*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1107988 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kaxrifi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #6160 στις: Αυγούστου 21, 2024, 08:50:38 pm »
Ευχαριστώ τους πάντες που συνέβαλαν στην συνεχή ενημέρωση και κυρίως στην ψυχολογική υποστήριξη που δεχθήκαμε από τα 'μπαρουτοκαπνησμένα" πλέον μέλη @Lasid, @trust, @Victor,  και βεβαίως @Patreas . Έχουμε φτιάξει πλέον μια κοινότητα μάθησης  οπότε θα ήθελα την ενημέρωση σας για το πώς θα γίνουν οι τοποθετήσεις σε σχολεία από εδω και πέρα. Έχουμε κάποιο λόγο στην επιλογη σχολικής μονάδας και αν ναι ποιοι προηγούνται; πάμε ξανα με τη σειρα του πίνακα αναπληρωτών;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:37:42 »

Αποσυνδεδεμένος Amaliam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6161 στις: Αυγούστου 21, 2024, 08:57:59 pm »
Μετά από 23 χρόνια από το πτυχίο μου και τις αλλαγές 3 συστημάτων πρόσληψης διορίστηκα και εγώ στον Πειραιά. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του forum για την συνεισφορά τους, για την βοήθειά τους σε θέματα ενημέρωσης. Θα παρακολουθώ και εγώ από άλλη ιδιότητα πια. Εύχομαι και στους υπόλοιπους να διοριστούν, να χαρούμε το διορισμό μας όσοι το καταφέραμε και τελικά έχω να πω ο επιμένων νικά! Είμαι χαρούμενη :)
συνάδελφε σε περνάω:34 ολόκληρα χρόνια από το πτυχίο

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6162 στις: Αυγούστου 21, 2024, 09:10:36 pm »
Ευχαριστώ τους πάντες που συνέβαλαν στην συνεχή ενημέρωση και κυρίως στην ψυχολογική υποστήριξη που δεχθήκαμε από τα 'μπαρουτοκαπνησμένα" πλέον μέλη @Lasid, @trust, @Victor,  και βεβαίως @Patreas . Έχουμε φτιάξει πλέον μια κοινότητα μάθησης  οπότε θα ήθελα την ενημέρωση σας για το πώς θα γίνουν οι τοποθετήσεις σε σχολεία από εδω και πέρα. Έχουμε κάποιο λόγο στην επιλογη σχολικής μονάδας και αν ναι ποιοι προηγούνται; πάμε ξανα με τη σειρα του πίνακα αναπληρωτών;

Μη με βάζεις στην ίδια κατηγορία με τα γεροντια trust και lasid. Για αυτό που ρωτάς, την πρώτη χρονιά ισχύουν αυτά που έγραψε ο φίλος mmmm.

Για την τοποθέτηση των νεοδιοριστων ισχύει αυτό:
Σε περίπτωση που οι ίδιες θέσεις ζητούνται από περισσότερους υποψήφιους προτιμώνται κατά σειρά όσοι έχουν τις περισσότερες μονάδες τοποθέτησης από οικογενειακούς λόγους, συνυπηρέτηση και εντοπιότητα, όπως αυτές καθορίζονται από τις διατάξεις που ισχύουν για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών». (ΠΔ 144/1997).
Δεν τα λέει σωστά ο αγαπητός αιρετός.
Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ειδικές κατηγορίες ούτε τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας (πχ άγαμοι χωρίς τέκνα). Πολλά ΠΥΣΠΕ/πυσδε στην ισοβαθμία χρησιμοποιούν ως επόμενο κριτήριο τη σειρά διορισμού.

Άρα τη πρώτη χρονιά προηγούνται οι παντρεμένοι, οι έχοντες παιδιά κτλ. Κοινωνικά κριτήρια λοιπόν.

Τη δεύτερη χρονιά που θα γίνει η οριστική τοποθέτηση αλλάζει τελείως ο τρόπος και τοποθετήστε με βάση τα μεταθετικά μόρια, όπου παίζουν ρόλο τα ΜΣΔ (μόρια σχολείων που υπηρέτησες και για πόσο καιρό).

