*

Αποστολέας Θέμα: Άδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 262769 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος glianna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Άδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών
« Απάντηση #322 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 11:07:01 am »
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που δεν γίνεται χρήση των αναρρωτικών αδειών?
Πληρωνόμαστε συμπληρωματικά το ποσό που θα παίρναμε, εαν κάναμε χρήση των αδειών ή δεν πληρωνόμαστε τίποτα? (δεν γνωρίζω εαν παίζει ρόλο αλλά είμαι σε ενδιαφέρουσα)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2012, 11:14:01 am από glianna »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:58:11 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 02:58:10 pm »
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που δεν γίνεται χρήση των αναρρωτικών αδειών?
Πληρωνόμαστε συμπληρωματικά το ποσό που θα παίρναμε, εαν κάναμε χρήση των αδειών ή δεν πληρωνόμαστε τίποτα? (δεν γνωρίζω εαν παίζει ρόλο αλλά είμαι σε ενδιαφέρουσα)

Αν δεν τις χρησιμοποιήσεις απλά δεν τις χρησιμοποιείς και χάνονται.....
Ούτε μεταφέρονται την επόμενη χρονιά, ούτε παίρνεις κάποια επιπλέον χρήματα γιατί δεν αρρώστησες....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 06:33:14 pm »

Ούτε μεταφέρονται την επόμενη χρονιά, ούτε παίρνεις κάποια επιπλέον χρήματα γιατί δεν αρρώστησες....

αν δεν κάνεις χρήση της αναρρωτικής σου,και αφού είσαι έγκυος,όταν θα πάρεις με το καλό την άδεια κύησης 56 ημερών,θα πληρωθείς τις 15 από αυτές από τον εργοδότη!
και θα πάρεις φυσικά και κανονικά το επίδομα κύησης από το ικα!
με το καλό κορίτσι!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 06:36:26 pm »

emmaki,παίρνεις όμως επίδομα αδείας αν έχεις κάνει χρήση των αδειών;
ή όχι;
λέμε τώρα!
αν πάρουμε επίδομα αδείας!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:58:11 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 08:48:44 pm »

ή όχι;
λέμε τώρα!

δεν έχω ιδέα.....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 12:05:19 am »

ή όχι;
λέμε τώρα!

Το επίδομα αδείας δεν επηρεάζεται από τη χρήση των αδειών που δικαιούται ο καθένας.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 11:57:47 pm »
Καταθέτω τη δική μου τραυματική εμπειρία...
Χρειάστηκε να πάρω 2 μέρες κανονική άδεια,πράγματι για σοβαρούς λόγους ( αιφνίδιος θάνατος συγγενούς).
Την αίτηση την συμπλήρωσα, αφού επέστρεψα. Η διευθύντρια ήταν ενημερωμένη για το λόγο απουσίας μου μιας και την είχα ειδοποιήσει τηλεφωνικά. Αφού έκανα την αίτηση, με έκπληξη με ενημέρωσε ότι δεν εγκρίνει την άδειά μου, διότι τις συγκεκριμένες μέρες που απουσίασα, έλειπαν πολλοί συνάδελφοι με κανονική άδεια και αναρρωτικές...άρα κάποιες "επρεπε" να κόψει. για να μη φανει στη διευθυνση οτι το σχολειο υπολειτουργουσε. Και φυσικά έκοψε τη δική μου και όχι των μονίμων (στο σχολείο ήμασταν 2 αναπληρωτές και πολλοι μονιμοι με οργανικη). Η άδεια στάλθηκε κανονικά στη διεύθυνση, η οποία φυσικά αρνήθηκε να εγκρίνει με τη σειρά της. Εκείνη την εποχή, σοκαρισμένη απο την απώλεια, δε με ενδιεφερε να το ή να την κυνηγήσω. Ωστόσο, αναρωτιέμαι τώρα!Αν ο διευθυντής σου είναι καραγκιόζης και δεν εγκρίνει κανονικές με τη δικαιολογία ότι απουσιάζαν πολλοι εκπαιδευτικοί, πώς μπορείς να διεκδικήσεις κάτι που δικαιουσαι;Με ποιο δικαίωμα ή βασει τινος νομου έκοψε τη δική μου άδεια?

Υ.Γ. Εκεί που αηδίασα ήταν , όταν εμαθα μετα απο καποιους μηνες, ότι ενας συναδελφος ελειπε με κανονικη  εκεινες τις μερες, επειδη ειχε κερδισει εκδρομουλα...Οι σοβαροί λογοι δεν ισχυουν για τους μονιμους?Με το κουτσομπολιο που γίνεται σε κάποια σχολεία, ολα μαθαινονται...Δυστυχως

