0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ. Την μορφή όπως γράφει η εγκύκλιος την ξέρω, δε θυμάμαι ποιο προγραμμα βάζει πολλά pdf αρχεία σε ένα. Μήπως θυμάται κάποιος από εσάς συνάδελφοι ;
Καλησπέρα συνάδελφοι! Γράφει κάπου στην εγκύκλιο ότι τα δικαιολογητικά που πρέπει να σταλούν στις διευθύνσεις πρέπει να είναι ολα σε ένα pdf? Αν έχω το πιστοποιητικό οικ καταστασης, το χαρί της εντοπιότητας και τη βεβαίωση εργασίας συζύγου, πειράζει αν κατατεθούν ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε μία αποστολή΄;Καλησπέρα συνάδελφοι, κι εγώ έχω την ίδια απορία. Είναι λάθος αν σταλούν αυτά τα δικαιολογητικά ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε ένα mail;
Στη σελίδα 4 της εγκυκλίου στο μπλε πλαίσιο.
Δε βλέπω ούτε το μπλε πλαίσιο!Σε αυτό το αρχείο εννοείς;https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2023/121293%CE%952_15-10-2024_E%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%BC%CE%B5%CF%84_%CE%A0%CE%95_2024-2025_%CE%950%CE%A5%CE%A746%CE%9D%CE%9A%CE%A0%CE%94-%CE%A8%CE%9B%CE%A1.pdf
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει να ανεβάσεις κάποιο έγγραφο στο mydocs.minedu.gov.gr για τις αιτήσεις σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Μουσικά και Καλλιτεχνικά; Υπάρχει τρόπος να διορθώσεις το λάθος ή ακυρώνεται η αίτηση;
Παιδιά στις παρατηρήσεις έπρεπε να γράψουμε τα έγγραφα που θα στείλουμε.. δυστυχώς δεν το έκανα και έχω στείλει τα έγγραφα με mail στη διεύθυνση.. έχω οριστικοποιήσει την αίτηση τι κάνω τώρα;;