0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως να ειπώθηκε παραπάνω. Γιατί δεν παίρνεις μία άδεια άνευ αποδοχών και να κοιτάξεις να βρεις κάτι άλλο; Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεσαι χρόνο να δοκιμάσεις κάτι άλλο ή να βγεις προσωρινά εκτός εκπαίδευσης. Μετά αν θες μπορείς να επανέλθεις. Νομίζω πολύ καλύτερη λύση από το να παραιτηθείς. Όσοι μαζεύουμε κάποια χρόνια στην τάξη, πάνω κάτω τα ίδια αντιμετωπίζουμε. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό και το Υπουργείο αντί να βελτιώσει την εκπαιδευτική διαδικασία την κάνει κάθε χρόνο χειρότερη. Σεμινάρια και επιμορφώσεις χωρίς καμία ουσία, αξιολογήσεις άρτσι βούρτσι, μόρια αν είσαι καλό πρόβατο και άλλα πολλά. Στο τέλος το αποτέλεσμα είναι να έχουν χειροτερέψει όλα και οι μαθητές να έχουν απαξιώσει εντελώς το δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς.
Συνάδελφοι εδώ και καιρό με απασχολεί το θέμα της παραίτησης..διάβασα όλα τα μηνύματα του νήματος και έψαξα λίγο την νομοθεσία.. και έχω καταλήξει ότι αν παραιτηθείς όντας διορισμένος κάποια χρόνια πάνω από 1, μπορείς μετά να συμμετέχεις ξανά σε διαδικασίες διορισμού.. ξέρω ότι ακούγεται παράλογο αλλά κάποιος που παραιτείται έχει εκ νέου τη δυνατότητα να ξανά διοριστεί.. υπάρχει κάποιος περιορισμός που δεν ξέρω;
Αυτό ισχύει αν δεν προσέλθεις στην ορκομωσία η αν δεν έχει περάσει τριετία από το διορισμό.. αν παραιτηθείς τον τέταρτο χρόνο τότε μπορείς τον πέμπτο θεωρητικά να ξανά διοριστείς;
Διορίστηκα τον Αύγουστο του 22 στη γενική οπότε δεν είμαι σε κανέναν πίνακα πλέον.. σκεφτόμουν να καταθέσω τώρα τα χαρτιά μου οπότε να έχω τη δυνατότητα διορισμού από το 2027 και μετά.. και στο μεσοδιάστημα να παραιτηθώ..