*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613536 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tzach

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #2352 στις: Ιουλίου 31, 2025, 01:53:19 pm »
Απλώς έχω την εντύπωση ότι κάθε χρόνο οι διαδικασίες καθυστερούν όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να εντείνεται η αγωνία των εμπλεκόμενων. Θα έπρεπε να τηρούνται κάποια χρονοδιαγράμματα από το Υπουργείο και τους λοιπούς παράγοντες ώστε να ξέρουν οι εκπαιδευτικοί τι τους περιμένει. Εξάλλου κάθε χρόνο πλέον αναμένουμε τις συγκεκριμένες διαδικασίες, διορισμούς και μετά προσλήψεις αναπληρωτών. Εκτός αν η καθυστέρηση γίνεται επί σκοπού ώστε να γλιτώσουν κανένα φράγκο από την εκάστοτε μισθοδοσία.
δεν ειναι ετσι.
αν ειχαμε εκλογες σε κανα μηνα θα είχαν βγει όλα απο το Μάιο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:15:59 »

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2353 στις: Ιουλίου 31, 2025, 01:55:34 pm »
δεν ειναι ετσι.

Δεν αντιλέγω. Βέβαια, αν είναι να περιμένουμε τις εκλογές για να λειτουργήσουν τα πράγματα όπως πρέπει, σωθήκαμε...

Αποσυνδεδεμένος teachermania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2354 στις: Ιουλίου 31, 2025, 01:55:46 pm »
δεν ειναι ετσι.

Ακριβώς! Οπως είχε γίνει το 2023 που τα είχαν βγάλει Μάιο (ευρωεκλογές τον Ιούνιο) ..

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2355 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:01:57 pm »
Απλώς έχω την εντύπωση ότι κάθε χρόνο οι διαδικασίες καθυστερούν όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να εντείνεται η αγωνία των εμπλεκόμενων. Θα έπρεπε να τηρούνται κάποια χρονοδιαγράμματα από το Υπουργείο και τους λοιπούς παράγοντες ώστε να ξέρουν οι εκπαιδευτικοί τι τους περιμένει. Εξάλλου κάθε χρόνο πλέον αναμένουμε τις συγκεκριμένες διαδικασίες, διορισμούς και μετά προσλήψεις αναπληρωτών. Εκτός αν η καθυστέρηση γίνεται επί σκοπού ώστε να γλιτώσουν κανένα φράγκο από την εκάστοτε μισθοδοσία.
Το 2001 που διορίστηκα το ΦΕΚ βγήκε 31/8 και έπρεπε να παρουσιαστούμε να αναλάβουμε υπηρεσία από Δευτέρα 3/9 (εγώ συγκεκριμένα στην Λήμνο). Μεσα σε ένα ΣΚ χρειάστηκε να παραιτηθώ από την δουλειά μου, να βρω εισιτήρια αεροπορικά (ακτοπλοϊκά δεν υπήρχε ούτε ένα για δείγμα) και να ετοιμάσω κούτες τις οποίες μου έστειλαν με μεταφορική αργότερα οι δικοί μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2025, 02:08:01 pm από topsy »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:15:59 »

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2356 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:03:19 pm »
Το τι μπορεί να τράβηξαν οι υπάλληλοι για να τα βγάλουν μέχρι τον Μάιο υποθέτω είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια ε; "Η δουλειά τους είναι". Ε τότε κι η δικιά μας δουλειά είναι να παρουσιαστούμε 1/9 στο σχολείο τοποθέτησης μας.

Αποσυνδεδεμένος john35

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2357 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:06:53 pm »
Το τι μπορεί να τράβηξαν οι υπάλληλοι για να τα βγάλουν μέχρι τον Μάιο υποθέτω είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια ε; "Η δουλειά τους είναι". Ε τότε κι η δικιά μας δουλειά είναι να παρουσιαστούμε 1/9 στο σχολείο τοποθέτησης μας.
Ακριβώς!

