*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 235345 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος isakos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 10:05:20 am »
Πολύ απλά αγαπητέ Dr_Michael κάποιοι δραστηριοποιήθηκαν απο πολύ νωρίς για να κατακτήσουν τα αυτονόητα, ενώ κάποιο άλλοι
άρχισαν "σήμερα" με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας καταλαβαινεται τι έχει συμβεί τελικά και τι θα έπρεπε να ισχύει...   

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:21:52 »

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 05:34:45 pm »

Αγαπητή XALKIDAPE20, μας δουλεύεις μου φαίνεται..... Την μια είσαι απόφοιτη Τηλεπληροφορικής και την άλλη τελείωσες Αυτοματισμού Χαλκίδας....

Μετά από αυτά... το συζήτηση να κάνουμε?

Και εγώ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τελείωσα. Τμήμα Αυτοματισμού.

Γεια σε όλους και απο εμένα. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Είμαι νέα στον χώρο της Εκπαίδευσης. Είμαι ΠΕ20 και δεν καταλαβαίνω το δικαστήριο για ποιο λόγο γίνεται... Και απο ποιούς... Είμαι ωρομίσθια ΠΕ20 , απόφοιτη του τμήματος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης. Κάτι διάβασα για προσφυγές , για ακύρωση Π.Δ  , δηλαδή το πτυχίο μου είναι άχρηστο?
Φιλια σε όλους από τη χιονισμένη Χαλκίδα! ;)

Τελικά τι τελείωσες????? Μου φαίνεται ότι πέφτει δούλεμα...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 06:01:05 pm »
Καλημέρα σε όλους.

Όλοι όσοι ασχολείστε με το Π.Δ 268 και τον κλάδο ΠΕ20 μπήκατε στον "κόπο" να κατεβάσετε το αρχείο απο το site της ΠΕΚΑΠ εδώ http://www.pekap.gr/PROFIL.zip και να διαβάσετε την τελευταία παράγραφο στην τελευταία σελίδα;
Αναρωτήθηκε κανείς τι έπρεπε να ισχύει απο το 1999 σύμφωνα με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων για την ειδικότητα της Πληροφορικής στα ΤΕΕ;
Γιατί απο τα τρία τμήματα των ΤΕΙ που αναφέρονται το ένα εξ'αυτών προστέθηκε μετά απο 6 χρόνια περίπου (ΠΔ268/04);
Για ποιό λόγο αγνοήθηκε η εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου τότε απο το Υπουργείο Παιδείας ; ποιοί ήταν οι παράγοντες που συνετέλεσαν σ'αυτό; όταν σήμερα το επιχείρημα εκτός των άλλων είναι ότι το Υπουργείο δεν έλαβε υπ'όψιν του την εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου δηλαδή του πλέον αρμόδιου φορέα για εκπαιδευτικά θέματα;
Με ποιά λογική δημιουργήθηκαν οι Πίνακες Δ2 ( οποιδήποτε πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακό στην πληροφορική ή στον ηλεκτρονικό αυτοματισμό) και Ε2 (οποιοδήποτε πτυχίο ΤΕΙ και μεταπτυχιακό στην πληροφορική ή τον ηλεκτρονικό αυτοματισμό) του νόμου
3194 ΦΕΚ267Α/20-11-2003 εφόσον πληροφορική και αυτοματισμός είναι εντελώς διαφορετικές επιστήμες;
Μήπως αυτός που κάνει μεταπτυχιακό στον αυτοματισμό για 1 ή 2 χρόνια (ασχέτως γνώσεων βασικού πτυχίου) έχει καλύτερη υποδομή σε θέματα πληροφορικής απο αυτούς που έχουν τελειώσει το ομώνυμο τμήμα των ΑΤΕΙ σε 4 έτη;
Έχω την άισθηση ότι το Υπουργείο ή δεν ήξερε ή αγνούσε την ύπαρξη των τμημάτων Αυτοματισμού των ΑΤΕΙ όπως αγνόησε
και την εισήγηση του Π.Ι το 1999 ή μάλλον....κάτι άλλο έγινε.

Σχετικά με τους πίνακες Δ2, ναι συμφωνώ ότι είναι μεγάλο λάθος.

