0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω σχετικά με τις άδειες αναπληρωτών στις εκλογές. Κάποιοι λένε πως διακαιούσαι 2 μέρες (εκτός το ΣΚ), άλλοι λένε 3 αν μένεις πολύ μακριά από κει που ψηφίζεις. Εγώ που εργάζομαι στην Κρήτη και ψηφίζω Θεσ/νικη τελικά πόσες μέρες δικαιούμαι;
Διάβασα πως εμείς, οι αναπληρωτές δικαιούμαστε 1 ημέρα γονική άδεια, για να πάμε στο σχολείο των παιδιών μας να πάρουμε βαθμούς ή απλώς να ενημερωθούμε για την επίδοσή τους. Σήμερα έμαθα ότι μεθαύριο, την Τετάρτη, η κόρη μου θα πάρει βαθμούς 13:00. Μπορώ να τη ζητήσω αύριο -1 ημέρα πριν λείψω- ή είναι πια αργά και δε θα μου τη δώσουν; Επίσης...σήμερα για πρώτη φορά ζήτησα 2 μέρες κανονικής για την άλλη εβδομάδα. Επηρεάζει αυτό τη γονική; Σας παρακαλώ, απαντήστε, αν ξέρετε! Όσοι γονείς...προσέλθετε...!!!
παιδιά μου πείτε μου σας παρακαλώ πολύ, ισχύει ότι αν λείψεις εώς 3 μέρες από τη δουλειά σου με αναρρωτική, η διεύθυνση μας πληρώνει μόνο το μισό μεροκάματο ανά μέρα? ?
Παράθεση από: fotini18 στις Μαρτίου 19, 2012, 09:36:32 pmΔιάβασα πως εμείς, οι αναπληρωτές δικαιούμαστε 1 ημέρα γονική άδεια, για να πάμε στο σχολείο των παιδιών μας να πάρουμε βαθμούς ή απλώς να ενημερωθούμε για την επίδοσή τους. Σήμερα έμαθα ότι μεθαύριο, την Τετάρτη, η κόρη μου θα πάρει βαθμούς 13:00. Μπορώ να τη ζητήσω αύριο -1 ημέρα πριν λείψω- ή είναι πια αργά και δε θα μου τη δώσουν; Επίσης...σήμερα για πρώτη φορά ζήτησα 2 μέρες κανονικής για την άλλη εβδομάδα. Επηρεάζει αυτό τη γονική; Σας παρακαλώ, απαντήστε, αν ξέρετε! Όσοι γονείς...προσέλθετε...!!! Κανονικά δεν επηρεάζει.
Στην περίπτωση που μεσολαβεί θάλασσα και ανάλογα τις συνθήκες μετακίνησης, προστίθεται ακόμη 1 ημέρα.
fotini 18 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμουν να πάρω δυο μέρες συνεχόμενες κανονική άδεια την επόμενη εβδομάδα και δεν ήξερα αν μπορώ. σε ευχαριστώ. ελπίζω να μην επηρεάζεται και η προυπηρεσία μου με αυτή την άδεια.