0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά από 23 χρόνια από το πτυχίο μου και τις αλλαγές 3 συστημάτων πρόσληψης διορίστηκα και εγώ στον Πειραιά. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του forum για την συνεισφορά τους, για την βοήθειά τους σε θέματα ενημέρωσης. Θα παρακολουθώ και εγώ από άλλη ιδιότητα πια. Εύχομαι και στους υπόλοιπους να διοριστούν, να χαρούμε το διορισμό μας όσοι το καταφέραμε και τελικά έχω να πω ο επιμένων νικά! Είμαι χαρούμενη
Ευχαριστώ τους πάντες που συνέβαλαν στην συνεχή ενημέρωση και κυρίως στην ψυχολογική υποστήριξη που δεχθήκαμε από τα 'μπαρουτοκαπνησμένα" πλέον μέλη @Lasid, @trust, @Victor, και βεβαίως @Patreas . Έχουμε φτιάξει πλέον μια κοινότητα μάθησης οπότε θα ήθελα την ενημέρωση σας για το πώς θα γίνουν οι τοποθετήσεις σε σχολεία από εδω και πέρα. Έχουμε κάποιο λόγο στην επιλογη σχολικής μονάδας και αν ναι ποιοι προηγούνται; πάμε ξανα με τη σειρα του πίνακα αναπληρωτών;
Για την τοποθέτηση των νεοδιοριστων ισχύει αυτό:Σε περίπτωση που οι ίδιες θέσεις ζητούνται από περισσότερους υποψήφιους προτιμώνται κατά σειρά όσοι έχουν τις περισσότερες μονάδες τοποθέτησης από οικογενειακούς λόγους, συνυπηρέτηση και εντοπιότητα, όπως αυτές καθορίζονται από τις διατάξεις που ισχύουν για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών». (ΠΔ 144/1997).Δεν τα λέει σωστά ο αγαπητός αιρετός.Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ειδικές κατηγορίες ούτε τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας (πχ άγαμοι χωρίς τέκνα). Πολλά ΠΥΣΠΕ/πυσδε στην ισοβαθμία χρησιμοποιούν ως επόμενο κριτήριο τη σειρά διορισμού.
Καλησπέρα συναδελφοι κ συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται.Καλή αρχή κ σιδεροκέφαλοι!Μήπως γνωρίζει καποιος να μου πει με τους ιδιωτικής πως λειτουργεί;Αν συμπληρώσουν τον Ιουνιο του 2025 τα δυο ετη διδακτικής προϋπηρεσίας μπορούν να διοριστούν του χρόνου ή πρεπει πρώτα να ανοιξουν οι πινακες;Ευχαριστώ!
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους και με το καλό του χρόνου εύχομαι καλό διορισμό σε όσους παίρνουν σειρά! Είμαι κι εγώ στους φετινούς διορισθέντες στον κλάδο ΠΕ02 στον Πειραιά. Να ευχαριστήσω εκ βαθέων το pde για την ενημέρωση όλο αυτό το διάστημα και τους διαχειριστές του για τις κατατοπιστικές πληροφορίες. Να είστε καλά!
Ευχαριστώ τα παιδιά εδώ που μας συνόδευσαν στο δύσκολο ταξίδι της 10ετούς αναπλήρωσης. Η βοήθειά τους και οι πληροφορίες που μοιράστηκαν ήταν ανεκτίμητες. Έπεται συνέχεια... ένας νέος κύκλος ξεκινάει. Διορίζομαι κ εγώ και η γυναίκα μου στον τόπο κατοικίας μας.
Παιδιά διορίζομαι και εγώ! Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα πάλι τους Πατρέα, lasid, trust no one αλλά και όλους του άλλους για όλη την βοήθεια όλο αυτόν τον καιρό .
Για το 2024-2025 θα τοποθετηθείτε με κοινωνικά κριτήρια. Ξεχνάτε πλέον τον πίνακα με τον οποίο διοριστήκατε.
Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Θα υπάρχει νέα κατάταξη που θα προκύψει με κάποια νέα μοριοδοτούμενα κριτήρια; όπως αριθμώς τέκνων, ποσοστό αναπηρίας,...
Δύο τρία μηνύματα παραπάνω παραθέτω μήνυμα του mmmm που γράφει πως γίνεται η τοποθέτηση και το εξηγεί και ο lasid μετά. Ναι θα υπάρξει νέα κατάταξη.
συνάδελφε σε περνάω:34 ολόκληρα χρόνια από το πτυχίο
ευχαριστώ για την επισήμανση. ούτε που το πρόσεξα.... γεράματα...