0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και όλοι είμαστε με την αγωνία της κατανομής, να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση για να γίνεται κουβέντα και να ξεχνιόμαστε; Είμαι σε κλάδο που με βάση τα στοιχεία, που διαρρέουν, διοριζομαι, αλλά από τους τελευταίους. Έχω παιδιά ηλικίας 4 και 10, η γυναίκα μου εργάζεται και είναι δύσκολο να τους πάρω μαζί μου. Θα κάνατε χαρτιά για διορισμό στη θέση μου ή θα περιμένατε μελλοντική χρόνια που θα έχουν φύγει οι από πάνω μου και θεωρητικά θα επιλέγω από τους πρώτους; οποίος θέλει βοηθάει γιατί είμαι σε δίλημμα και δεν εμπιστεύομαι ότι πχ αύριο δεν ξυπνάει το υπουργείο και λέει "του χρόνου γραπτός ασεπ εκπαιδευτικων."
Εν τω μεταξύ παίζουν με τον πόνο μας...το alfavita άλλαξε πριν λιγο το Τρίτη-Τεταρτη με Τετάρτη- Πέμπτη για την κατανομή
Το alfavita δεν είναι να το εμπιστεύεσαι. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι πληροφόρηση. Είναι μάχη για τα κλικ.
Μετά θα γίνει Παρασκευή εκτός απροόπτου, ώστε να πιάσουμε και την άλλη εβδομάδα.
Αγαπητοί συνάδελφοι πραγματικά όλοι έχουμε άγχος για τους διορισμούς αλλά καλά είναι να ηρεμήσουμε. Να καθόμαστε να αναπαράγουμε τι έβαλε κάθε φορά πχ το αλφαβήτα είναι λάθος. Είναι ένα σάιτ που βγάζει λεφτά με τον πόνο τον εκπαιδευτικών. Κάθε φορά τα ίδια αύριο εκτός απροόπτου,μεθαύριο εκτός απροόπτου,σήμερα εκτός απροόπτου,από βδομάδα τελικά και κάθονται όλοι οι εκπαιδευτικοί και λένε α το υπουργείο μας παίζει και μας κοροϊδεύει. Δεν υπερασπίζομαι το υπουργείο αλλά να ακούμε σάιτ που δεν υπογράφουν επώνυμα και λένε ότι θέλουν είναι χαζό,να μου επιτραπεί η έκφραση. Ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις ή έστω τον πάντα αξιόπιστο Πατρέα να πάρουμε απαντήσεις και ας ακούμε τον κάθε ένα.
από τους πολύ τελευταίους θα είμαι, αλλά... απο τους πρώτους του χρόνου, μικρό το κακό + ότι θα ευχαριστηθώ την αλλαγή κλιμακίου!