0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον πίνακα με τα ονόματα υπάρχει στήλη με το αν είναι ειδική κατηγορία ή όχι.
Λύνεται. Δίνεις δυνατότητα αίτησης για μετάθεση στους νεοδιοριστους από το πρώτο χρόνο. Έτσι ότι κενά και να προκύψουν εντός του πρώτου έτους διορισμού τα παίρνει ο ήδη διορισμένος στη μετάθεση του. Προτεραιότητα στις μεταθέσεις στους παλαιότερα διορισμένους. Τρόποι υπάρχουν. Είμαι κι εγώ παθών. Καταλαβαίνω ότι το όλο πρόβλημα το δημιουργεί η υποχρεωτική διετία μετά το διορισμό. Αν δεν υπήρχε αυτή τότε και άπειρες προσλήψεις να έκαναν το καλοκαίρι δεν θα επηρέαζε τους ήδη διορισμένους.
Όταν του 2021 φωνάζαμε είμασταν αυτοί που δεν θέλαμε τους διορισμούς. Όταν κάποιοι λέγαμε οτι τη διετία θα τη βρούν μπροστά τους οι πιο πολλοί, το βρισίδι που έπεσε σε πμ δεν το φαντάζεσαι. Κυρίως απο τους 2022 γιατί κάποιοι διορίστηκαν σε περιοχές φιλέτα. Τα ίδια λέγαμε και πέρισυ με τους 3πλάσιους απο τα οργανικά διορισμούς αλλά είμασταν οι εχθροί των διορισμών. Και που να δείτε τι θα γίνει αν ξαναδιορίσει 10000. Ας προετοιμαστούν οι διορισθέντες για καμιά 10ετία+ μακριά απο το σπίτι τους. Υ.Γ. οι ίδιοι που το 2022 μας έβριζαν τώρα που τους μπήκε το ........ διαμαρτύρονται επειδή δεν μπορούν να πάρουν μετάθεση. Θέλεις πολύ να γελάσεις με κακία και να πεις καλά να πάθετε.
Πέρσι είχε πει το υπουργείο ότι φέτος θα δοθεί προτεραιότητα στους διορισμούς στην αθμια.Μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.Πάντως εγώ επιμένω. Το πρόβλημα το δημιούργησε ο υπολογισμός των κενών της βθμιας με τους αλγόριθμους του. Όχι οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν.
Προφανώς και δεν φταίνε οι εκπαιδευτικοί! Ακόμα όμως και αυτό το πρόβλημα με τον αλγόριθμο θα λυνόταν αν η υποχρεωτική παραμονή των νεοδιόριστων ήταν μια χρονιά. Διορίστηκα το 2023 όπου δόθηκαν μηδέν κενά στον τόπο συμφερόντων μου, είδα την επόμενη χρονιά να διορίζουν 39 άτομα σε 13 κενά και χτες έφαγα το πρώτο χαστούκι με μηδέν μεταθέσεις. Αν με άφηναν να γυρίσω από την πρώτη χρονιά - αφού κράτησαν αυτόν τον αλγόριθμο, δε θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα.
Μήπως βγηκαν σε excel;
Εαν κάποιος μετατεθεί στην δευτερη επιλογή του, μπορούν να βγαλουν θέση για διορισμο τον Αύγουστο στην πρώτη του επιλογή? Ή εφόσον δεν ικανοποιηθηκε μετάθεση δεν μπορούν να ανοίξουν θέση?