0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοείς στο δικό σου σχολείο erietta; Δεν πέφτουν στην αντίληψή σας (των επιτηρητών εννοώ);
Αυτό δεν το 'ξερα. Ενδιαφέρον. Και καλά οι ενδοσχολικές. Ok. Και στις πανελλαδικές παίζει αυτό; Εδώ γίνονται σοβαρά τα πράγματα.
...και άντε και το είδες το κινητό. Φοράει σορτσάκι παραλίας και το έχει ανάμεσα στα πόδια. Τι της λες; Σήκω. Θα σου πει κύριε "τα μπούτια μου κοιτατε; Δεν σηκώνομαι".
Ποσό εύκολα βρε παιδιά μπορεί να βγάλει κάποιος κινητό και να φωτογραφίσει εκφωνήσεις κλπ κλπ μέσα σε αίθουσα με απόλυτη ησυχία που τα παιδιά κάθονται ένα ένα;
Σε διαγωνίσματα στην τάξη που κάθονται δίπλα δίπλα έχω βρει πολύ πιο συχνά ενδείξεις αντιγραφής.
Ομάδες θεμάτων (Α και
Δεν το έχω κάνει ποτέ και γνωριζω ελάχιστους που το κάνουν, αποκλειστικα και μόνο νεοδιόριστους
Ακόμα και σε τμήματα που κάνω την ίδια μέρα, μπαίνει ένας κοινός κορμός διαγωνισματος με μικρές παραλλαγές σε αυτε που μπορεί όντως να μεταφερθούν από τμήμα σε τμήμα. Η αντιγραφή στα φιλολογικά είναι κάτι χτυπητό. (...) Δίνω πολλή έμφαση όμως στο στησιμο, στην επιλογή των ζητουμένων, στη διαβάθμιση, οπότε δεν γίνεται να υπάρχουν ομάδες που να πληρούν ισοδύναμα αυτά τα κριτήρια.
Γιατί πιστεύετε ότι (θα πρέπει να) διακρίνει μόνο τους νεοδιόριστους αυτή η πρακτική;
κι υποδεικνύει στο κορίτσι ν' αλλάξει θέση. Αν έχει κινητό στα πόδια θ' αποκαλυφθεί αμέσως.