0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην προκειμένη περίπτωση , η λέξη που χρησιμοποιώ είναι η κατάλληλη. Έχει μεταφορική σημασία φίλε μου. Οσο για το site , πιστεύω ότι το μέσο πληροφόρησης. Από την στιγμή που αναρτήθηκε τώρα και όχι πιο πριν , σημαίνει πολλά!
Φίλε Χουάν , πριν την ψήφιση του ΠΔ , η ΕΠΕ πίεζε προς το υπουργείο συνεχώς για να μπούνε αυτά τα καινούρια τμήματα και στην ΠΕ10 αλλά και στην ΠΕ20! Συνεχώς υπομνήματα , επιστολές κλπ. Με το που ψηφίζεται ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ την απόφαση του ΥΠΕΠΘ και στην ουσία ευχαριστούν την ηγεσία του. Και μέρες , μπορεί και ένα μήνα μετά διαμαρτύρονται γιατί μπήκαν αυτά τα τμήματα!Το ψάρι βρωμάειιιι!!!
Φίλε snipper_hellas1 , τελικά υπάρχει πλήρης μα πλήρης διάσταση απόψεων. Δεν πειράζει και αυτό δημοκρατικό είναι. Όσο για το λεξικό , ευχαριστώ που συνέχεια επιδεικνύεις τους καλούς σου τρόπους μειώνοντας τους άλλους. Φαίνεται οι λέξεις που χρησιμοποιώ είναι γλώσσα μηχανής για σένα.
Επίσης πως ισχυρίζεσαι ότι το κομμάτι που επικαλούμαι στο site μοιράζεται από το 1997 όταν αυτές οι σχολές δεν υπήρχαν!Δηλαδή , τρέχατε και φωνάζατε πριν δημιουργηθούν οι καινούριες σχολές που μπήκαν στην ΠΕ20? Τι να πω... Προφήτες...!
Τι θέλεις να σου εξηγήσω ακριβώς...? Μήπως θέλεις και το ΑΦΜ μου? Προειδοποίησα και εισακούστηκα. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Αυτός ή αυτοί με άλλα id's πήραν το μήνυμα
Και ψυχολόγος αγαπητέ snipper? Έχω και χάος στο μυαλό μου , ε? Πόσο χρεώνεις την επίσκεψη ώστε να με βοηθήσεις να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου ποιος είμαι , που πάω και τι κάνω?Και μην μου πεις μετά ότι είμαι και είρωνας!Τέλος πάντων , δεν μου αρέσει καθόλου να έρχομαι σε αντιπαράθεση με συναδέλφους. Εσένα σ΄αρέσει?Μας έχει αποδυναμώσει όλους αυτή η ιστορία
ΠΡΟΣ snipper_hellas1αγαπητέ τόσο πολύ σε ενοχλεί η μυστικότητα? Δηλαδή αν συνέβαινε σε εσένα θα τους έδινες "στεγνά"?
Αν θυμάμαι καλά , είχες πει σε παλιότερο post σου ότι δεν εκπροσωπείς κανέναν σύλλογο παρά μόνο τον εαυτό σου
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ!ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?
Έχω διαβάσει την προσφυγή του ΣΤΕΜΠ αναλυτικά. Όπως υπογράφεται και από κάποια άτομα , και πιστεύω ότι είσαι μέσα σε αυτά.
Αν εκπροσωπείς παρά μόνο τον ευατό σου θα έπρεπε οι απαντήσεις σου να είναι διαφορετικές...
Σε περιμένω Κρήτη!
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ Πέμπτη 23 ΝΟΕΜ
Παράθεση από: paphar στις Μαρτίου 16, 2006, 02:08:25 pmΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ Πέμπτη 23 ΝΟΕΜ
Έχω και κάτι δανεισμένο από άλλο φόρουμ...Οπώς καλώς τα έχουμε βάλει με τους αυτοματιστές καλώς πρέπει να τα βάλουμε και με τους ενεργειακούς μηχανικούς αλλά και με τους ναυπηγούς μηχανικούς που πριν 4-5 χρόνια ήθελαν να υπογράφουν αυτοί για έργα πληροφορικής και εμάς να μας αφήσουν απέξω (εννοώ τους απόφοιτους ΑΕΙ πληροφορικής_...Την ξέρετε την ιστορία...Αλήθεια ο ΣΤΕΜΠ τι γνώμη έχει επ' αυτού;; Γιατί τότε προσπαθούσε να το περάσει μέσω υπουργού που τύγχανε να είναι και μηχανικός...στα πλαίσια της "αλληλεγγύης" στους συνάδελφους μηχανικούς..http://www.kep.gov.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9701&whichpage=3
1) Μην υποτιμάς την την νοημοσύνη κάποιων άνθρωπων, δεν είναι σώστο.2) Έχουν πέσει κορμιά σε φόρουμ πάνω σε αυτό το θέμα σχετικά με τα 11 νέα τμήματα.3) Όλοι οι πτυχίουχοι των 11 νέων τμημάτων είναι ενάντια στην απόφαση του ΣΤΕΜΠ(έτυχε? )6) Όπως πολύ σωστά τόνισε κάποιος σε ένα φόρουμ, το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα πήρε σάρκα και οστα .
4) Ο ΣΤΕΜΠ δεν συμπαθεί και τους αυτοματιστές, μήπως έιναι τυχαίο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεκαθαρίσει το τοπίο ωστε να βολευτούν αυτοί?
7) Προσωπικά, δεν καίγομαι με την απόφαση του ΣΤΕΜΠ, γιατί μέχρι να βγάλουν άκρη οι περισσότεροι απο εδώ θα είμαστε διορισμένοι.Αλλά δεν ενδιαφέρομαι μόνο για τον εαυτούλη μου, αλλά και για τους υπολοιπους συναδέλφους. Ήδη έχει πάρει μία αναβολή και πάει για δέυτερη λόγω ΑΣΕΠ. Που σημαίνει ότι έχουν γεμίσει όλες οι θέσεις μέχρι να βγει η απόφαση είτε θετική είτε αρνητική.
Επειδή όμως θα πρέπει να έιμαστε και αντικειμενικοί, υπάρχει περίπτωση να κάνω και εγώ λάθος.
Dr_Michael, sorry που βγήκα εκτός θέματος[/b][/color]
Ουσιαστικά όμως από την τροποποίηση του ΠΔ που ζητάει ο ΣΤΕΜΠ, πλήττονται μόνο οι απόφοιτοι Αυτοματισμού και ακόμη 2-3 τμήματα.
άρα λιγότεροι υποψήφιοι!