0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να (ξανα)κάνω μιαν έκκληση προς τους γεννηθέντες τέλη της δεκαετίας του '50. Συνάδελφοι. Αν δεν υπάρχει ανάγκη επιβίωσης, αλλά μένετε γιατί δεν έχετε τι να κάνετε σπίτι, δε χρειάζεται να φτάσετε τα 150 για να πάρετε σύνταξη. Υπάρχουν οι ατέλειωτες ελεύθερες ώρες για να χαρείτε τη ζωή να κάνετε εκδρομές ν' αφιερώσετε χρόνο σε παιδιά σ' αγγόνια σ' αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχουν και πολλοί πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι (στην ηλικία των παιδιών σας) που για να φτιάξουν τη δικιά τους οικογένεια αναμένουν ένα διορισμό (μες στην επαγγελματική ανασφάλεια του αναπληρωτή) ή μια καλή μετάθεση ή μια καλή οριστική τοποθέτηση. Σκεφτείτε τη νέα γενιά. Μην περιμένετε πότε θα σας στείλει το υπουργείο το χαρτάκι αφυπηρέτησης με τις ευχαριστίες του. Προκάμετε. Και θα βγείτε κι εσείς, κι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, κερδισμένοι. Ό,τι είχατε να δώσετε, το δώσατε. Δεκαετίες τώρα. Με αγάπη από έναν που βολεύτηκε και με διορισμό και με μετάθεση και με οργανική και δεν τον νοιάζει για τον ίδιον πια. Ευχαριστώ.
Καλημερα, γνωριζετε αν υπαρχει βαση νομου οριο χιλιομετρικης αποστασης για την αποσταση των σχολειων που μπορει να σου κανει διαθεση αν δεν συμπληρωνεις το υποχρεωτικο ωραριο. Για παραδειγμα μπορει το ενα σχολειο με το αλλο να απεχουν 10-20 χιλομετρα;;
Προς @foufoutos:https://www.pde.gr/index.php?topic=36170.0Είναι συνδυασμός διατάξεων Ν.1566/85 άρθρο 15 περ. Δ παρ.3Ν.3848/2010 άρθρο 7 όπως ισχύει Ν.4589/2019, άρθρο 62, οι διορισμοί γίνονται σε κενές οργανικές θέσεις Δες στο παραπάνω νήμα.
Δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορείς να συμπληρωνεις σε σχολείο της ίδιας ή της όμορης ομάδας.. Εγώ ήμουν σε σχολεία που είχαν απόσταση γύρω στα 60χλμ από την οργανική μου για συμπλήρωση, απλά πήγαινα σε διαφορετικές μέρες στο καθένα και έπαιρνα και οδοιπορικά. Στην φετεινη μου ομάδα το ένα σχολείο απέχει από την οργανική μου γύρω στα 30χλμ
Ευχαριστω, οποτε μεσα στην ιδια διευθυνση μπορει να σε στειλει οπουδηποτε αλλα οχι την ιδια μερα.
Ερώτηση: αν κάποιον τον πάρουν αναπληρωτή στη Δευτεροβάθμια Ειδικής (αύριο 14/8 κλείνουν οι αντίστοιχες αιτήσεις) θα μπορεί να κάνει και αίτηση για μόνιμος στη Δευτεροβάθμια Γενικής (από αύριο, αν ανοίξουν) αν φυσικά είναι και στους δύο Πίνακες?