0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spasiklaki στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 09:17:28 pmΟυφ, τι μπέρδεμα με το ΙΚΑ, τον εργοδότη και πράσινα άλογα. Για να μπερδεύεται ο εργαζόμενος και να μην ξέρει τί έχει να λαμβάνει... Ευχαριστώ jak13 για τη διαφώτιση. Όμως πώς τα πληρώνεσαι τελικά αυτά από το ΙΚΑ; Απευθύνεσαι ξεχωριστά στο ΙΚΑ και όποτε τα πάρεις ή με τη μισθοδοσία από τη διεύθυνση; Πηγαίνεις στο ΙΚΑ με τα δικαιολογητικά και τα εισπράττεις.Να είσαι καλά.
Ουφ, τι μπέρδεμα με το ΙΚΑ, τον εργοδότη και πράσινα άλογα. Για να μπερδεύεται ο εργαζόμενος και να μην ξέρει τί έχει να λαμβάνει... Ευχαριστώ jak13 για τη διαφώτιση. Όμως πώς τα πληρώνεσαι τελικά αυτά από το ΙΚΑ; Απευθύνεσαι ξεχωριστά στο ΙΚΑ και όποτε τα πάρεις ή με τη μισθοδοσία από τη διεύθυνση;
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 12:03:00 amΠαράθεση από: spasiklaki στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 09:17:28 pmΟυφ, τι μπέρδεμα με το ΙΚΑ, τον εργοδότη και πράσινα άλογα. Για να μπερδεύεται ο εργαζόμενος και να μην ξέρει τί έχει να λαμβάνει... Ευχαριστώ jak13 για τη διαφώτιση. Όμως πώς τα πληρώνεσαι τελικά αυτά από το ΙΚΑ; Απευθύνεσαι ξεχωριστά στο ΙΚΑ και όποτε τα πάρεις ή με τη μισθοδοσία από τη διεύθυνση; Πηγαίνεις στο ΙΚΑ με τα δικαιολογητικά και τα εισπράττεις.Να είσαι καλά.να ρωτήσω κάτι παιδιά...παίρνεις την αναρρωτική (15 μέρες που δικαιούνται οι αναπληρωτές) και δεν πηγαίνεις το χαρτί (τριπλότυπο νομίζω) της άδειας στην αβθμια ή τη βθμια; και μετά από που πληρώνεσαι και τί;
Παιδια να ρωτησω κατι. Οι μερες κανονικης αδειας ισχυουν μονο για τη φετιμη συμβαση ετσι, δηλαδη αν παρει κανεις 5 μερες δε σημαινει οτι δε θα παρει την επ[ομενη σχολικη χρονια?
Παράθεση από: Lara στις Απριλίου 01, 2011, 01:44:34 pmΠαιδια να ρωτησω κατι. Οι μερες κανονικης αδειας ισχυουν μονο για τη φετιμη συμβαση ετσι, δηλαδη αν παρει κανεις 5 μερες δε σημαινει οτι δε θα παρει την επ[ομενη σχολικη χρονια?Όπως το λες είναι. Η άδεια δε μεταφέρεται ούτε συμψηφίζεται σε άλλη χρονιά.
Πήρα αναρρωτική 10 μέρες και το ΙΚΑ μου έδωσε 82
Εμένα τότε γιατί μου είπαν ότι η κανονική άδεια πάει με το ημερολογιακό έτος; Δηλαδή ότι όσες είναι (7 νομίζω) ισχύουν μέχρι τον Δεκέμβριο 2011. Μάλιστα, μου είπαν ότι μπορούσα να πάρω τον αντίστοιχο αριθμό κανονικής άδειας από τον Οκτώβριο που ξεκίνησα μέχρι τον Δεκέμβρη 2010!
Παράθεση από: gt στις Απριλίου 01, 2011, 02:12:39 pmΠήρα αναρρωτική 10 μέρες και το ΙΚΑ μου έδωσε 82
Παράθεση από: jak13 στις Απριλίου 02, 2011, 12:34:08 amΠαράθεση από: gt στις Απριλίου 01, 2011, 02:12:39 pmΠήρα αναρρωτική 10 μέρες και το ΙΚΑ μου έδωσε 82
Παράθεση από: panickos στις Απριλίου 01, 2011, 06:24:51 pmΕμένα τότε γιατί μου είπαν ότι η κανονική άδεια πάει με το ημερολογιακό έτος; Δηλαδή ότι όσες είναι (7 νομίζω) ισχύουν μέχρι τον Δεκέμβριο 2011. Μάλιστα, μου είπαν ότι μπορούσα να πάρω τον αντίστοιχο αριθμό κανονικής άδειας από τον Οκτώβριο που ξεκίνησα μέχρι τον Δεκέμβρη 2010!Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι δεν μεταφέρεται η άδεια σε άλλη χρονιά. Οι ημέρες κανονικής άδειας που δικαιούται ένας αναπληρωτής είναι μέχρι 10 για κάθε ημερολογιακό έτος. Ισχύουν μέχρι τον Δεκέμβριο κάθε έτους αλλά ισχύουν και για τους πρώτους 6 μήνες του έτους.