0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που δεν γίνεται χρήση των αναρρωτικών αδειών?Πληρωνόμαστε συμπληρωματικά το ποσό που θα παίρναμε, εαν κάναμε χρήση των αδειών ή δεν πληρωνόμαστε τίποτα? (δεν γνωρίζω εαν παίζει ρόλο αλλά είμαι σε ενδιαφέρουσα)
Παράθεση από: glianna στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 11:07:01 amΜήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που δεν γίνεται χρήση των αναρρωτικών αδειών?Πληρωνόμαστε συμπληρωματικά το ποσό που θα παίρναμε, εαν κάναμε χρήση των αδειών ή δεν πληρωνόμαστε τίποτα? (δεν γνωρίζω εαν παίζει ρόλο αλλά είμαι σε ενδιαφέρουσα)Αν δεν τις χρησιμοποιήσεις απλά δεν τις χρησιμοποιείς και χάνονται.....Ούτε μεταφέρονται την επόμενη χρονιά, ούτε παίρνεις κάποια επιπλέον χρήματα γιατί δεν αρρώστησες....
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 02:58:10 pmΠαράθεση από: glianna στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 11:07:01 amΜήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που δεν γίνεται χρήση των αναρρωτικών αδειών?Πληρωνόμαστε συμπληρωματικά το ποσό που θα παίρναμε, εαν κάναμε χρήση των αδειών ή δεν πληρωνόμαστε τίποτα? (δεν γνωρίζω εαν παίζει ρόλο αλλά είμαι σε ενδιαφέρουσα)Αν δεν τις χρησιμοποιήσεις απλά δεν τις χρησιμοποιείς και χάνονται.....Ούτε μεταφέρονται την επόμενη χρονιά, ούτε παίρνεις κάποια επιπλέον χρήματα γιατί δεν αρρώστησες....emmaki,παίρνεις όμως επίδομα αδείας αν έχεις κάνει χρήση των αδειών;ή όχι;λέμε τώρα!αν πάρουμε επίδομα αδείας!!!!!!
Εγκυος αναπληρωτρια και εγω κ ακομα παιδευομαι. Προσπαθω να βγω σε αναρρωτικη μιας και χρειαζομαι αλλες 20 μερες περιπου μεχρι να βγω σε αδεια κυησης. Αρχικα μιλουσα με μια κυρια απο την πρωτοβαθμια που ανηκω και μου ειπε απλα να στειλω βεβαιωση απο γιατρο του δημοσιου και μια αιτηση δικη μου που να λεει οτι χρειαζομαι αναρρωτικη, οπως και εκανα. Μετα απο 3 μερες με παιρνει τηλεφωνο αλλη κυρια απο πρωτοβαθμια και μου λεει οτι θελει χαρτι απο το ικα και αλλη αιτηση την οποια θα πρεπει να στειλω στον προισταμενο του σχολειου. Το θεμα ειναι οτι πηγα στο ικα με την βεβαιωση απο τον γιατρο του δημοσιου αλλα υπαρχει προβλημα γιατι εγω δεν εχω καθολου ενσημα ουτε φυσικα βιβλιαριο του ικα και δεν ξερανε τι να με κανουνε.Εντελλει μετα απο καμια ωρα αποφασισαν να με περασουν απο επιτροπη την Τεταρτη και βλεπουμε. Και εγω αναρωτιεμαι απο την στιγμη που δεν με ασφαλιζει το ικα και φυσικα δεν προκειται να με πληρωσει για τιποτα αφου δεν εχω ενσημα γιατι χρειαζομαι χαρτι απο το ικα και δεν αρκει απλα του δημοσιου?Ειμαι η μονη αναπληρωρτια που δεν ειχε ενσημα ποτε και τωρα που την καλεσαν και χρειαζεται αδεια δεν ξερουν τι να με κανουν? Ειναι δυνατον?Αξιζει να ρισκαρω την υγεια την δικη μου και του παιδιου που θα φερω στον κοσμο για μια θεση?
Υπομονη και καλη διαθεση χρειαζεται. Τα λεω μπας και τα πιστεψω! Εχει ο θεος!
mitsy, ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ. Ησουν πολύ-πολύ κατατοπιστική. Κάτι τελευταίο: πότε ξεκινάω με όλη αυτή τη διαδικασία?