*

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 41235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« Απάντηση #98 στις: Μαρτίου 25, 2024, 08:01:21 pm »
Σε μία συζήτηση (μεσω πμ) που ειχα με έναν συναδελφο μου εθεσε το πολύ ουσιωδες -κατά τη γνωμη μου- ερωτημα :
“ Είμαι διορισμενος του 2022 και φέτος θα περάσω το Α2 και
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:24:47 »

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μαρτίου 25, 2024, 09:21:59 pm »

Τέλεια ανάλυση αλλά έχω μια απορία . Για τους διορισθέντες του 21 που τελειώνουμε και την Τρίτη μας χρονιά και αξιολογηθήκαμε α2 , σε μια βδομάδα το

Αποσυνδεδεμένος vstrom

• Έμπειρο μέλος
  • Impossible is nothing
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 26, 2024, 04:31:19 pm »
θα σου πω τη γνωμη-εκτίμηση μου και οχι την πληροφόρησή μου,
Οπως εγραψα,  αρχικα γνωριζαμε το αρ 77 του 4823  « οι δοκιμοι αξιολογουνται (προφανως λεω γω και στα  3 πεδια α1+α2+β εφοσον δεν υπαρχει ειδικοτερη μνεια) ανα ετος».
    Επομενως για να γινεις μονιμος θα ΈΠΡΕΠΕ, βασει της νομοθεσίας, κατά τη διετη δοκιμαστικη θητεια να αξιολογηθεις 2 φορες επι το σετ των 3 τεμαχιων (2 φορες Α1+2 φορες α2+2 φορες

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 26, 2024, 04:46:54 pm »
Τα έχεις ξαναγράψει g.t και όπως είχα πει σε άλλο σημείο συμφωνω απόλυτα καθώς σε περίπτωση άλλης έκβασης θα πέσουν μηνύσεις βροχή καθώς η καθυστέρηση έχει ξεφύγει από νομικά όρια. Ήδη ομάδες εκπαιδευτικών έχουν προχωρήσει σε πρόσφυγες για καθυστέρηση έκδοσης διαπιστωτικων πράξεων λόγω υπαιτιότητας Υπουργείου. (Κωλυσιεργία, καθυστέρηση άνευ λόγου, γραφειοκρατία κ.τ.λ)
Συμφωνω. Ειναι αδιαμφισβητητη η ΟΜΗΡΙΑ των νεοδιοριστων, αφου υπαρχουν διαδικασιες που δεν μπορουν να ολοκληρωθουν για αυτους χωρις αποφαση μονιμοποιησης. Υπαρχει καταχρηστικη εφαρμογη του νομου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:24:47 »

Αποσυνδεδεμένος magioladitis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 26, 2024, 04:47:19 pm »
Εγώ ιδανικά θα ήθελα να δικαιωθούν με αυτοδίκαιη πράξη μοπνιμοποίησης όσοι έχουν προσφύγει και έχουν διοριστεί μέχρι και το 2021. Όσοι δεν έχουη προσφύγει προαφανώς δεν θίγονται άμεσα αυτή τη στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος vstrom

• Έμπειρο μέλος
  • Impossible is nothing
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 26, 2024, 05:25:56 pm »
Εγώ ιδανικά θα ήθελα να δικαιωθούν με αυτοδίκαιη πράξη μοπνιμοποίησης όσοι έχουν προσφύγει και έχουν διοριστεί μέχρι και το 2021. Όσοι δεν έχουη προσφύγει προαφανώς δεν θίγονται άμεσα αυτή τη στιγμή.
Υπάρχουν αυτοί που έχουν προσφύγει και αξιολογούνται και αυτοί που επίσης έχουν προσφύγει αλλά κάνουν αποχή( δικαίωμα τους και καλά κάνουν). Ποιοι από όλους θα δικαιωθούν; Σε ποιους αναφέρεσαι; (Κάτ εμέ για να σε προσλάβω άπαντες και εξαρχής θα έπρεπε η μονιμοποίηση να είναι απόσυνδεδεμένη από την αξιολόγηση)

Αποσυνδεδεμένος milks

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 26, 2024, 06:01:54 pm »
Άτομα που αξιολογούν καθημερινά τους μαθητές τους... Φοβούνται την αξιολόγηση και κοιτάνε πως θα την σκαπουλάρουν...Λυπηρότατο...