Σχετικά με αυτά που λες για το Παιδαγωγικό ινστιτούτο...  Διάβασε αυτό που σου στέλνω για να μάθεις τι γίνεται και μην είσαι παπαγαλάκι κανενός.....

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 06:07:32 pm »
Το Δικαστήριο θα πάρει αναβολή; Και αν ναι πότε θα εκδικαστεί;
Η απόφαση πότε βγαίνει; Και πώς εφαρμόζεται; Αναδρομικά ή όχι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:21:52 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 06:11:51 pm »
Ερώτηση κρίσεως Νούμερο Ένα. Εάν (υποθετικά) μια απόφαση του ΣτΕ στην εν λόγω προσφυγή, λέει (για οποιοδήποτε λόγο) ότι τα τμήματα Α,

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 09:29:49 pm »
Μερικές ερωτήσεις ακόμα, αν και βλέπω ότι μένουν μετέωρες:

α) Ανάκληση Προεδρικού Διατάγματος είναι εφικτό νομικά να γίνει;

β) Στο ΣτΕ (Συμβούλιο Επικρατείας), μπορεί να γίνει Έφεση;

γ) Η απόφαση πότε βγαίνει; Πόσο καιρό μετά την εκδίκαση;

δ) Η όποια απόφαση ισχύει αναδρομικά ή όχι;

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 02, 2006, 11:46:38 pm »
Γιατί δεν ρωτάς τον ΣΤΕΜΠ? Γιατί δεν βλέπεις τις ανακοινώσεις του?
Μα αγαπητέ μου, εδώ εσένα ρωτάω. Φοβάσαι να πείς ότι θέλετε να πετάξετε το 1, 3, 5, ή χ τμήματα έξω, και μαζί και τους (φέτος) διορισμένους και όλους τους αναπληρωτές-ωρομισθίους αυτών των τμημάτων? Άλλωστε, αυτό είναι το θέμα του συγκεκριμένου topic. Το αν εσύ θέλεις να λές τον νταλκά σου για τους κακούς τους αυτοματιστές, απλά γίνεσαι ρατσιστής... . Γιατί αντί να απαντάς και να πείς τη γνώμη σου σε αυτό που σε ρωτάνε, εσύ κανεις copy-paste όλο τα ίδια και τα ίδια για τους αυτοματιστές.

Αν πιστεύεις paphar ότι όλοι πρέπει να συμφωνούμε, τότε δεν είσαι δημοκράτης αλλά φασίστας...
Αν έχω γράψει εδώ μέσα ότι πρέπει όλοι οι άνθρωποι να έχουν υποχρεωτικά την ίδια γνώμη, θα είχες δίκιο. Εγώ όμως λέω άλλο:
Οτι οφείλετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντί στους αποφοίτους όλων των τμημάτων, για να ξέρουν ποιοί πρέπει να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους κατά την εκδίκαση του ΠΔ στο Συμβούλιο της επικρατείας.
Αν εσύ ονοματίζεις 3 τμήματα και ο δικηγόρος σας αναπτύξει επιχηρήματα κατά των πέντε τμημάτων (ή και όλων), αυτό που θα έχεις καταφέρει είναι να πάνε ανυπεράσπιστοι επειδή σε εμπιστεύτηκαν.
Έκτός αν αυτός είναι ο απώτερος σκοπός σου (αχ πως το είπες εκείνο το ωραίο για την ανωνυμία....)
Να ξέρεις ότι δεν απευθύνεσαι σε χαζούς. Οι υπόλοιποι εδώ που είναι Πληροφορικάριοι (σε αντίθεση με σένα που είσαι ένας άριστος Μηχανικός Αυτοματιστού, δεν σου αρέσει να στο θυμίζουν ε?), καταλαβαίνουν.
Συγνώμη πάλι μπερδεύτηκα... τελικά όλοι οι άλλοι είναι ΠΕ20? γιατί πιο πρίν έλεγες  άλλα...
Καταλαβαίνουν την αγωνία σου να τρυπώσεις μέσα στην ΠΕ20 με τους άλλους αποφοίτους που πρέπει να είναι. Έτσι δεν φαίνεσαι μόνος σου αλλά με το μπούγιο.... Φυσικά είσαι κατά του ΣΤΕΜΠ γιατί είναι αυτός που τονίζει ότι δεν πρέπει να είσαι εκεί. Το κάνει με στοιχεία από προγράμματα σπουδών, σκοπό του τμήματος σου, κλπ.
Αχ και νά 'ξερες τί κοτσάνα ήταν αυτή με το τρούπωμα... θα γελούσες πολύ...
Παράθεση
Το σημαντικότερο που κάνεις είναι ότι παραπληροφορείς (και εδώ και στο φόρουμ του ΚΕΠ).
Τί είναι παραπληροφόρηση από ότι έχω πεί ως τώρα? Και γίνε συγκεκριμένος σε παρακαλώ γιατί με τους αυτοματιστές δε το συνηθίζεις...

