0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίδιο ισχύει και για εσάς για τους δικούς σας λόγους. Και προτεραιοποίηση κάνατε κι εσείς. Οπότε ο, τι μου γράφετε τα επιστρέφω και σε εσάς. Επίσης σε παραπάνω μήνυμα ήμουν ειλικρινέστατος και ξεκάθαρος. Εσείς δεν το προσέξατε .Τελοσπάντων, ο καθένας εκθέτει τις δικές του αλήθειες. Δεν βρίσκω λόγο για κάποια επίθεση στο ήθος μου.
Τα είπα εγώ όλα αυτά; Με αυτόν τον τρόπο που τα μεταφέρετε; Μπα, δεν νομίζω. Άλλους θέλετε να " χτυπήσετε"! Δεν με πειράζει! Επιτρέψτε μου όμως να λέω τη δική μου αλήθεια !
Το θέμα είναι ότι έχουμε έναν συγκεκριμένο αριθμό διορισμών: 10.000. Η έμφαση στην πρωτοβάθμια είχε ανακοινωθεί, αν δεν κάνω λάθος, από πέρυσι. Άλλο όμως να ζητάς 90% των διορισμών και άλλο μια δίκαιη κατανομή βάσει αναγκών. Πραγματικών αναγκών . Γιατί σε κάποια ολοήμερα παίζουν το κυνήγι φαντασμάτων. Και να πω ότι δεν είναι κακό να διεκδικεί ο καθένας για τον κλάδο του. Καλύτερα από το να είμαστε κοιμισμένοι και να νομίζουν κάποιοι πουθενάδες οτι όλα είναι καλώς καμωμένα.
Θέλετε να μου πείτε ότι επειδή δεν επιθυμώ το 90% των διορισμών να πάει στην πρωτοβάθμια τι;;; Είμαι άδικος; Εκτός και αν πέρυσι όντως πήρε το 90% η δευτεροβάθμια οπότε ναι πάω πάσο. Όλοι έχουν ανάγκες και οι δύο βαθμίδες και η ειδική κυρίως. Αλλά όπως έγραψα το κακό είναι πως έχουμε ένα ταβάνι στους διορισμούς και γι αυτό ο καθένας διεκδικεί για τον κλάδο του ό, τι μπορεί να πάρει βάσει των αναγκών του. Βέβαια όλο αυτό πρέπει να χωράει στους 10.000. Να λέω όλα καλά και να τους ευχαριστήσω κι από πάνω;
Συμφωνώ με το ποστ σου . Αλλά θα επιμείνω και στην επαναφορά των οργανικών στη δευτεροβάθμια , στην αλλαγή του αλγορίθμου και στην ίδρυση τ.ε στα Λύκεια. Ελπίζω σε λιγο καιρό να ξέρουμε τι θα γίνει!
Βρε σε όλα να επιμείνουμε. Και κυρίως στο "γιατί μόνο 10000";;;;;; Ποιο σοβαρό κράτος αφήνει εν γνώσει του κενά; Τώρα θα μου πεις αυτό περίμενες για να καταλάβεις ότι δεν είμαστε σοβαρό κράτος;
O λογος που πιστευω επισης οτι πραγματι θελει να διορισει 10.000 δεν παει να εχει κενα δεν παει να μην εχει, και αυτο το ετος και το επομενο ειναι οτι ολα αλλαξαν στην εκπαιδευση και αλλαζουν. Και καλο ειναι να το παρουμε ολοι χαμπαρι.Οταν μια κυβερνηση εν μεσω υπογεννητικοτητας θελει σαν τρελη να διορισει το ενα ειναι ψηφοι και το αλλο ειναι φουλ αξιολογηση. Αλλωστε δεν μιλα για κατι αλλο το υπουργειο εδω και τοσα χρονια μονο τη λεξη Ακιολογηση αναφερειΠλεον παμε σε ενα συστημα αξιολογησης οπου αν γινεται ο καθε εκπαιδευτικος να αξιολογειται καθε 1 ετος. Ηδη η Ζαχαρακη δηλωσε οτι σκεφτεται να διπλασιασει τους συμβουλους μην σας πω τριπλασιασει. Το δικτυο ευρυδικη που αφορα πανευρωπαικα σχολεια μιλα για αξιολογησεις σε αλλα κρατη που γινονται ανα ετος. Επομενως εγω θεωρω θελουν να διορισουν πολλους για να κανουν ενα συστημα αξιολογησης ευρωπαικο δηθεν οπου πολλοι εκπαιδευτικοι θα πανε αξιολογητες και συμβουλοι. Να τονιυμαστε αυτο: ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ.ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΤΛ. Υπαρχουν δηλαδη τεραστιες αναγκες βλεπω αλλου. Δεν εξηγειται αλλωστε η εμμονικοτητα της κυβερνησης στην αξιολογηση. Εχει επενδυσει τοσα πολλα εκει οπου πλεον χρειζεταινπραγματικα πολλα ατομα για να μοιρσει να τρεχει ολο αυτο καθε χρονο οπως λεει το δικτυο ευρυδικη και οπως θεωρει δηθεν σωστο. Να ετοιμαζομαστε ολοι για τεραστιες αλλαγες στα επομενα 2 και 3 χρονια. Ξεχαστε την εκπαιδευση οπως την ξεραμε. Θα κυνηγαμε ολοι δεικτες και θα ναι μια αλυσιδα οπου θα δουλεουν πολλοι για να πιαοσυν τιυςβδηθεν στοχους οπου θα γινονται δηθεν σοφα τα παιδια. Μεσα σε αυτη τη λαιλαπα γεγονοτων πουβερχεται σαν συφουνας, ετοιμαστειτε και για παρα πολλες συνταξιοδοτησεις τα επομενα χρονια. Ηδη οι παλιοι δεν την παλευουν κια η συνταξη μοιαζει ονειρο
Α δε ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Απλά λέω ότι δεν είναι σωστό όταν ευνοείσαι (πέρσι η Δευτεροβάθμια) να τα βρίσκεις όλα καλά κι όταν "αδικείσαι" (σε εισαγωγικά, γιατί μιλάμε πολύ απλά για προτεραιότητα σε άλλες ειδικότητες και ΔΕΝ εννοώ τους ΠΕ70 που όπως φάνηκε από τα στατιστικά έχουν πάρει το 30% των έως τώρα διορισμών, αλλά τους ΠΕ60, τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας που πέρσι δεν είδαν νέες οργανικές, την ειδική πρωτοβάθμιας ΚΑΙ δευτεροβάθμιας και τους ΕΕΠ-ΕΒΠ), να κάνεις "επανάσταση", δήθεν λόγω ανησυχίας για τους αναπληρωτές. Καταλαβαίνω ότι όλοι πρώτα και κύρια κοιτάνε τον προσωπικό τους διορισμό, αλλά και κάπου κράτει. Εγώ λοιπόν προσωπικά αν αποφάσιζα, ναι στη ΓΕΝΙΚΗ δευτεροβάθμιας ΦΕΤΟΣ θα έπαιρνα μόνο στα οργανικά κενά. Η ειδική είναι άλλη φάση. Να γίνει σωστή δουλειά και να πάρει όσους πρέπει να πάρει. Κι αυτό γιατί πέρσι το "πάρτι" έγινε στη γενική Δευτεροβάθμιας, όχι και στην ειδική.
Όταν λέτε στα οργανικά κενά εννοείτε τα οργανικά που προέκυψαν από τις συνταξιοδοτήσεις η μόνο πχ τα οργανικά των μεταταξεων ;