0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν σας ενδιαφέρει επικοινώνησα με πρώην καθηγητή μου απο το ΤΕΙ το οποίο είναι απλά μέλος του ΣΤΕΜΠ και κατέχει υψηλή θέση στην ΕΠΕ και μου είπε τα εξής:
συμφωνω απόλυτα με αυτό που μου είπε ο καθηγητης αυτός. Μήπως είναι ψέματα; Μήπως θεωρείες ότι ξέρεις να δουλευεις με κλειστά τα μάτια unix-linux- macos- windows nt-2003 κτλ , μήπως είσαι έτοιμος για πολλά πράγματα στον προγραμματισμό; δεν θέλω να σε θίξω αλλά πιστεύω οτι οι υπολογιστές είναι ένας κλάδος τεράστιος, που κανένας ποτέ δεν θα τα μάθει όλα. μπορεί απλά να λάβει γνώση για κάποια πράγματα. όμως ο τομέας της πληροφορικής έχει πολλά κομμάτια. γεωπληροφορική, βιομηχανικη κτλ είναι κάποια κομμάτια. επίσης διδάσκω εμπορικές εφαρμογές. το μάθημα αυτό πες μου, θα έπρεπε να το κάνω εγώ , κάποιος οικονομολόγος ή και οι 2 μαζί;
Παράθεση από: heren στις Ιανουαρίου 29, 2006, 08:53:36 pmγεια σε ολουςτοσους μηνες παρακολουθω και κουραστηκα απο τις βλακειες που βλεπωκαιρος να μιλησωτιποταδεν προκειται να γινει με το δικαστηριο...σε λιγο καιρο κανεις δεν θα θυμαται τιποτα και θα πινουμε καφε ολοι μαζι στην παραλιακη τησ Θεσσαλονικης΄Υπογράφεις υπέυθυνη δήλωση και αναλαμβάνεις να αποκαταστήσεις τους πάντες, αγαπητή μου, σε περίπτωση που αποδειχτείς λάθος? Γιατί ανώνυμα μπορείς να δηλώνεις ό,τι θέλεις και να αποκαλείς χωρίς διάκριση και χωρίς διευκρίνηση "βλακείες" τα γραφόμενα. Ποιά είναι η ειδικότητά σου, αλήθεια?
γεια σε ολουςτοσους μηνες παρακολουθω και κουραστηκα απο τις βλακειες που βλεπωκαιρος να μιλησωτιποταδεν προκειται να γινει με το δικαστηριο...σε λιγο καιρο κανεις δεν θα θυμαται τιποτα και θα πινουμε καφε ολοι μαζι στην παραλιακη τησ Θεσσαλονικης
Και εγώ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τελείωσα. Τμήμα Αυτοματισμού.
Γεια σε όλους και απο εμένα. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Είμαι νέα στον χώρο της Εκπαίδευσης. Είμαι ΠΕ20 και δεν καταλαβαίνω το δικαστήριο για ποιο λόγο γίνεται... Και απο ποιούς... Είμαι ωρομίσθια ΠΕ20 , απόφοιτη του τμήματος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης. Κάτι διάβασα για προσφυγές , για ακύρωση Π.Δ , δηλαδή το πτυχίο μου είναι άχρηστο?Φιλια σε όλους από τη χιονισμένη Χαλκίδα!
Καλημέρα σε όλους.Όλοι όσοι ασχολείστε με το Π.Δ 268 και τον κλάδο ΠΕ20 μπήκατε στον "κόπο" να κατεβάσετε το αρχείο απο το site της ΠΕΚΑΠ εδώ http://www.pekap.gr/PROFIL.zip και να διαβάσετε την τελευταία παράγραφο στην τελευταία σελίδα;Αναρωτήθηκε κανείς τι έπρεπε να ισχύει απο το 1999 σύμφωνα με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων για την ειδικότητα της Πληροφορικής στα ΤΕΕ;Γιατί απο τα τρία τμήματα των ΤΕΙ που αναφέρονται το ένα εξ'αυτών προστέθηκε μετά απο 6 χρόνια περίπου (ΠΔ268/04);Για ποιό λόγο αγνοήθηκε η εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου τότε απο το Υπουργείο Παιδείας ; ποιοί ήταν οι παράγοντες που συνετέλεσαν σ'αυτό; όταν σήμερα το επιχείρημα εκτός των άλλων είναι ότι το Υπουργείο δεν έλαβε υπ'όψιν του την εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου δηλαδή του πλέον αρμόδιου φορέα για εκπαιδευτικά θέματα; Με ποιά λογική δημιουργήθηκαν οι Πίνακες Δ2 ( οποιδήποτε πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακό στην πληροφορική ή στον ηλεκτρονικό αυτοματισμό) και Ε2 (οποιοδήποτε πτυχίο ΤΕΙ και μεταπτυχιακό στην πληροφορική ή τον ηλεκτρονικό αυτοματισμό) του νόμου3194 ΦΕΚ267Α/20-11-2003 εφόσον πληροφορική και αυτοματισμός είναι εντελώς διαφορετικές επιστήμες;Μήπως αυτός που κάνει μεταπτυχιακό στον αυτοματισμό για 1 ή 2 χρόνια (ασχέτως γνώσεων βασικού πτυχίου) έχει καλύτερη υποδομή σε θέματα πληροφορικής απο αυτούς που έχουν τελειώσει το ομώνυμο τμήμα των ΑΤΕΙ σε 4 έτη; Έχω την άισθηση ότι το Υπουργείο ή δεν ήξερε ή αγνούσε την ύπαρξη των τμημάτων Αυτοματισμού των ΑΤΕΙ όπως αγνόησε και την εισήγηση του Π.Ι το 1999 ή μάλλον....κάτι άλλο έγινε.