0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε μία συζήτηση (μεσω πμ) που ειχα με έναν συναδελφο μου εθεσε το πολύ ουσιωδες -κατά τη γνωμη μου- ερωτημα :“ Είμαι διορισμενος του 2022 και φέτος θα περάσω το Α2 και
Τέλεια ανάλυση αλλά έχω μια απορία . Για τους διορισθέντες του 21 που τελειώνουμε και την Τρίτη μας χρονιά και αξιολογηθήκαμε α2 , σε μια βδομάδα το
θα σου πω τη γνωμη-εκτίμηση μου και οχι την πληροφόρησή μου,Οπως εγραψα, αρχικα γνωριζαμε το αρ 77 του 4823 « οι δοκιμοι αξιολογουνται (προφανως λεω γω και στα 3 πεδια α1+α2+β εφοσον δεν υπαρχει ειδικοτερη μνεια) ανα ετος». Επομενως για να γινεις μονιμος θα ΈΠΡΕΠΕ, βασει της νομοθεσίας, κατά τη διετη δοκιμαστικη θητεια να αξιολογηθεις 2 φορες επι το σετ των 3 τεμαχιων (2 φορες Α1+2 φορες α2+2 φορες
Τα έχεις ξαναγράψει g.t και όπως είχα πει σε άλλο σημείο συμφωνω απόλυτα καθώς σε περίπτωση άλλης έκβασης θα πέσουν μηνύσεις βροχή καθώς η καθυστέρηση έχει ξεφύγει από νομικά όρια. Ήδη ομάδες εκπαιδευτικών έχουν προχωρήσει σε πρόσφυγες για καθυστέρηση έκδοσης διαπιστωτικων πράξεων λόγω υπαιτιότητας Υπουργείου. (Κωλυσιεργία, καθυστέρηση άνευ λόγου, γραφειοκρατία κ.τ.λ)
Εγώ ιδανικά θα ήθελα να δικαιωθούν με αυτοδίκαιη πράξη μοπνιμοποίησης όσοι έχουν προσφύγει και έχουν διοριστεί μέχρι και το 2021. Όσοι δεν έχουη προσφύγει προαφανώς δεν θίγονται άμεσα αυτή τη στιγμή.
Άτομα που αξιολογούν καθημερινά τους μαθητές τους... Φοβούνται την αξιολόγηση και κοιτάνε πως θα την σκαπουλάρουν...Λυπηρότατο...
Υπάρχουν αυτοί που έχουν προσφύγει και αξιολογούνται και αυτοί που επίσης έχουν προσφύγει αλλά κάνουν αποχή( δικαίωμα τους και καλά κάνουν). Ποιοι από όλους θα δικαιωθούν; Σε ποιους αναφέρεσαι; (Κάτ εμέ για να σε προσλάβω άπαντες και εξαρχής θα έπρεπε η μονιμοποίηση να είναι απόσυνδεδεμένη από την αξιολόγηση)
Δεν μπορεί να παρακάμπτει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και να έχει σε καθεστώς ΔΟΚΙΜΟΥ άτομα για 4 χρόνια. Είναι παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.
Εγώ μιλάω για αθέτηση του κράτους να τηρήσει τις προθεσμίες που έβαλε. Δεν μπορεί να παρακάμπτει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και να έχει σε καθεστώς ΔΟΚΙΜΟΥ άτομα για 4 χρόνια. Είναι παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.