0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η υπουργός για ποιον λόγο το καθυστερεί; Από σαδισμό;
Να απαντήσουμε εμείς για το λόγο που κάνει η δεν κάνει το οτιδήποτε ο εκάστοτε υπουργός δηλαδή;Οοοκκκ έγινε...ας βουλώσουμε το στόμα μας λοιπόν μιας και μας την έπεσαν για τα αυτονόητα.
Γιατι πρέπει να το βάζουμε σε αντιπαραβολή με τους υπαλληλους του υπουργείου. Οι ανθρωποι την δουλεια θα την κανουν.το θέμα ειναι ξεκαθαρα συστημικό και οργανωτικό.όλο το ελληνικό κράτος έτσι λειτουργεί για να μη πω όλη η χώρα.ειναι ίσως κ θεμα νοοτροπίας
Μάλλον από σαδισμό τότε και σε όλα τα υπόλοιπα Υπουργεία παρατηρείται διοικητική αδράνεια, κωλυσιεργία, επιτελική απραξία όπως θέλετε πείτε το.
Πείτε τα! Δεν νομίζω ότι κανένας μας τα βάζει με τους υπαλλήλους... Και δεν καταλαβαίνω κιόλας γιατί ενεπλάκησαν στην συγκεκριμένη συζήτηση.
"Μα εγώ θέλω να τη ξέρω". Ε και; Κι εγώ θέλω Φεράρι. Κι οι μόνιμοι θέλουν να ξέρουν τις συνταξιοδοτήσεις όταν κάνουν αίτηση μετάθεσης τον Οκτώβριο. Τις ξέρουν; Όχι. Δε θα ήταν πολύ βολικό να τις ήξεραν; Προφανώς. Ε οι αιτήσεις συνταξιοδότησης είναι τον Ιανουάριο, για συγκεκριμένους λόγους, που έχουν να κάνουν με αυτούς που ενδιαφέρονται να βγουν στη σύνταξη. Τί να κάνουμε τώρα. Εγώ βλέπω ότι κάθε χρόνο αυτοί που περιμένουν διορισμό είναι και πιο απαιτητικοί και πιο ανυπόμονοι. Μάλλον γιατί έχει αρχίσει να πέφτει η ηλικία των ενδιαφερόμενων.
Πόσο ρεαλιστικό είναι τότε να περιμένεις ενσυναίσθηση και κατανόηση από έναν σαδιστή; Θα περιμένεις την πρόσκληση διορισμών.
Άρα, κατά τη γνώμη σας, το συνετό είναι να κάτσουμε και να λουφάξουμε και να μην εγείρουμε καμιά απολύτως απαίτηση. Το φιλεύσπλαχνο υπουργείο τα εποίησε όλα καλώς, ας αφήσουμε τη γκρίνια και ας αποδεχτούμε την κατάσταση ως έχει. Με τέτοιο ραγιαδισμό, απορούμε ύστερα που οι κλάδοι μας αδυνατούν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα...
Σε αυτό το φόρουμ σίγουρα υπάρχουν εκπαιδευτικοί ηλικίας 50+, οι οποίοι στην κυριολεξία έμαθαν πού διορίζονται μία ημέρα πριν την ορκωμοσία και μετά μπήκαν σε ένα καράβι για Δωδεκάνησα. Ταξιδεύοντας έμαθαν και το σχολείο τοποθέτησης. Σήμερα έχουμε την απαίτηση να ενημερωνόμαστε για κάθε βήμα μιας διαδικασίας, από την οποία μας αφορά μόνο το τελευταίο στάδιο. Δεν έχει καμία υποχρέωση το υπουργείο να ενημερώνει τον οποιονδήποτε. Άσε που αν το κάνει και μετά κάτι αλλάξει θα λέμε "μα τότε είπατε αυτό" κλπ.Πιστέψτε, δεν θα θέλατε να είστε στη θέση των υπαλλήλων που ασχολούνται τώρα με όλα αυτά.
To ότι την περιμένω μου αφαιρεί το δικαίωμα να κριτικάρω την κατά την γνώμη μου πολιτική αναβλητικότητα;
Ότι ας πούμε τις διαδικασίες τις τρέχει προσωπικά η υπουργός ε; Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας; Αυτό είναι αντίστοιχο του "εμείς θέλουμε να αυξηθούν οι ώρες στην ειδικότητα μας, αλλά δε στρεφόμαστε εναντίον των άλλων ειδικοτήτων, άσχετα αν αύξηση για μας θα σημαίνει αυτόματα μείωση για άλλη ειδικότητα;"