0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή αυτοί που αποφοίτησαν από τα παλιά Τ.Ε.Λ (Τεχνικά Επαγγελματικά Λύκεια) και Ε.Π.Λ (Ενιαία Πολυκλαδικά Λύκεια) που εισάγονταν στα ΤΕΙ με το βαθμό της Γ ΄Λυκείου , είναι καλύτεροι?
η καθε σχολη ειτε λεγεται πσε ειτε τει ειτε εαπ ειτε αει σου δινει μονο καποιες βασικες γνωσεις και κατευθυνσεις....ειναι στο χερι του καθενος ποσο θα προχωρησει παραπερα και θα εμβαθυνει στο αντικειμενο τουκανεις δεν ειναι ικανος να κρινει τον αλλον μονο απο τον τιτλο του πτυχιου και κανεις δεν μπορει να πει οτι οι καθαροαιμες σχολες πληροφορικη τει ή αει δεν βγαζουν "τουβλα".
ακουσα περιπτωση τελειοφοιτου τει πληροροφορικης σινδου που εκανε 3 εξαμηνα να περασει το μαθημα unix!!!!!!αντε ελα να μου πεις αυτος τι γνωσεις εχει!!!!!!!![\quote]Άκουσες περίπτωση? ε αυτό είναι πολύ σοβαρό επιχείρημα, χρήζει προσοχήςΠαράθεσηπροσωπικα δεχομαι κριτικη απο καποιον αλλον συναδερφο μονο οταν την τεκμηριωνει πρωτα και εχει να κανει με τη δουλεια μου...[\quote]Δηλαδή αυτά που παραθέτεις παραπάνω είναι σοβαρά επιχειρήματα και κριτική? Έχεις τεκμηριώσει τίποτα? Άκουσα, ξέρω κάποιον κλπ? Γιατί δε μας λες την ιστοσελίδα των μαθημάτων του ΠΣΕ για να την κρίνουμε αλλά γενικεύεις από μεμονωμένες περιπτώσεις? Ποιο είναι το πρόγραμμα σπουδών και ποιο είναι το site? Μήπως φοβάσαι την κριτική?Παράθεσηγιατι αγαπητοι μου εκπαιδευτικος δεν ειναι μονο αυτος που κατεχει το αντικειμενο αλλα και αυτος που ειναι συνεπης, συνεργασιμος, αποδοτικος και οτι αλλο μπορει να χαρακτηρισει εναν ευσυνειδητο εργαζομενο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ-ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!(με το Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ)Για πες μας έναν αντικειμενικό τρόπο αξιολόγησης για τα παραπάνω αερολογικά προσόντα τα οποία λες.
προσωπικα δεχομαι κριτικη απο καποιον αλλον συναδερφο μονο οταν την τεκμηριωνει πρωτα και εχει να κανει με τη δουλεια μου...[\quote]Δηλαδή αυτά που παραθέτεις παραπάνω είναι σοβαρά επιχειρήματα και κριτική? Έχεις τεκμηριώσει τίποτα? Άκουσα, ξέρω κάποιον κλπ? Γιατί δε μας λες την ιστοσελίδα των μαθημάτων του ΠΣΕ για να την κρίνουμε αλλά γενικεύεις από μεμονωμένες περιπτώσεις? Ποιο είναι το πρόγραμμα σπουδών και ποιο είναι το site? Μήπως φοβάσαι την κριτική?Παράθεσηγιατι αγαπητοι μου εκπαιδευτικος δεν ειναι μονο αυτος που κατεχει το αντικειμενο αλλα και αυτος που ειναι συνεπης, συνεργασιμος, αποδοτικος και οτι αλλο μπορει να χαρακτηρισει εναν ευσυνειδητο εργαζομενο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ-ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!(με το Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ)Για πες μας έναν αντικειμενικό τρόπο αξιολόγησης για τα παραπάνω αερολογικά προσόντα τα οποία λες.