Υ.Γ. προσωπική συμβουλή σε εσένα και τους υπόλοιπους "νέους". Ξεχάστε τις έννοιες πίνακες, αναπληρωτές γιατί πια δεν έχουν νόημα για εσάς. Όπως μου είχε πει και ο φίλος μου ο lasid όταν διορίστηκα εγώ το ότι δεν είσαι πια αναπληρωτής ότι και να σου πουν δεν το καταλαβαίνεις τώρα με τίποτα. Θα το καταλάβεις τον Ιούλιο που δεν θα ασχοληθείς με επιδόματα ανεργίας κτλ. Συγχαρητήρια σε όλους.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2024, 09:15:05 pm από victor123 »

Συνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6163 στις: Αυγούστου 21, 2024, 09:18:25 pm »
Συγχαρητήρια για τον διορισμό σου.

Για το 2024-2025 θα τοποθετηθείτε με κοινωνικά κριτήρια. Ξεχνάτε πλέον τον πίνακα με τον οποίο διοριστήκατε.
Τον Οκτώβριο του 2024 θα κάνετε αίτηση για οριστική τοποθέτηση και τον Μάιο του 2025 θα δηλώσετε σχολεία για το 2025-2026.

Τότε θα συγκριθείτε με βάση τα μόριά σας ως μόνιμοι με όσους θα έχουν έρθει από μετάθεση τον Μάρτιο του 2025 και όσους είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή θέλουν βελτίωση, δηλαδή έχουν οργανική θέση σε ένα σχολείο και θέλουν να αλλάξουν οριστική τοποθέτηση και να πάνε σε άλλο σχολείο. (Αυτά θα υπολογιστούν από όλη την προϋπηρεσία σας με βάση τις περιοχές που δουλέψατε, αν ήταν δυσπρόσιτα κλπ και θα καταχωρηθούν στην πλατφόρμα teachers. Το ΟΠΣΥΔ οι μόνιμοι το χρησιμοποιούν μόνο για αίτηση απόσπασης. Αίτηση μετάθεσης, βελτίωσης, οριστικής τοποθέτησης κάνουν από το teachers)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:37:42 »

Συνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6164 στις: Αυγούστου 21, 2024, 09:21:23 pm »
Καλησπέρα συναδελφοι κ συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται.Καλή αρχή κ σιδεροκέφαλοι!
Μήπως γνωρίζει καποιος να μου πει με τους ιδιωτικής πως λειτουργεί;Αν συμπληρώσουν τον Ιουνιο του 2025 τα δυο ετη διδακτικής προϋπηρεσίας  μπορούν να διοριστούν του χρόνου ή πρεπει πρώτα να ανοιξουν οι πινακες;
Ευχαριστώ!
Δεν χρειάζεται να ανοίξουν οι πίνακες. Θα μπορούν να κάνουν αίτηση διορισμού, εφόσον φυσικά είναι στους πίνακες της 1ΓΕ ή 2ΓΕ.

Συνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6165 στις: Αυγούστου 21, 2024, 09:26:20 pm »
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους και με το καλό του χρόνου εύχομαι καλό διορισμό σε όσους παίρνουν σειρά! Είμαι κι εγώ στους φετινούς διορισθέντες στον κλάδο ΠΕ02 στον Πειραιά. Να ευχαριστήσω εκ βαθέων το pde για την ενημέρωση όλο αυτό το διάστημα και τους διαχειριστές του για τις κατατοπιστικές πληροφορίες. Να είστε καλά!

Ευχαριστώ τα παιδιά εδώ που μας συνόδευσαν στο δύσκολο ταξίδι της 10ετούς αναπλήρωσης. Η βοήθειά τους και οι πληροφορίες που μοιράστηκαν ήταν ανεκτίμητες. Έπεται συνέχεια... ένας νέος κύκλος ξεκινάει.  Διορίζομαι κ εγώ και η γυναίκα μου στον τόπο κατοικίας μας. 

Παιδιά διορίζομαι και εγώ! Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα πάλι τους Πατρέα, lasid, trust no one αλλά και όλους του άλλους για όλη την βοήθεια όλο αυτόν τον καιρό  .

