0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά, είμαι απόφοιτη της Διαχείρισης Πληροφοριών, δουλεύω σαν ωρομίσθια από τον Δεκέμβρη.Είμαι φοβερά εκνευρισμένη με όσα γίνονται η μάλλον γι' αυτά που θα γίνουν. Δηλαδή αν νικήσει ο ΣΤΕΜΠ σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξαναδιδάξω? Η σχολή μου ανήκει στην ΣΔΟ αλλά τα μαθήματα είναι 50% σχετικά με πληροφορική, προγραμματισμό κτλ, και 50% με οικονομικά. Ας πούμε ότι με ρίχνουν εμένα που δεν πληρώ τα κριτήρια, τους καθηγητές που έπαιρναν πριν λίγα χρόνια λόγω έλλειψης του κλάδου μου και είχαν τελειώσει θεολογίες, φιλολογίες και άλλες ειδικότητες και είχαν στο ενεργητικό τους μια βεβαίωση,πιστοποίηση και διδάσκουν πληροφορική δεν θα τους κάνει τίποτα? Ε όχι, είναι άδικο απ' την στιγμή που είμαι του αντικειμένου και όχι άσχετη να με δεχτούν σαν ισάξιά τους. Και από ότι γνωρίζω καμία σχολή από αυτές που προαναφέρατε δεν είναι εύκολες, ούτε της πλάκας, πως μπορεί να κρίνει ένας ΣΤΕΜΠ ότι δεν κάνουμε για καθηγητές?Λογικά να το δούμε, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο εκάστοτε Υπουργός Παιδείας με το επιτελείο του. Ακόμα και αν υπάρχει περίπτωση να νικήσει ένας σύλλογος απέναντι στο κράτος, θα γίνει χαμός.Αν είναι και οι σύλλογοι να κυβερνάνε τότε προτείνω να κάνουμε και εμείς τον σύλλογο ΑΝΤΙΣΤΕΜΠ.... Συγνώμη για το επιθετικό ύφος αλλα μου την δίνει όταν υπάρχει τέτοια αδικία
Δηλαδή όσοι δε γραφτουνε θα μείνουν στην απεξω ; τοτε να ενημερωσετε τουλαχιστο τον κοσμο να ξερει ! Αυτό που εχει σημασια είναι να διακιοθούμε μεσα από τη συμετοχη στο συλλογο. Εχουμε καθολου στατιστικα στοιχεια του ΕΤΕΠ ; Ποσοι ειμαστε ;εγω ειμαι φοιτητης και δεμπορω να γραφω τσιπουρο αλλα το εχω πει σε ολους!
Παράθεση από: John_PE20 στις Μαΐου 11, 2007, 07:37:18 pm
Γιασου μπραβο,το σημαντικο είναι να συνεχίσουμε την κουβέντα ετσι θα ασχολούνται, με το θέμα και μαζι μας ολοι εμένα με απασχολει πολύ εντονα, δεν μπορω να κοιμηθω, μερικές εξοδους σε ένα παρτυ πχ με καλέσανε κάτι κοπέλες και δεν πηγα τοσο αγχος…Έλεος παιδια λυπηθειτεμας τι θα γινουμε εμεις;