γιατι αγαπητοι μου εκπαιδευτικος δεν ειναι μονο αυτος που κατεχει το αντικειμενο αλλα και αυτος που ειναι συνεπης, συνεργασιμος, αποδοτικος και οτι αλλο μπορει να χαρακτηρισει εναν ευσυνειδητο εργαζομενο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ-ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!(με το Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ)
Παράθεση από: heren στις Δεκεμβρίου 15, 2006, 09:16:17 amη καθε σχολη ειτε λεγεται πσε ειτε τει ειτε εαπ ειτε αει σου δινει μονο καποιες βασικες γνωσεις και κατευθυνσεις....ειναι στο χερι του καθενος ποσο θα προχωρησει παραπερα και θα εμβαθυνει στο αντικειμενο τουκανεις δεν ειναι ικανος να κρινει τον αλλον μονο απο τον τιτλο του πτυχιου και κανεις δεν μπορει να πει οτι οι καθαροαιμες σχολες πληροφορικη τει ή αει δεν βγαζουν "τουβλα". Δηλαδή ισοπέδωση των πάντων, όλοι είναι ίδιοι.Παράθεσηακουσα περιπτωση τελειοφοιτου τει πληροροφορικης σινδου που εκανε 3 εξαμηνα να περασει το μαθημα unix!!!!!!αντε ελα να μου πεις αυτος τι γνωσεις εχει!!!!!!!![\quote]Άκουσες περίπτωση? ε αυτό είναι πολύ σοβαρό επιχείρημα, χρήζει προσοχήςΠαράθεσηπροσωπικα δεχομαι κριτικη απο καποιον αλλον συναδερφο μονο οταν την τεκμηριωνει πρωτα και εχει να κανει με τη δουλεια μου...[\quote]Δηλαδή αυτά που παραθέτεις παραπάνω είναι σοβαρά επιχειρήματα και κριτική? Έχεις τεκμηριώσει τίποτα? Άκουσα, ξέρω κάποιον κλπ? Γιατί δε μας λες την ιστοσελίδα των μαθημάτων του ΠΣΕ για να την κρίνουμε αλλά γενικεύεις από μεμονωμένες περιπτώσεις? Ποιο είναι το πρόγραμμα σπουδών και ποιο είναι το site? Μήπως φοβάσαι την κριτική?Παράθεσηγιατι αγαπητοι μου εκπαιδευτικος δεν ειναι μονο αυτος που κατεχει το αντικειμενο αλλα και αυτος που ειναι συνεπης, συνεργασιμος, αποδοτικος και οτι αλλο μπορει να χαρακτηρισει εναν ευσυνειδητο εργαζομενο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ-ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!(με το Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ)Για πες μας έναν αντικειμενικό τρόπο αξιολόγησης για τα παραπάνω αερολογικά προσόντα τα οποία λες.
1. δεν εκανα καμια ισοπεδωση απλα απο προσωπικη μου εμπειρια και απο συζητησεις αλλων συναδερφων κατεληξα στο συμπερασμα οτι μια σχολη σου δινει κατευθυνσεις και συγκεκριμενες γνωσεις...αν θελεις να εμβαθυνεις θα εμβαθυνεις....σε καποιο αντικειμενο ειτε αυτο λεγεται προγραμματισμος ειτε σχεδιαση εφαρμογων κλπ.δηλαδη για να καταλαβω κατα την αποψη σου οποιος τελειωνει ΑΕΙ ειναι σαϊνι και οποιος τελειωνει ΤΕΙ ειναι χαμηλων προσοντων(για να διδαξει σε σχολειο)?[\quote]Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι μπορεί κάποιος να είναι άσχετος και να έχει βγάλει ΑΕΙ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι όσοι τελειώνουν ΑΕΙ είναι άσχετοι. Επίσης σίγουρα η κάθε σχολή σου δίνει κατευθύνσεις και εσύ εμβαθύνεις και είναι προσωπικό σου θέμα από ένα σημείο και μετά. Όμως σε αυτές τις κατευθύνσεις παίζεται όλο το παιχνίδι. Και εκεί φαίνονται ποιες σχολές είναι καλές και ποιες όχιΠαράθεση2. "ακουσα" την προσωπικη εμπειρια συναδερφου και δεν εχω καποιο λογω να τον αμφισβητισω....εσυ μπορεις?[\quote]Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά? από μια προσωπική γνώμη συναδέλφου βγάζεις συμπέρασμα? είναι δυνατόν? είναι αυτό επιχείρημα? Την δική μου προσωπική γνώμη γιατί την αμφισβητείς λοιπόν? Αν το πάμε έτσι τότε να βγάζω και έγω συμπεράσματα από τις δικές μου προσωπικές εμπειρίες, όπου έχω γνωρίσει "συναδέλφους" από κάτι ΤΕΙ τηλεπληροφορικής και βιομηχανικής πληροφορικής που δεν ήξεραν να κάνουν το μάθημα της ΑΕΠΠ και τους είχαν κάνει ρεζίλι τα φροντιστήρια. Επίσης δεν έχω γνωρίσει κανένα από τις συγκεκριμένες σχολές που να μπορεί να σταθεί στο σχολείο. Δε γενικεύω όμως. Μπορεί απλά να έτυχε.Παράθεση3. για το προγραμμα σπουδων του ΠΣΕ Κοζάνης μπορεις να επικοινωνησεις με την γραμματεια στο τηλ 24610-40161 ή να επικοινωνησεις με τον προεδρο της σχολης κ.κ. Κικη
