0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε πολύ, Patreas! Πολύτιμος, όπως πάντα. Συνάδελφοι, εκτιμήσεις πού θα φτάσει ο πίνακας των ΠΕ02, αν δώσει όλα τα κενά για διορισμούς; Ξέρω είναι νωρίς αλλά δεν άντεξα να μην ρωτήσω.
Όπως έχω γράψει ξανά, πιστεύω πως δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να κοιτάμε τι έγινε πέρυσι για να υπολογίσουμε πόσο περίπου θα κατέβει ο πίνακας αν γίνουν x διορισμοί σε έναν κλάδο.Αντιθέτως, ένας καλός μπούσουλας θα ήταν να κοιτάξουμε τους διορισμούς της ειδικής το 2020 για να βρούμε ποσοστιαία πόσοι περίπου προσπεράστηκαν (γιατί οι πίνακες ήταν φρέσκιοι, όπως θα είναι και φέτος σε μεγάλο βαθμό).Επειδή ρωτήσατε για τους ΠΕ02, αν εφαρμόσουμε αυτή τη λογική βλέπουμε πως το 2020 έγιναν 554 διορισμοί και ο πίνακας έφτασε στο 610 (+10%). Επομένως εντελώς υποθετικά, αν δοθούν φέτος 445 θέσεις ΠΕ02, ο πίνακας θα φτάσει γύρω στο 490 (με επιφύλαξη και στο περίπου φυσικά, αλλά το γράφω γιατί νούμερα όπως το 800 νομίζω πως είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας).[/quoΠαραβλέπεις το γεγονός πως το 2020 ήταν η 1η χρονιά διορισμών μετά από πολλά πολλά χρόνια. Οι συνάδελφοι δεν γνώριζαν αν θα ξαναγίνουν διορισμοί. Επίσης, είναι σύνηθες το φαινόμενο στην Ειδική να μην κατεβαίνει πολύ ο πίνακας. Το 800 που έγραψα αφορά τα δεδομένα της περσινής χρονιάς.
Παραβλέπεις το γεγονός πως το 2020 ήταν η 1η χρονιά διορισμών μετά από πολλά πολλά χρόνια. Οι συνάδελφοι δεν γνώριζαν αν θα ξαναγίνουν διορισμοί. Επίσης, είναι σύνηθες το φαινόμενο στην Ειδική να μην κατεβαίνει πολύ ο πίνακας. Το 800 που έγραψα αφορά τα δεδομένα της περσινής χρονιάς.
Τι δεν αντιλαμβάνεσαι;; Το γεγονός ότι κάποιος από την Κοζάνη δεν θέλει να διοριστεί στην Αθήνα, με 800