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2358 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:08:33 pm »

Γιατί εμείς αυτό δεν κάνουμε; Και προσωπικά δεν αναφέρομαι στον Μάιο, αλλά τέλη Ιουλίου είναι μια λογική ημερομηνία να γνωρίζαμε έστω τους μόνιμους διορισμούς και μέσα στον Αύγουστο να έβγαιναν οι αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2359 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:09:27 pm »
Και να συμπληρώσω, δεν θεωρώ ότι είναι θέμα υπαλλήλων η κωλυσιεργία. Αυτοί το καλύτερο που μπορούν κάνουν, και δεν παίρνουν και τις αποφάσεις,

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2360 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:11:48 pm »
Και να συμπληρώσω, δεν θεωρώ ότι είναι θέμα υπαλλήλων η κωλυσιεργία. Αυτοί το καλύτερο που μπορούν κάνουν, και δεν παίρνουν και τις αποφάσεις,

Η υπουργός για ποιον λόγο το καθυστερεί; Από σαδισμό;

Αποσυνδεδεμένος teachermania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2361 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:16:48 pm »
Οι υπάλληλοι του Υπουργείου δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη σε όλο αυτό .. συνάδελφοι εκπαιδευτικοί είναι σαν εμάς και ασκούν διοικητικό έργο .. την όλη ευθύνη έχει το Υπουργείο που αντί μέσα στη χρονιά να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες (ιδρύσεις τμημάτων, οργανικών κλπ), τις αφήνει για το τέλος και έχουμε αυτά που έχουμε τώρα .. όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε τα επίσημα !!!

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2362 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:21:13 pm »
Οι υπάλληλοι του Υπουργείου δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη σε όλο αυτό .. συνάδελφοι εκπαιδευτικοί είναι σαν εμάς και ασκούν διοικητικό έργο .. την όλη ευθύνη έχει το Υπουργείο που αντί μέσα στη χρονιά να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες (ιδρύσεις τμημάτων, οργανικών κλπ), τις αφήνει για το τέλος και έχουμε αυτά που έχουμε τώρα .. όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε τα επίσημα !!!

Οι οργανικές είναι σίγουρα φάουλ. Από κει και πέρα, όλα τα άλλα πάνω κάτω στην ώρα τους έχουν γίνει. Μεταθέσεις, αμοιβαίες μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις. Επίσης δεν είναι απαραίτητο ότι συμφωνεί το υπουργείο με το ότι πρέπει να ανακοινώνεται η κατανομή πριν την πρόσκληση διορισμών. "Μα εγώ θέλω να τη ξέρω". Ε και; Κι εγώ θέλω Φεράρι. Κι οι μόνιμοι θέλουν να ξέρουν τις συνταξιοδοτήσεις όταν κάνουν αίτηση μετάθεσης τον Οκτώβριο. Τις ξέρουν; Όχι. Δε θα ήταν πολύ βολικό να τις ήξεραν; Προφανώς. Ε οι αιτήσεις συνταξιοδότησης είναι τον Ιανουάριο, για συγκεκριμένους λόγους, που έχουν να κάνουν με αυτούς που ενδιαφέρονται να βγουν στη σύνταξη. Τί να κάνουμε τώρα. Εγώ βλέπω ότι κάθε χρόνο αυτοί που περιμένουν διορισμό είναι και πιο απαιτητικοί και πιο ανυπόμονοι. Μάλλον γιατί έχει αρχίσει να πέφτει η ηλικία των ενδιαφερόμενων.

Αποσυνδεδεμένος Misilekart

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2363 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:26:26 pm »
Να απαντήσουμε εμείς για το λόγο που κάνει η δεν κάνει το οτιδήποτε ο εκάστοτε υπουργός δηλαδή;Οοοκκκ έγινε...ας βουλώσουμε το στόμα μας λοιπόν μιας και μας την έπεσαν για τα αυτονόητα.

Αποσυνδεδεμένος john35

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2364 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:27:01 pm »
Αχ! Ανυπόμονη νεολαία!!!

Αποσυνδεδεμένος Tzach

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2365 στις: Ιουλίου 31, 2025, 02:27:16 pm »
Γιατι πρέπει να το βάζουμε σε αντιπαραβολή με τους υπαλληλους του υπουργείου. Οι ανθρωποι την δουλεια θα την κανουν.
το θέμα ειναι ξεκαθαρα συστημικό και οργανωτικό.
όλο το ελληνικό κράτος έτσι λειτουργεί για να μη πω όλη η χώρα.
ειναι ίσως κ θεμα νοοτροπίας

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193291
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144