2. "ακουσα" την προσωπικη εμπειρια συναδερφου και δεν εχω καποιο λογω να τον αμφισβητισω....εσυ μπορεις?[\quote]Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά? από μια προσωπική γνώμη συναδέλφου βγάζεις συμπέρασμα? είναι δυνατόν? είναι αυτό επιχείρημα? Την δική μου προσωπική γνώμη γιατί την αμφισβητείς λοιπόν? Αν το πάμε έτσι τότε να βγάζω και έγω συμπεράσματα από τις δικές μου προσωπικές εμπειρίες, όπου έχω γνωρίσει "συναδέλφους" από κάτι ΤΕΙ τηλεπληροφορικής και βιομηχανικής πληροφορικής που δεν ήξεραν να κάνουν το μάθημα της ΑΕΠΠ και τους είχαν κάνει ρεζίλι τα φροντιστήρια. Επίσης δεν έχω γνωρίσει κανένα από τις συγκεκριμένες σχολές που να μπορεί να σταθεί στο σχολείο. Δε γενικεύω όμως. Μπορεί απλά να έτυχε.Παράθεση3. για το προγραμμα σπουδων του ΠΣΕ Κοζάνης μπορεις να επικοινωνησεις με την γραμματεια στο τηλ 24610-40161 ή να επικοινωνησεις με τον προεδρο της σχολης κ.κ. Κικη
3. για το προγραμμα σπουδων του ΠΣΕ Κοζάνης μπορεις να επικοινωνησεις με την γραμματεια στο τηλ 24610-40161 ή να επικοινωνησεις με τον προεδρο της σχολης κ.κ. Κικη
Παράθεση από: heren στις Δεκεμβρίου 15, 2006, 12:53:13 pm1. δεν εκανα καμια ισοπεδωση απλα απο προσωπικη μου εμπειρια και απο συζητησεις αλλων συναδερφων κατεληξα στο συμπερασμα οτι μια σχολη σου δινει κατευθυνσεις και συγκεκριμενες γνωσεις...αν θελεις να εμβαθυνεις θα εμβαθυνεις....σε καποιο αντικειμενο ειτε αυτο λεγεται προγραμματισμος ειτε σχεδιαση εφαρμογων κλπ.δηλαδη για να καταλαβω κατα την αποψη σου οποιος τελειωνει ΑΕΙ ειναι σαϊνι και οποιος τελειωνει ΤΕΙ ειναι χαμηλων προσοντων(για να διδαξει σε σχολειο)?[\quote]Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι μπορεί κάποιος να είναι άσχετος και να έχει βγάλει ΑΕΙ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι όσοι τελειώνουν ΑΕΙ είναι άσχετοι. Επίσης σίγουρα η κάθε σχολή σου δίνει κατευθύνσεις και εσύ εμβαθύνεις και είναι προσωπικό σου θέμα από ένα σημείο και μετά. Όμως σε αυτές τις κατευθύνσεις παίζεται όλο το παιχνίδι. Και εκεί φαίνονται ποιες σχολές είναι καλές και ποιες όχιΠαράθεση2. "ακουσα" την προσωπικη εμπειρια συναδερφου και δεν εχω καποιο λογω να τον αμφισβητισω....εσυ μπορεις?[\quote]Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά? από μια προσωπική γνώμη συναδέλφου βγάζεις συμπέρασμα? είναι δυνατόν? είναι αυτό επιχείρημα? Την δική μου προσωπική γνώμη γιατί την αμφισβητείς λοιπόν? Αν το πάμε έτσι τότε να βγάζω και έγω συμπεράσματα από τις δικές μου προσωπικές εμπειρίες, όπου έχω γνωρίσει "συναδέλφους" από κάτι ΤΕΙ τηλεπληροφορικής και βιομηχανικής πληροφορικής που δεν ήξεραν να κάνουν το μάθημα της ΑΕΠΠ και τους είχαν κάνει ρεζίλι τα φροντιστήρια. Επίσης δεν έχω γνωρίσει κανένα από τις συγκεκριμένες σχολές που να μπορεί να σταθεί στο σχολείο. Δε γενικεύω όμως. Μπορεί απλά να έτυχε.Παράθεση3. για το προγραμμα σπουδων του ΠΣΕ Κοζάνης μπορεις να επικοινωνησεις με την γραμματεια στο τηλ 24610-40161 ή να επικοινωνησεις με τον προεδρο της σχολης κ.κ. Κικη
Αντί να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας δεν κοιτάμε καλύτερα πως θα πιέσουμε ώστε να μπει η Πληροφορική στα Δημοτικά και να την κάνουμε εμείς και όχι οι Δάσκαλοι που θα εχουν καποιο σεμιναριο Πληροφορικής?
Είχα την εντύπωση ότι το σχολείο υπάρχει για να μαθαίνουν τα παιδιά γράμματα και όχι για να βολεύονται οι πτυχιούχοι.