και θεωρητικά θα επιλέγω από τους πρώτους; οποίος θέλει βοηθάει γιατί είμαι σε δίλημμα και δεν εμπιστεύομαι ότι πχ αύριο δεν ξυπνάει το υπουργείο και λέει "του χρόνου γραπτός ασεπ εκπαιδευτικων."
από τους πολύ τελευταίους θα είμαι, αλλά... απο τους πρώτους του χρόνου, μικρό το κακό + ότι θα ευχαριστηθώ την αλλαγή κλιμακίου!

Αποσυνδεδεμένος kosrous

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ11
    • Προφίλ
« Απάντηση #4613 στις: Ιουλίου 17, 2024, 04:01:37 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι πραγματικά όλοι έχουμε άγχος για τους διορισμούς αλλά καλά είναι να ηρεμήσουμε. Να καθόμαστε να αναπαράγουμε τι έβαλε κάθε φορά πχ το αλφαβήτα είναι λάθος. Είναι ένα σάιτ που βγάζει λεφτά με τον πόνο τον εκπαιδευτικών. Κάθε φορά τα ίδια αύριο εκτός απροόπτου,μεθαύριο εκτός απροόπτου,σήμερα εκτός απροόπτου,από βδομάδα τελικά και κάθονται όλοι οι εκπαιδευτικοί και λένε α το υπουργείο μας παίζει και μας κοροϊδεύει. Δεν υπερασπίζομαι το υπουργείο αλλά να ακούμε σάιτ που δεν υπογράφουν επώνυμα και λένε ότι θέλουν είναι χαζό,να μου επιτραπεί η έκφραση. Ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις ή έστω τον πάντα αξιόπιστο Πατρέα να πάρουμε απαντήσεις και ας ακούμε τον κάθε ένα.

Ακριβώς αυτό που λες.
Αλλά είναι μεγάλη η αγωνία και γεμίζει σελίδες....
Τι θα αλλάξει δηλαδή αν το μάθεις χθες - σήμερα - αύριο;

Αποσυνδεδεμένος Divided_self

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4614 στις: Ιουλίου 17, 2024, 04:03:18 pm »

Αποσυνδεδεμένος mariadrd

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4615 στις: Ιουλίου 17, 2024, 04:07:50 pm »
από τους πολύ τελευταίους θα είμαι, αλλά... απο τους πρώτους του χρόνου, μικρό το κακό + ότι θα ευχαριστηθώ την αλλαγή κλιμακίου!

Δε ξέρω αν σε βοηθά η δική μου εμπειρία, πέρυσι διοριζόμουν αλλά δε δήλωσα για λόγους όπως εσύ κι επειδή θα ήμουν από τους τελευταίους. Φέτος όπως πέρυσι δε βλέπω να ανοίγει η περιοχή μου κενά, άρα όσο και να περιμένω μάλλον απο' δω και πέρα κάπως έτσι θα είναι. Η περιοχή μου θα γεμίζει με μεταθέσεις και τζάμπα θα περιμένω. Οπότε φέτος φεύγω κι όλα θα πάνε καλά. Σκέψου το καλά.

Αποσυνδεδεμένος Dkal

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4616 στις: Ιουλίου 17, 2024, 04:12:11 pm »
Ευσπρόσδεκτες όλες οι απόψεις. Καλό διορισμό!

Αποσυνδεδεμένος mapdsk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4617 στις: Ιουλίου 17, 2024, 05:30:18 pm »
@Patreas στείλε σε παρακαλώ ένα σου σημάδι μόνο που λέει και το λαϊκό άσμα. Δεν αντέχεται η αναμονή.
Εν τω μεταξύ όπως ειπώθηκε και παραπάνω αν ήθελαν 14 μέρες για το φεκ των πινάκων της 1γε, φαντάζομαι με ρυθμούς χελώνας θα προχωρούν και όλα τα υπόλοιπα.
Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους. Μήπως αργούν για να είναι έτοιμοι κ οι πίνακες της 2γε και να τρέξουν και οι δυο βαθμίδες μαζί ;

Αποσυνδεδεμένος Maria Eirini

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4619 στις: Ιουλίου 17, 2024, 05:32:20 pm »
Για να βγει η κατανομή ήταν προϋπόθεση η ανάρτηση των οριστικών πινάκων στο διαυγεια?Αν ναι, τότε πραγματικά όλα γίνονται για ενα κλικ!Κ η δευτεροβάθμια μάλλον θα περιμενει αρκετά!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182526
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)