0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απλά διευκολύνει το πρόγραμμα αν δεν είναι συνεχόμενο δίωρο η έκθεση... Τέλος πάντων, εμενα κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν να μην την βάλω συνεχόμενο δίωρο γιατί αυτό κάνει το μάθημα βαρετό, και τα παιδιά δεν προσέχουν, ούτε δουλειά γίνεται και είναι πολύ κουραστικό. και ότι είναι πιο παραγωγικό να είναι σπαστά σε 1+1 ώρες.Μου άρεσε σαν ιδέα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι νόμιμο γιαυτό το ρώτησα.όσον αφορά τις μητέρες εκπαιδευτικούς έψαξα και βρήκα ότι με τον νόμο πρέπει να παρέχονται διευκολύνσεις στο ωρολόγιο πρόγραμμα και μάλιστα να απαλλαχθούν από κάθε εξωδιδακτική εργασία!!http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/anakoinvseis/539-school-diafora-vrario-ergasia-symplhrvsh-orariou.htmlΚατά τη σύνταξη του ωρολογίου προγράμματος πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για συνεχές ωράριο διδασκαλίας των μητέρων εκπαιδευτικών, εφόσον αυτό δεν διαταράσσει την εύρυθμο λειτουργία του σχολείου (Δ2/5993/29.5.86 εγκύκλιος)Η απαλλαγή των μητέρων εκπαιδευτικών με παιδιά κάτω των δύο ετών από τις εξωδιδακτικές εργασίες, σκοπό έχει την παροχή περισσότερου ελεύθερου χρόνου για την γονική μέριμνα και είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με την § 8 του άρθρου 13 του Ν.1566/85 και την Δ2/22120/6.11.89 εγκύκλιο.
το μάθημα της έκθεσης στο Λύκειο είναι υποχρεωτικά συνεχόμενο δίωρο;ή μπορεί να σπάσει σε μια και μια ώρες και εφόσον συμφωνεί και ο διδάσκοντας φυσικα;και κατι άλλο, προβλέπεται από τον νόμο διδάσκοντες με παιδιά να απαλλάσονται από την 1η ώρα ή τελος πάντων να διευκολύνονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα κάποιες ώρες;(συνήθως πρώτες πρωινές)
γενικά συνηθίζετε να αποφεύγετε να έχετε μαθήματα κατευθύνσεων Γ τάξης, την πρώτη ώρα;δεν θεωρείται καλό να υπάρχει μάθημα κατεύθυνσης Γ τάξης την 1η ώρα; αν ναι γιατί;
ευχαριστώ,κάποιος σχετικά με αυτό:Παράθεση από: killbill στις Οκτωβρίου 03, 2012, 04:41:02 pmγενικά συνηθίζετε να αποφεύγετε να έχετε μαθήματα κατευθύνσεων Γ τάξης, την πρώτη ώρα;δεν θεωρείται καλό να υπάρχει μάθημα κατεύθυνσης Γ τάξης την 1η ώρα; αν ναι γιατί;