Αποσυνδεδεμένος Lucifer

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 26, 2024, 07:43:04 pm »
Άτομα που αξιολογούν καθημερινά τους μαθητές τους... Φοβούνται την αξιολόγηση και κοιτάνε πως θα την σκαπουλάρουν...Λυπηρότατο...
Ο ραγιαδισμος ζει και βασιλεύει. Λυπηροτατο

Αποσυνδεδεμένος panos92

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 26, 2024, 07:58:16 pm »

Αν είσαι συνάδελφος όντως.....έλα τώρα μεταξύ μας; Θες να μιλήσουμε για την ποιότητα των "αξιολογητών"; Από που προέρχονται; Πόση σχέση έχουν με την τάξη τα τελευταία χρόνια;

Η αξιολόγηση είναι απλά η θεσμοποίηση του ρουσφετιού και του ραγιαδισμού. Όποιος γλύφει καλά, θα επιβιώνει. Είναι δεδομένο.

Αποσυνδεδεμένος celtic77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ70 (Δασκάλων) & ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής).
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 27, 2024, 06:19:02 am »
Στα αλήθεια, με την αξιολόγηση, νομίζουν ότι στα Μαθηματικά στη ΣΤ τάξη με 20 μαθητές μέσα στην τάξη η ύλη θα προχωρήσει γρήγορα και θα γίνει κατανοητή απ' όλους ή η Γεωγραφία με ένα 45λεπτο την εβδομάδα θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να εντοπίζουν στον χάρτη χώρες βουνά λίμνες κτλ...

Αποσυνδεδεμένος magioladitis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 27, 2024, 09:05:38 am »
Υπάρχουν αυτοί που έχουν προσφύγει και αξιολογούνται και αυτοί που επίσης έχουν προσφύγει αλλά κάνουν αποχή( δικαίωμα τους και καλά κάνουν). Ποιοι από όλους θα δικαιωθούν; Σε ποιους αναφέρεσαι; (Κάτ εμέ για να σε προσλάβω άπαντες και εξαρχής θα έπρεπε η μονιμοποίηση να είναι απόσυνδεδεμένη από την αξιολόγηση)

Εγώ μιλάω για αθέτηση του κράτους να τηρήσει τις προθεσμίες που έβαλε. Δεν μπορεί να παρακάμπτει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και να έχει σε καθεστώς ΔΟΚΙΜΟΥ άτομα για 4 χρόνια. Είναι παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.

Αποσυνδεδεμένος blueswire

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 27, 2024, 09:48:50 am »
Δεν ειναι το ιδιο φιλε μου παρα πολλοι εχουμε περισσοτερα προσοντα απο τους αξιολογητες... και ειμαστε και μαχιμοι...

Αποσυνδεδεμένος Scout

• Έμπειρο μέλος
  • Με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 27, 2024, 09:59:36 am »
Δεν μπορεί να παρακάμπτει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και να έχει σε καθεστώς ΔΟΚΙΜΟΥ άτομα για 4 χρόνια. Είναι παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.

41τακατό αφού.

Και από αυτό το 41τακατό, η πλειονότητα -δεν θα πω συντριπτική, αλλά σίγουρα πολύ μεγάλη- σίγουρα θα ήθελε να μη μονιμοποιηθούν ποτέ οι δόκιμοι, για να βγάλει και τα δικά της συμπλέγματα. Να παραμείνουν εσαεί φτερό στον άνεμο, ώστε να είναι πιο ευεπίφοροι στις πιέσεις του στυλ "μα πώς είναι δυνατόν το παιδί μου να παίρνει 16, αφού διαβάζει και είναι και πανέξυπνο" από γονείς, ή "βαλ' του ένα 18, να πάει στο διάολο, μας έχει ζαλίσει ο πατέρας του" από διευθυντές...

Αποσυνδεδεμένος vstrom

• Έμπειρο μέλος
  • Impossible is nothing
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 27, 2024, 10:42:16 am »
Εγώ μιλάω για αθέτηση του κράτους να τηρήσει τις προθεσμίες που έβαλε. Δεν μπορεί να παρακάμπτει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και να έχει σε καθεστώς ΔΟΚΙΜΟΥ άτομα για 4 χρόνια. Είναι παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.
Δεν αντιλέγω

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144