Παράθεση
Αν νομίζει κάποιος ότι είσαι αξιόπιστος, ας σε ακούσει τότε. Τώρα λες ότι θέλεις. Αύριο ή μετά από ένα μήνα θα εξαφανιστείς και δεν θα λογοδοτήσεις σε κανένα (ζήτω η ανωνυμία...).

Και συνεχίζεις να επιτίθεσαι...
Εγώ γιατί να λογοδοτήσω? επειδή προσπαθώ να τους προφυλάξω από το να καταδικαστούν ερήμην τους? Θολώνετε εσείς τα νερά, και σας πειράζει που προσπαθώ να ξυπνήσω τον κόσμο? Σας κάνω χαλάστρα, ε? Γιαυτό όλη η επιθετική συμπεριφορά....

Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ότι είμαι ένας άριστος μηχανικός Αυτοματισμού. Ας μη ξεχνάμε ότι και εσύ είσαι ένας άριστος μηχανικός Πληροφορικής. (μη μου πεις μόνο ότι δε πέρασες με τον προηγούμενο ΑΣΕΠ και χαλάσει η ιδεατή εικόνα που έχω μέσα μου για εσένα...)

Πάντως, μετά από όλα αυτά τα καλά μας λόγια, καλο θα ήταν να πείς και την (έστω προσωπική σου γνώμη) για το άν θα πάθουν κάτι όσοι (αντε οι κακοί και τρισάθλιοι - αλλά πάντα άριστοι) μηχανικοί Άυτοματισμού έχουν διοριστεί ήδη στην κατηγορία ΠΕ20. Αντε μή το κάνεις για μένα, κάντο για τον Dr_Michael.

Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος XALKIDAPE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 03, 2006, 10:04:00 am »

Αγαπητή XALKIDAPE20, μας δουλεύεις μου φαίνεται..... Την μια είσαι απόφοιτη Τηλεπληροφορικής και την άλλη τελείωσες Αυτοματισμού Χαλκίδας....

Μετά από αυτά... το συζήτηση να κάνουμε?

Και εγώ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τελείωσα. Τμήμα Αυτοματισμού.

Γεια σε όλους και απο εμένα. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Είμαι νέα στον χώρο της Εκπαίδευσης. Είμαι ΠΕ20 και δεν καταλαβαίνω το δικαστήριο για ποιο λόγο γίνεται... Και απο ποιούς... Είμαι ωρομίσθια ΠΕ20 , απόφοιτη του τμήματος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης. Κάτι διάβασα για προσφυγές , για ακύρωση Π.Δ  , δηλαδή το πτυχίο μου είναι άχρηστο?
Φιλια σε όλους από τη χιονισμένη Χαλκίδα! ;)

Τελικά τι τελείωσες????? Μου φαίνεται ότι πέφτει δούλεμα...

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ 2ο ΕΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος isakos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 03, 2006, 11:03:50 am »
Καλημέρα.
Είναι καλό σε μια δημόσια συζήτηση να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.Προτρέπω όλους τους συνομιλητές να το αποφεύγουν.
Αγαπητέ sniper_hellas_1,στο σχόλιο μου σχετικά με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο η απάντησή σου ήταν η παρακάτω...

Παράθεση
Σχετικά με αυτά που λες για το Παιδαγωγικό ινστιτούτο...  Διάβασε αυτό που σου στέλνω για να μάθεις τι γίνεται και μην είσαι παπαγαλάκι κανενός.....

Θέλω ένα σχόλιο σου για το κείμενο του Π.Ι το οποίο εκδόθηκε όχι το 2004 αλλά το 1999.

