0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα 4 παιδιά δίνουν 24 μόρια. Άντε πες κι ο γάμος άλλα 4. Εντοπιότητα και πρώτη επιλογή άλλα 6, εγώ σου λέω και συνυπηρέτηση άλλα 4. Σύνολο 38 μόρια. Μέχρι τα 112, έχουμε 74 μόρια. 2.5 παίρνεις από κάθε χρόνο. Με 20 χρόνια σε πρωτεύουσα νομού παίρνεις 50 μόρια και 20 σε ΜΣΔ. ΑΝ λοιπόν κάποιος έχει 20 χρόνια υπηρεσίας ΚΑΙ όλα αυτά, απλά σε φτάνει σε μόρια. Αυτοί που λες λοιπόν έχουν μάλλον κι αυτοί υπηρεσία σε μη αστικά κέντρα, απλά ΜΑΛΛΟΝ όχι σε δυσπρόσιτα. Παρόλα αυτά, αυτοί του χρόνου θα πάρουν 5 μόρια κι εσύ 20+. Σε 1-2 χρόνια θα είσαι στην κορυφή.
Γνωριζει μηπως καποιος εαν σε περιπτωση συνεπιμελειας ο εκπαιδευτκος που ζηταει μεταθεση δικαιουται τα μορια για τα τεκνα; Διοριστηκα το 2024 και τον Οκτωβριο θα αιτηθω μεταθεση, αλλα ειμαι σε διαδικασια διαζυγιου και δεν ξερω αν θα παρω τα μορια με την συνεπιμελεια. Υπαρχει καποιος σε αντοστοιχη κατασταση; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Trust, μηπως γνωριζεις εαν σε περιπτωση συνεπιμελειας ο εκπαιδευτκος που ζηταει μεταθεση δικαιουται τα μορια για τα τεκνα; Διοριστηκα το 2024 και τον Οκτωβριο θα αιτηθω μεταθεση, αλλα ειμαι σε διαδικασια διαζυγιου και δεν ξερω αν θα παρω τα μορια με την συνεπιμελεια.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 7 περ. α’ και β’ του π.δ. 50/96 (45Α΄) όπωςαντικαθίσταται από το άρθρο 1 του π.δ. 39/98 (43Α΄- Διορθ. Σφαλμ. στο 262Α') οι μονάδες μετάθεσηςγια οικογενειακούς λόγους υπολογίζονται ως εξής:α) Οι έγγαμοι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν τέσσερις (4) μονάδες μετάθεσης. Ίδιο αριθμό μονάδωνλαμβάνουν και οι σε χηρεία και άγαμοι εκπαιδευτικοί, καθώς και οι διαζευγμένοι ή σε διάσταση γονείςεκπαιδευτικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί νόμιμα η επιμέλεια ή η από κοινού άσκηση της επιμέλειας (ν.4800/21 - ΦΕΚ 81Α΄) άγαμων ανήλικων ή σπουδαζόντων παιδιών (φυσικών, θετών ή αναγνωρισμένων).
Σήμερα μίλησα με αιρετο στο Κυσδε. Οι αποσπάσεις σε Μουσικά κτλ όντως έχουν αποφασιστεί. Για γενικές μεταθέσεις θα ξέρουμε σε 1 μήνα απο τώρα.
Πώς σε 1 μήνα; 23; Πέφτει Κυριακή και μετά 24-5 είναι αργία. Μήπως Παρασκευή 21/3;
Δεν είπε σε 1 ακριβώς μέχρι την τελευταία μέρα. Όταν λέμε σε 1 μήνα εννοείται στο περίπου. Αλλιώς θα λέγαμε σε 27 μέρες. 24/5 γιατί είναι αργία; ΟΙ πιο πιθανές ημερομηνίες είναι 21/3, 24/5 και 26/3.
21 ΜΑΡΤΙΟΥ