Να είστε όλοι καλά συνάδελφοι. Χαιρόμαστε που διοριστήκατε, Να θυμάστε πάντα να βοηθάτε στη διατήρηση καλού κλίματος στα σχολεία. Αυτό είναι σημαντικό σε ένα σύλλογο διδασκόντων για να περνάμε καλά στη δουλειά μας. Πάτε με όρεξη στα νέα σχολεία σας και με πνεύμα συνεργασίας όλα θα πάνε καλά! Τα διαδικαστικά αλλάζουν για τους μόνιμους. Εδώ θα είμαστε να εξηγούμε όλες τις λεπτομέρειες των τοποθετήσεων κλπ

Συνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6166 στις: Αυγούστου 21, 2024, 09:35:56 pm »
Μετά από 23 χρόνια από το πτυχίο μου και τις αλλαγές 3 συστημάτων πρόσληψης διορίστηκα και εγώ στον Πειραιά. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του forum για την συνεισφορά τους, για την βοήθειά τους σε θέματα ενημέρωσης. Θα παρακολουθώ και εγώ από άλλη ιδιότητα πια. Εύχομαι και στους υπόλοιπους να διοριστούν, να χαρούμε το διορισμό μας όσοι το καταφέραμε και τελικά έχω να πω ο επιμένων νικά! Είμαι χαρούμενη :)
μια απο τα ιδια ..μετα σπο 19 χρονια διοριστηκα
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος FILKOST

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6167 στις: Αυγούστου 21, 2024, 09:54:39 pm »

μια απο τα ιδια ..μετα σπο 19 χρονια διοριστηκα

Συγχαρητήρια συνάδελφοι!!!! Μετά από 20 χρόνια διορίστηκα

Αποσυνδεδεμένος kaxrifi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6168 στις: Αυγούστου 21, 2024, 10:13:31 pm »
Aαααχχχχχ είμουνα νια και γέρασα... που λέει ο λόγος έτσι μη παρεξηγηθούμε.... και εγω 21 χρόνια απο την απόκτηση του πτυχίου διορίζομαι...
Όλα καλά όλα ανθηρά.... :D
Για τους συναδέλφους που περιμένουν ακόμη μια συμβουλή να έχετε στοχοπροσήλωση και θα έρθει...

Αποσυνδεδεμένος imatia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6169 στις: Αυγούστου 21, 2024, 10:54:02 pm »
Για το 2024-2025 θα τοποθετηθείτε με κοινωνικά κριτήρια. Ξεχνάτε πλέον τον πίνακα με τον οποίο διοριστήκατε.

Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Θα υπάρχει νέα κατάταξη που θα προκύψει με κάποια νέα μοριοδοτούμενα κριτήρια;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2024, 12:28:15 am από imatia »

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6170 στις: Αυγούστου 21, 2024, 10:57:55 pm »
Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Θα υπάρχει νέα κατάταξη που θα προκύψει με κάποια νέα μοριοδοτούμενα κριτήρια; όπως αριθμώς τέκνων, ποσοστό αναπηρίας,...

Δύο τρία μηνύματα παραπάνω παραθέτω μήνυμα του mmmm που γράφει πως γίνεται η τοποθέτηση και το εξηγεί και ο lasid μετά. Ναι θα υπάρξει νέα κατάταξη.

Αποσυνδεδεμένος imatia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6171 στις: Αυγούστου 21, 2024, 11:06:29 pm »
Δύο τρία μηνύματα παραπάνω παραθέτω μήνυμα του mmmm που γράφει πως γίνεται η τοποθέτηση και το εξηγεί και ο lasid μετά. Ναι θα υπάρξει νέα κατάταξη.

ευχαριστώ για την επισήμανση. ούτε που το πρόσεξα.... γεράματα...

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2024, 12:27:51 am από imatia »

Αποσυνδεδεμένος kosks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6172 στις: Αυγούστου 21, 2024, 11:19:23 pm »
Θυμάσαι leon για τις πραγματικότητες που λέγαμε... :o

συνάδελφε σε περνάω:34 ολόκληρα χρόνια από το πτυχίο

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6173 στις: Αυγούστου 21, 2024, 11:26:42 pm »
ευχαριστώ για την επισήμανση. ούτε που το πρόσεξα.... γεράματα...

Δεν τρέχει τίποτα. Καλή ορκομωσία πρώτα και καλή τοποθέτηση......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182547
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)