Το δικό μου σχόλιο για το συννημένο που έστειλες :

1) ο προσδιοριστικός τίτλος <<ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ>>,παράγωγο ή σύνθετό του,σύμφωνα πάντα με το Π.Ι, υπάρχει στον τίτλο σπουδών του τμήματος των Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων;

2)σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα που προστέθηκαν εκτός του Αυτοματισμού, σύμφωνα πάντα με το Π.Ι αυτό δεν ισχύει σχετικά
με τον προσδιοριστικό τίτλο <<ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ>>;

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 03, 2006, 11:28:02 am »
Θα κάνω άλλη μια παράκληση, και τελευταία, να γράφετε με πεζά και να λείπουν οι προσωπικές επιθέσεις.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 03, 2006, 10:50:46 pm »
Θα κάνω άλλη μια παράκληση, και τελευταία, να γράφετε με πεζά και να λείπουν οι προσωπικές επιθέσεις.

Συμφωνώ και για τα δυο. Σχετικά με τις προσωπικές επιθέσεις έχω τονίσει ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος. Ας δει ο καθένας τι ειπώθηκε και να πει την γνώμη του...

Ναι, μόνο που στην περίπτωσή μας, οι μαύροι είμαστε εμείς και εσείς οι λευκοί. Με έμβλημα την άσπρη κουκούλα.

Επίσης, δεν θεωρώ υπεύθυνο να λέω την γνώμη μου, μόνο και μόνο για την πω και να ευχαριστήσω κάποιον. Αν είχα να πω κάτι υπεύθυνα, θα το έλεγα.

Ξαναλέω το εξής: Το σημαντικότερο που κάνουν κάποιοι είναι ότι παραπληροφορούν (και εδώ και στο φόρουμ του ΚΕΠ). Αν νομίζει κάποιος ότι είσαι αξιόπιστος, ας τον ακούσετε τότε. Τώρα ο καθένας λέει  ότι θέλει. Αύριο ή μετά από ένα μήνα θα εξαφανιστεί και δεν θα λογοδοτήσει σε κανένα (ζήτω η ανωνυμία...).

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 03, 2006, 10:57:55 pm »
Θέλω ένα σχόλιο σου για το κείμενο του Π.Ι το οποίο εκδόθηκε όχι το 2004 αλλά το 1999.

Φαντάζομαι ότι εγώ θα σου απαντήσω ενώ εσύ δεν πρόκειται να απαντήσεις στις δικές μου ερώτησεις. Αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι τον Paphar τον ρώτησα από την αρχή 6-7 πράγματα και αυτός λέει τα δικά του χωρίς κανένα επιχείρημα.

Άρα γιατί να παίρνω μόνο εγώ θέση και όλοι οι υπόλοιποι απλά να σχολιάζουν αυτά που λέω????

Ξαναλέω για όλους μας ότι πρέπει να ενημερωθούμε ώστε να μην είμαστε παπαγαλάκι κανενός..... Ας ακούσουμε την γνώμη του ΣΤΕΜΠ που υπάρχει και πολεμάει για την Πληροφορική πολύ πριν την ανακαλύψουν κάποιοι προχτές. Σημειώνω ότι δεν είμαι εκπρόσωπος του ΣΤΕΜΠ και παρακαλώ να μην μου αποδίδει κανείς αυτόν τον ρόλο. Την γνώμη μου προσπαθώ να πω είτε αρέσει είτε όχι.

Καλό σας βράδυ :-)

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 04, 2006, 01:23:34 am »
"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα ρίχνει στον paphar"

Όποιοι διαβάζουν όλα τα posts εδώ και στο ΚΕΠ, βλέπουν ότι χτές απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις που μου θέσατε. Απλά ή ατμόσφαιρα έγινε λίγο βαριά γιατί πλέον δεν έχετε τί να πείτε...

Ταιριάζει το "Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα" του Ηλιόπουλου.