Αποσυνδεδεμένος ELENH 27

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 11:02:32 am »
Εγκυος αναπληρωτρια και εγω κ ακομα παιδευομαι. Προσπαθω να βγω σε αναρρωτικη μιας και χρειαζομαι αλλες 20 μερες περιπου μεχρι να βγω σε αδεια κυησης. Αρχικα μιλουσα με μια κυρια απο την πρωτοβαθμια που ανηκω και μου ειπε απλα να στειλω βεβαιωση απο γιατρο του δημοσιου και μια αιτηση δικη μου που να λεει οτι χρειαζομαι αναρρωτικη, οπως και εκανα. Μετα απο 3 μερες με παιρνει τηλεφωνο αλλη κυρια απο πρωτοβαθμια και μου λεει οτι θελει χαρτι απο το ικα και αλλη αιτηση την οποια θα πρεπει να στειλω στον προισταμενο του σχολειου. Το θεμα ειναι οτι πηγα στο ικα με την βεβαιωση απο τον γιατρο του δημοσιου αλλα υπαρχει προβλημα γιατι εγω δεν εχω καθολου ενσημα ουτε φυσικα βιβλιαριο του ικα και δεν ξερανε τι να με κανουνε.Εντελλει μετα απο καμια ωρα αποφασισαν να με περασουν απο επιτροπη την Τεταρτη και βλεπουμε. Και εγω αναρωτιεμαι απο την στιγμη που δεν με ασφαλιζει το ικα και φυσικα δεν προκειται να με πληρωσει για τιποτα αφου δεν εχω ενσημα γιατι χρειαζομαι χαρτι απο το ικα και δεν αρκει απλα του δημοσιου?Ειμαι η μονη αναπληρωρτια που δεν ειχε ενσημα ποτε και τωρα που την καλεσαν και χρειαζεται αδεια δεν ξερουν τι να με κανουν? Ειναι δυνατον?Αξιζει να ρισκαρω την υγεια την δικη μου και του παιδιου που θα φερω στον κοσμο για μια θεση?

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 11:54:10 am »
Εγκυος αναπληρωτρια και εγω κ ακομα παιδευομαι. Προσπαθω να βγω σε αναρρωτικη μιας και χρειαζομαι αλλες 20 μερες περιπου μεχρι να βγω σε αδεια κυησης. Αρχικα μιλουσα με μια κυρια απο την πρωτοβαθμια που ανηκω και μου ειπε απλα να στειλω βεβαιωση απο γιατρο του δημοσιου και μια αιτηση δικη μου που να λεει οτι χρειαζομαι αναρρωτικη, οπως και εκανα. Μετα απο 3 μερες με παιρνει τηλεφωνο αλλη κυρια απο πρωτοβαθμια και μου λεει οτι θελει χαρτι απο το ικα και αλλη αιτηση την οποια θα πρεπει να στειλω στον προισταμενο του σχολειου. Το θεμα ειναι οτι πηγα στο ικα με την βεβαιωση απο τον γιατρο του δημοσιου αλλα υπαρχει προβλημα γιατι εγω δεν εχω καθολου ενσημα ουτε φυσικα βιβλιαριο του ικα και δεν ξερανε τι να με κανουνε.Εντελλει μετα απο καμια ωρα αποφασισαν να με περασουν απο επιτροπη την Τεταρτη και βλεπουμε. Και εγω αναρωτιεμαι απο την στιγμη που δεν με ασφαλιζει το ικα και φυσικα δεν προκειται να με πληρωσει για τιποτα αφου δεν εχω ενσημα γιατι χρειαζομαι χαρτι απο το ικα και δεν αρκει απλα του δημοσιου?Ειμαι η μονη αναπληρωρτια που δεν ειχε ενσημα ποτε και τωρα που την καλεσαν και χρειαζεται αδεια δεν ξερουν τι να με κανουν? Ειναι δυνατον?Αξιζει να ρισκαρω την υγεια την δικη μου και του παιδιου που θα φερω στον κοσμο για μια θεση?

ακόμη σε ταλαιπωρούν βρε κορίτσι;;
άκου,ούτε να παραιτηθείς αξίζει!
ηρέμησε!
και πες σε κάποιον να αναλάβει αντί εσού να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες!
μπορείς εσύ να επικοινωνείς για το τι χρειάζεται κι έτσι να καθοδηγείς το δικό σου πρόσωπο για τα υπόλοιπα!
ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Αποσυνδεδεμένος ELENH 27

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 11:00:25 pm »
Υπομονη και καλη διαθεση χρειαζεται. Τα λεω μπας και τα πιστεψω! Εχει ο θεος!

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 11:43:43 am »
Υπομονη και καλη διαθεση χρειαζεται. Τα λεω μπας και τα πιστεψω! Εχει ο θεος!

Κοριτσάκι μου,

ούτε να το σκέφτεσαι να παραιτηθείς. Αυτό θα είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Ασε τους ιθύνοντες να βρουν τη λύση. Είναι υποχρέωσή τους. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να απολύσουν έγκυο, γιατί αν αποφασίσεις να κινηθείς νομικά θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.

Εσύ να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.

Με το καλό να δεχτείς το μωρό σου!

Αποσυνδεδεμένος anastasouia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 07:34:13 am »
mitsy, ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ. Ησουν πολύ-πολύ κατατοπιστική.
Κάτι τελευταίο: πότε ξεκινάω με όλη αυτή τη διαδικασία?

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:03:00 am »
mitsy, ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ. Ησουν πολύ-πολύ κατατοπιστική.
Κάτι τελευταίο: πότε ξεκινάω με όλη αυτή τη διαδικασία?

Αποσυνδεδεμένος olg@

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:39:18 am »
Να ρωτήσωσ κ εγώ κάτι, οι 15 μέρες αναρρωτική που διακιούμαστε είναι ανά χρόνο ή ανα σχολικό έτος? (Αν πχ είχα πάρει 3μέρες το Νοέμβριου μου μένουν άλλες 12 ή τώρα που άλλαξε η χρονιά έχω πάλι 15?)
olg@

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144