0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέσα είσαι, αλλά έπεσε μεγάλος κουβάς στην Α' Φάση και είμαι επιφυλακτικός.Η Α' Φάση για πρώτη φορά στα χρονικά δεν είχε καθόλου προσλήψεις από Τακτικό Προϋπολογισμό, πιστώσεις που παραδοσιακά πηγαίνουν στη Δευτεροβάθμια Γενική.Πέρυσι η Α' Φάση είχε 1500 προσλήψεις από Τακτικό Προϋπολογισμό, ενώ αυτό που ανέφερε ο mmmm για τις πιστώσεις από τις άδειες άνευ αποδοχών είναι κάτι που γίνεται σε σταθερή βάση τα τελευταία χρόνια, αλλά συνήθως προς το Νοέμβριο.Βέβαια, ξέρουμε από πέρυσι ότι είναι γενικότερη κατεύθυνση να μειωθούν οι πιστώσεις για Αναπληρωτές από Τακτικό Προϋπολογισμό, αλλά εδώ μιλάμε για μηδενισμό (μέχρι στιγμής).Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027» η Πράξη «Υποστήριξη Εργαστηρίων Δεξιοτήτων για μαθητές», που μπορεί να δώσει άλλες 500 πιστώσεις στη Δευτεροβάθμια Γενική. Δεν ξέρω γιατί τόση καθυστέρηση φέτος, ενώ πέρυσι πάλι άργησε να ενταχθεί αλλά όχι τόσο.Φυσικά, ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να καλυφθούν ούτε τα μισά εναπομείναντα κενά. Δεν νομίζω να πιστεύει κάποιος ότι με ακάλυπτα 47Κ - 28Κ (Σ.Σ. καμιά 300αριά μη αναλήψεις) = 19Κ κενά από την Α' Φάση και χωρίς σε αυτά να περιλαμβάνονται ΔΥΕΠ και τα 950 ΖΕΠ Πρωτοβάθμιας, τα κενά είναι λιγότερα από 20Κ. Στην πραγματικότητα είναι περίπου 22,5Κ. Φυσικά μιλάμε για τα κενά που έφθασαν στο Υπουργείο από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τα οποία το Υπουργείο θεωρεί ότι δεν ανταποκρίνονται στη δική του πραγματικότητα (και στην Α' Φάση αν προσέξατε δεν διαψεύστηκε ότι έφθασαν 47Κ κενά, αλλά ότι τα κενά που έφθασαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνεται το Υπουργείο). Τώρα το τι αναγράφεται ότι "με 10.000 Αναπληρωτές το Υπουργείο Παιδείας θα καλύψει όλα τα κενά τα οποία έχουν καταγραφεί κι έχουν δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης", κανείς σώφρων άνθρωπος δεν το πιστεύει.
Τώρα το τι αναγράφεται ότι "με 10.000 Αναπληρωτές το Υπουργείο Παιδείας θα καλύψει όλα τα κενά τα οποία έχουν καταγραφεί κι έχουν δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης", κανείς σώφρων άνθρωπος δεν το πιστεύει. ....... Τρίχες Κατσαρές δηλαδή... Τελευταία στιγμή αποφασίζεται ο ακριβής αριθμός προσλήψεων. Αποκλείεται να έχουμε μια έστω λίγων ημερών έγκυρη ενημέρωση για την κατανομή; Και ποσοστό κάλυψης έστω κατά προσέγγιση; Στο φιλότιμο του Πατρέα βασιζόμαστε..
Σε πολλες Διευθυνσεις εγιναν χτες επανατοποθετησεις αναπληρωτωνΑυτο τι σημαινει; Οτι εγινε ουσιαστικα βελτιωση θεσης; Δλδ θα δωσουνε τα κενα που αφησαν στην Β φαση;;😠
Τελικά τα ονόματα θα ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη; Κύριε Πατρέα ενημερώστε μας αν έχετε την καλοσύνη!
Αν ανακοινωθούν την άλλη εβδομάδα τον ήπιαμε. Στο σχολείο μου χρειαζόμαστε επειγόντως συναδέλφους αλλιώς προβλέπω στα εργαστήρια να γίνεται χαμός
Αγαπητέ Patrea έχεις κάποια ενημέρωση σχετικά με τις προσλήψεις ΠΕ02 Γενικής και Ειδικής? Θα είναι ικανοποιητικός ο αριθμός? Κυκλοφόρησε ότι θα είναι αντίστοιχος με αυτόν της Α φάσης, κάτι που θεωρείται αδύνατο να πάρει 1800 Φιλολόγους. Αν δεν γνωρίζεις επίσημα κάνε εστω μια εκτίμηση σε παρακαλούμε.