*

Αποστολέας Θέμα: Πίστη Αγνωστικισμός Αθεΐα. Εθνισμός Διεθνισμός Αεθνισμός. Απόψεις.  (Αναγνώστηκε 4990 φορές)

Pixie και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
Τις ψυχικές διαγνώσεις εσύ τις κάνεις που συστήνεις ψυχραιμία στον έναν και τον άλλον.
Εγώ είπα απλά τη γνώμη μου στους προβληματισμούς σου και σχολίασα τον τρόπο που επεξεργάζεσαι τα δεδομένα, για να καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Και το θέμα σταματάει εκεί. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κύκλους.
Η ψυχραιμία δεν είναι ψυχική διάγνωση. Εσύ όλο μου γράφεις πως έχω ψυχολογικά. ;D Είναι λίγο αστειούλικη η αντιμετώπισή σου, αλλά δείχνει κάτι. Πάντως ό,τι θέλετε μπορείτε να γράφετε, εγώ δεν παρεξηγώ κι ούτε θίγομαι από άλλες απόψεις. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2025, 11:23:45 pm από leon. »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ppil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Είναι εντυπωσιακό το πώς μια τόσο τεκμηριωμένη και βαθιά τοποθέτηση, όπως αυτή της apri, καταλήγει να απορρίπτεται ως "καταπιεστική" κατά κάποιον τρόπο. Δεν προσέβαλε, δεν λοιδόρησε, δεν ειρωνεύτηκε – απλώς απαίτησε κάτι που λείπει συχνά στον δημόσιο διάλογο: βάθος, αυτογνωσία και λογική συνέπεια. Αν αυτό θεωρείται λογοκρισία, τότε μάλλον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η ελευθερία του λόγου συγχέεται με την ευκολία του "λέω ό,τι θέλω και απαιτώ να μη με κρίνουν".
Λες πως "είμαι ελεύθερη να ποστάρω και όποια άποψη και όποιο γεγονός θέλω". Μα γιατί να το κάνω αυτό; δεν έχει κανένα νόημα να γράφουμε παράλληλα ό,τι μας έρχεται στο νου. Εσύ πχ. μας έβαλες ένα σωρό ζητήματα της θεσμικής εκκλησίας που δεν σχετίζονται με την πίστη, που δεν αφορούν θεολογικές θέσεις και τα συμπεράσματα που θες να βγάλουμε είναι πως έχεις δίκιο. Άρα ορθά σου είπε ο trust no one πως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της ανάρτησης. Ένας τίτλος που θα ταίριαζε είναι: "Αποδομώντας την χριστιανική πίστη με τον leon! Βασιζόμαστε σε πολλά ιντερνετικά άρθρα και πολλές απόλυτες απόψεις από τον ίδιο". Ούτε χριστιανοί έχουν θέση σε κάτι τέτοιο, ούτε αγνωστικιστές, ούτε άθεοι. Οι μόνοι που μπορούν ουσιαστικά να συμμετέχουν είναι οι πολέμιοι του χριστιανισμού.
Μου φαίνεται αδιανόητο να μην καταλαβαίνει ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος πού λαθεύει στο όλο ζήτημα.Και σου μιλάω με αγάπη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 01:50:30 am από ppil »
Ξόδεψα την καρδιά μου όλη για να σε ντύσω αστραπή

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182508
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 654