0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Παρακολουθώ τόσο καιρό αυτά που γράφονται και συζητώ με πολλούς συναδέρφους πληροφορικής και άλλων ειδικοτήτων για το θέμα του δικαστηρίου. Πραγματικά, δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλη αυτή η φασαρία σχετικά με το ποιοι είναι κατάλληλοι και ποιοι όχι. Έχουμε πέσει όλοι με τα μούτρα στις γνώσεις που ο καθένας μπορεί να έχει αποκτήσει και το που τις έχει αποκτήσει ώστε να θεωρείται κατάλληλος για να διδάξει πληροφορική στα σχολεία. Ποίος είναι αυτός που θεωρεί τον εαυτό του πλήρως καταρτισμένο σε θέματα πληροφορικής; Μήπως είμαι εγώ; Ναι το όνομά μου είναι πινόκιο και θέλω να δουλεύω στο σχολείο ενώ μου έχει κάνει πρόταση η NASA και η Microsoft για 1.000.000$ το χρόνο, άλλα εγώ θέλω τα 1000 euro το μήνα! Θα έπρεπε να σκεφτούμε λιγάκι παραπέρα και να συνυπάρξουμε στα πλαίσια της συναδελφικότητας. Φαινόμενα σαν κι αυτά δεν έχουν θέση στους κύκλους της εκπαίδευσης. Δεν με ενοχλεί καμία σχολή που ανήκει στον ΠΕ 20 και ούτε κάνω κόντρες γνώσεων με κανένα από τους Γκουρού που πολύ καλά χαρακτηρίσατε. Αυτό που με απασχολεί είναι να βελτιώνομαι καθημερινά ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος. Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά μου λόγια, τα οποία εύχομαι να ευαισθητοποιήσουν κάποιους, που αδίκως έρχονται σε αντιπαράθεση και δυσφημίζουν τον κλάδο.
...όσο το υπουργείο λειτουργεί με κέντρο τον καθηγητή και όχι τον μαθητή.
ΝΕΑ ΑΝΑ
κανένας άλλος δε κατέθεσε παρέμβαση για να υπερασπιστεί πτυχιούχους άλλου τμήματος.
Έχει και μια θετική όψη το νόμισμα αυτό: Όσο περνάει ο χρόνος, όλο και περισσότεροι συνάδελφοι των νέων τμημάτων εδραιώνονται στον κλάδο Πληροφορικής, περνάνε στις εξετάσεις ΑΣΕΠ, κλπ.
Παράθεση από: paphar στις Νοεμβρίου 21, 2006, 07:49:38 pmκανένας άλλος δε κατέθεσε παρέμβαση για να υπερασπιστεί πτυχιούχους άλλου τμήματος.Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Ότι οι άλλοι σύλλογοι αποφοίτων δεν ήταν τόσο δραστήριοι όσο ο Σύλλογος Μηχανικών Αυτοματισμού
Άλλωστε μιλάμε για γνώσεις που μπορείς να αποκτήσεις πολύ εύκολα, προσφέρονται απλόχερα από Ram, PcMagazine και ειδικά Computer για όλους.
ΠαράθεσηΆλλωστε μιλάμε για γνώσεις που μπορείς να αποκτήσεις πολύ εύκολα, προσφέρονται απλόχερα από Ram, PcMagazine και ειδικά Computer για όλους. Euler (ή κάποιος άλλος) μήπως ξέρεις που θα μπορούσα να βρώ το ΠΣ του τμήματος ΤηλεΠληροφορικής καθώς και σε ποιά πόλη είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...