0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην υπογραφή του βλέπω λινκ που αναφέρεται στους εκκαθαρισμένους (προς διορισμό;)Κι εμένα με ενδιαφέρει εξελ για τον πίνακα όσων πήραν μετάθεση. Ευχαριστώ
Ψάξε τη σελίδα του Κατσωνόπουλου (έχει δικιά του σελίδα, όχι στο Facebook). Δες πότε βγήκαν πέρσι οι μεταθέσεις και ψάξε στη σελίδα του 2-3 μέρες πριν. Αν είχε βγει τέτοιος πίνακας, μόνο ο Κατσωνόπουλος μπορεί να τον είχε βγάλει. Εναλλακτικά δες και στο Facebook
Το "απέκρυψαν οργανικό κενό σε τμήμα ένταξης" είναι λανθασμένη διατύπωση στην παρούσα φάση. Οι μεταθέσεις γίνονται σε περιοχές μετάθεσης. Για να καταλάβει κανείς πώς προκύπτουν τα κενά για μετάθεση πρέπει και να διαβάσει λίγο, κάτι που ελάχιστοι κάνουν. Για να πεις ότι δεν έχει δοθεί ένα κενό σε κάποια περιοχή μετάθεσης θα πρέπει να έχεις όλα τα δεδομένα, κυρίως αν υπάρχουν και πόσοι είναι "στη διάθεσή", δηλαδή χωρίς οργανική θέση.
H σελίδα του Κατσωνόπουλου σε εμένα δεν ανοίγει, δείχνει να έχει πέσει. Μήπως έχει αλλάξει διεύθυνση;
Τα έχω όλα τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη ΔΔΕ, έχω όλες τις αποφάσεις ΠΥΣΔΕ και πίνακα με ποιος είναι πού και με ποια απόφαση ΠΥΣΔΕ. Στα Τμήματα Ένταξης δεν λαμβάνονται υπόψιν οι ώρες, ένας ΠΕ02 και ένας ΠΕ03 σε όλα τα σχολεία σύμφωνα με τον Νόμο 4638/2019, Άρθρο 28.Μου είπαν και επιπλέον ψέματα ότι τάχα μου μια που έχασε την οργανική της καλύπτε αλγεβρικά το κενό και όταν τυπικά ρώτησα και ποιος είναι τώρα εκεί που έχασε την οργανική μου απάντησαν προσωπικό δεδομένο, αλλά έλα που ο διευθυντής ομολόγησε ότι τους έδωσε το οργανικό κενό και στο 2ο σχολείο.ΕΛΕΟΣ! Για 10χρονα μας λογαριάζουν; Αλλά το θέμα αρχίζει να παίρνει αριθμούς πρωτοκόλλων, δεν θα μείνει έτσι. Θα πάρει έκταση μεγάλη.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.Πώς το λένε οι νομικοί; Κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο;Να τους αφήσουμε το κενό για τους διορισμούς;
Σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις δικηγόρο για εργατικά να κοινοποιήσει σε ΔΔΕ σε Περιφέρεια σε Υπουργείο εξώδικο όπου αναλυτικά θα περιγράφει τα πράγματα. Έπρεπε πριν τις μεταθέσεις να το κάνεις. Αλλά προχώρα το έστω και τώρα.
Έφτιαξε κανείς σε xls τις μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας Γενικής;
καλημερα γνωριζει καποιο συνδεσμο για της πρωτοβαθμιας με excel?
Φυσικά. Από την πρώτη στιγμή το έκανε ο Trust no onehttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1PyWV6IctnEtfb1FYFM12iERCS4YitZQz/edit?gid=1509276779#gid=1509276779