0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονική άδεια Άρθρο 20 παρ. 8 του Π.Δ. 410/1988 7 εργάσιμες ημέρες κατ’ έτος εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανάγκης
Παράθεση από: kxrysa στις Φεβρουαρίου 25, 2012, 08:13:05 pmΚανονική άδεια Άρθρο 20 παρ. 8 του Π.Δ. 410/1988 7 εργάσιμες ημέρες κατ’ έτος εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανάγκηςΓνωρίζετε αν Οι επτά ημέρες είναι ανα ημερολογιακό έτος ή ανα σχολικό έτος π.χ. Οκτ 2011 - Ιουνιος 2012? Εχει διαφορά
Παράθεση από: kxrysa στις Φεβρουαρίου 25, 2012, 08:13:05 pmΚανονική άδεια Άρθρο 20 παρ. 8 του Π.Δ. 410/1988 7 εργάσιμες ημέρες κατ’ έτος εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανάγκηςΑν θελήσω να πάρω τις 7 αυτές μέρες άδειας που δικαιούμαι: α) θα πληρωθώ ή θα είναι άνευ αποδοχών; και β) τι εννοείται με το "να συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανάγκης"; Πρέπει να τους πω το λόγο που θέλω να λείψω ή θα το αναφέρω έτσι γενικόλογα; Αν σκοπεύω αυτές τις μέρες να φύγω στο εξωτερικό, πρέπει να το δηλώσω; Παιδιά, αν ξέρετε, σας παρακαλώ, απαντήστε μου...
Πόσες μέρες γονικής άδειας δικαιούται ένας γονιός για κάθε παιδί και μπορώ να πάρω τέτοια άδεια Παρασκευή;
Να ρωτήσω σχετικά με τις άδειες αναπληρωτών στις εκλογές. Κάποιοι λένε πως διακαιούσαι 2 μέρες (εκτός το ΣΚ), άλλοι λένε 3 αν μένεις πολύ μακριά από κει που ψηφίζεις. Εγώ που εργάζομαι στην Κρήτη και ψηφίζω Θεσ/νικη τελικά πόσες μέρες δικαιούμαι;