Μα και εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι μας αδικήσατε και μας αδικείτε. Και όχι μόνο εμάς. Αλλά και τα 2-3-5-7-11 (ανάλογα με τον ομιλητή) τμήματαπου προσπαθείτε να τους πετάξετε έξω από εκεί που ανήκουν.
Καταλάβετέ το. Η ένταξη στον ίδιο κλάδο δε σημαινει εξομοίωση πτυχίων. Φυσικά άλλο πράγμα ο Αυτοματιστής, άλλο ο Πληροφορικός, αλλά και άλλο ο Υπολογιστικών Συστημάτων. Ούτε εγώ, αλλά ούτε αυτός είμαστε Πληροφορικάριοι. Ο νομοθέτης έθεσε ένα επίπεδο γνώσης ως όριο για την διδασκαλία στη Δβάθμια εκπαίδευση. Καλώς ή κακώς έθεσε το συγκεκριμένο. Θα μπορούσε να είχε αποκλείσει όλους τους απόφοιτους ΤΕΙ, ή όσους ΤΕΙ-ΑΕΙ δεν έχουν μεταπτυχιακό. Το καλύτερο θα ήταν απόφοιτοι του ΜΙΤ με διδακτορικό στην διδακτική και μεταδιδακτορικό στην παιδοψυχολογία.

Το ότι εσύ διαφωνείς με τις σχολές, θα έπρεπε να συμβαδίζει και με τα όσα συμφωνούσες πρίν. Χωρίς καμιά αντίρρηση δέχτηκες τον απόφοιτο Ηλεκτρ.Υπολ.Συστημάτων. Ωραία. Γιατί δε κάνεις το ίδιο με μένα? Σχεδόν ίδια προγράμματα σπουδών έχουμε. Έχουν δικαίωμα (βάσει νόμου) να ασχολούνται με ΣΑΕ και ρομποτική. Έχουν εμβαθύνει στην πληροφορική όσο εσύ? Σίγουρα όχι. Αντίστοιχα και εγώ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ? Η διαφορετική σας συμπεριφορά είναι εκδήλωση ρατσισμού.
Αντίστοιχα φυσικά και για τα άλλα τμήματα, (εδώ ας με διαφωτίσει κάποιος γιατί δεν έχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών των υπολοίπων τμημάτων) δε πρέπει να τους συγκρίνετε με εσάς, αλλά με το τμήμα Υπολογιστικών Συστημάτων (και έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουν κάνει περισσότερα μαθήματα πληροφορικής από αυτούς- αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγνώμη)

Μη συμπεριφέρεστε διαφορετικά. Για όποιον το κάνει αυτό, ο χαρακτηρισμός "ρατσιστές" που έχω προαναφέρει, δεν θα ισχύει.

Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 04, 2006, 10:55:27 am »
Μερικές ερωτήσεις ακόμα, αν και βλέπω ότι μένουν μετέωρες:

α) Ανάκληση Προεδρικού Διατάγματος είναι εφικτό νομικά να γίνει;

β) Στο ΣτΕ (Συμβούλιο Επικρατείας), μπορεί να γίνει Έφεση;

γ) Η απόφαση πότε βγαίνει; Πόσο καιρό μετά την εκδίκαση;

δ) Η όποια απόφαση ισχύει αναδρομικά ή όχι;

Μαζί με τις ανωτέρω ερωτήσεις μου, θα προσθέσω μερικές ακόμα αν και βλέπω ότι μένουν μετέωρες....  ::)

ε) Το μάθημα Αυτοματισμός στα Τεχνικά Λύκεια, ποιοι το διδάσκουν;

στ) Οι Αυτοματιστές αφού δεν ξέρουν Πληροφορική πώς πέτυχαν στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ αρκετοί από αυτούς παρά την παταγώδη αποτυχία αρκετών υποψηφίων; Περίεργο...

ζ) Εν τέλει, βλέπω ότι όλη η ουσία δεν είναι στο ποιος έχει τις απαραίτητες γνώσεις Πληροφορικής για να διδάξει στη Μέση Εκπαίδευση, αλλά το ποιος έχει πιο παλιό πτυχίο και θα πάρει υψηλή θέση στον Γ πίνακα ώστε να γίνει .... ωρομίσθιος! Διότι αν μας ένοιαζε πραγματικά ποιος έχει γνώσεις Πληροφορικής, τότε ο κλάδος ΠΕ19-ΠΕ20 θα μπορούσε κάλλιστα να δεχτεί όχι 11 νέα τμήματα αλλά 110!!!! Και ας δούμε από τα 110 τμήματα, ποιοι έχουν τις γνώσεις στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ... Έτσι δεν είναι; Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)