0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επειδή θα μπορούσε κάποιος να με θεωρήσει υπερβολικό, να θυμίσω τις περιπτώσεις όπου καταγγέλθηκαν από τον ΣΤΕΜΠ κάποιοι που εργάστηκαν πρίν την έκδοση του ΠΔ ώς ωρομίσθιοι με αποτέλεσμα να αφαιρέσει το ΥΠΕΠΘ τις προϋπηρεσίες τους.
Αγαπητοί κύριοι, χαίρομαι που το ηθικό σας είναι ανεβασμένο και δεν έχω κανένα σκοπό να σας το κατεβάσω αλλά, τα άτομα δεν εξαπάτησαν κανέναν σκοπίμως. πήγαν στην δευτεροβάθμια, τους είπαν "αυτό σπούδασα" και τους βάλανε στον ΠΕ20. Πρίν 4 χρόνια στις αιτήσεις για ωρομίσθιους ηλεκτρονικούς είχαν γραμένο με μολύβι στην αίτηση "και αυτοματισμού". Η Ζ.Μ. εργάστηκε 2 χρόνια σαν ηλεκτρονικός και πρόπερσυ της στείλανε ανάκληση προϋπηρεσίας. Τί να πεί η κοπέλα; Κρυφά μπήκε; Το λάθος της δευτεροβάθμιας το πλήρωσε η ίδια. Το αν θα βγεί ακυρο το ΠΔ δε θα βλάψει το κύρος του προέδρου της δημοκρατίας (άλλωστε δεν κρίνει το νόμιμο ή το συνταγματικο αυτός). Θα βλάψει την εικόνα της Υπουργού και λίγο της κυβέρνησης αλλά αυτό δεν είναι λόγος για το ΣτΕ να μην ακυρώσει κάτι. Να με συγχωρείτε που σας χαλάω την ηρεμία σας. Δεν προσδοκώ να σας αγχώσω αλλά δε θέλω να αγνοείτε πιθανές δυσάρεστες (για μας τουλάχιστον) καταστάσεις. Μόνο τις ΄ψήφους να μετρήσουμε που μαζεύουμε εμείς και πόσους μαζεύουν οι πληροφορικοί ΠΕ19 και 20.... την κάτσαμε την βάρκα. Μετά θα φωνάζουμε "let the ΠΔ268 down slowly"
Το δικαστήριο είναι για τις 16 Μάρτη, η απόφαση λογικά 2-3 μήνες μετά και, αν είναι αρνητικό, μπορούμε να κάνουμε μόνο εμείς τριτανακοπή (και οχι οι πληροφορικάριοι) αλλά δεν έχω ιδέα πόσο μακρυά μπορεί να πάει η δουλειά....
den mporeite na katalabete oti apofash ths kybernishs mporei na allaksh mono se akrees katastaseis opws gia paradeigma se katastash empolemhan theloyne na tropopoihsoune ayto poy zhtane as dhmioyrghsoyne ena polemo me thn toyrkeia na hremhsoume oloi