0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σε όλους και απο εμένα. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Είμαι νέα στον χώρο της Εκπαίδευσης. Είμαι ΠΕ20 και δεν καταλαβαίνω το δικαστήριο για ποιο λόγο γίνεται... Και απο ποιούς... Είμαι ωρομίσθια ΠΕ20 , απόφοιτη του τμήματος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης. Κάτι διάβασα για προσφυγές , για ακύρωση Π.Δ , δηλαδή το πτυχίο μου είναι άχρηστο?Φιλια σε όλους από τη χιονισμένη Χαλκίδα!
Το μεγαλύτερο επιχείρημα των αποφοίτων ΤΕΙ Πληροφορικής στο ότι δε μπορούμε να διδάξουμε πληροφορική είναι αυτό: Ότι δε μπορούμε να πληροφορηθούμε για τα βασικά που μας καίνε.
Μίλησα με τον Προϊστάμενό του τμήματος μου. Του είπα τα καθέκαστα , και ξεκαρδιστηκε στα γέλια. Μου είπε οτι τέτοια πράγματα μόνο στη χούντα γινόταν. Οπότε μην ανησυχείτε
Παράθεση από: paphar στις Ιανουαρίου 26, 2006, 04:32:51 pm
Και με τους κυρίους που προσφεύγουν και μας πήραν στο κυνήγι δεν έχω και τόσο πρόβλημα. Συνάδελφοι είναι, θα το συνηθήσουν. Θα παίζουμε την πεθερά με τη νύφη; Δέ ξερω. Απλώς πρέπει να σκεφτούν πότε θα θάψουν τα τσεκούρια του πολέμου και θα κάνουν ειρήνη με τα χλωμά πρόσωπα του ΠΔ268. Τί θα γίνει δηλαδή; Μια ζωή θα είμαστε στα μαχαίρια;