0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Νοεμβρίου 08, 2007, 10:27:13 amΠαράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 07, 2007, 07:54:45 pmσυγχαρητηρια παιδια αλλα και εγω μια ερωτηση παρομοια με της συναδελφου πριν. Ειμαι 800 περιπου στον πίνακα πΕ06 και ειδα ννα καλουν ατομα με αριθμο 850 , 1234 ακομα και 2000. Πως γινεται αυτο ? Μηπως επειδη εγω στον νομο που εκανα χαρτια ειχαν συμπληρωθε τα κενα να υποθεσω? ???ι Catwoman καλημέρα!Αυτοί που ανέφερες είναι όντως τρίτεκνοι όμως η τελευταία που κάλεσαν με το χθεσινό κύμα είναι 810 στον πίνακα κ δεν είναι ούτε τρίτεκνη ούτε ειδική κατηγορία(το είδα στον πίνακα).Εγω πάλι είμαι 354 στον ενιαίο ΠΕ06 έχω βάλει ναι σε όλα κ τίποτα.Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται!Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με διαφωτίσει please!(Ιωάννα τα φώτα σου!Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων )Λενα τι εννοεις ναι σε ολα? Και γαιτι δεν το ψαχνεις και κανενα τηλεφωνημα. ? Θα επρεπε να σε ειχαν καλεσει. Τουλαχιστον ολοημερα σε καλεσαν?
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 07, 2007, 07:54:45 pmσυγχαρητηρια παιδια αλλα και εγω μια ερωτηση παρομοια με της συναδελφου πριν. Ειμαι 800 περιπου στον πίνακα πΕ06 και ειδα ννα καλουν ατομα με αριθμο 850 , 1234 ακομα και 2000. Πως γινεται αυτο ? Μηπως επειδη εγω στον νομο που εκανα χαρτια ειχαν συμπληρωθε τα κενα να υποθεσω? ???ι Catwoman καλημέρα!Αυτοί που ανέφερες είναι όντως τρίτεκνοι όμως η τελευταία που κάλεσαν με το χθεσινό κύμα είναι 810 στον πίνακα κ δεν είναι ούτε τρίτεκνη ούτε ειδική κατηγορία(το είδα στον πίνακα).Εγω πάλι είμαι 354 στον ενιαίο ΠΕ06 έχω βάλει ναι σε όλα κ τίποτα.Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται!Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με διαφωτίσει please!(Ιωάννα τα φώτα σου!Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων )
συγχαρητηρια παιδια αλλα και εγω μια ερωτηση παρομοια με της συναδελφου πριν. Ειμαι 800 περιπου στον πίνακα πΕ06 και ειδα ννα καλουν ατομα με αριθμο 850 , 1234 ακομα και 2000. Πως γινεται αυτο ? Μηπως επειδη εγω στον νομο που εκανα χαρτια ειχαν συμπληρωθε τα κενα να υποθεσω? ???ι
Lena συμφωνουμε ,εγω μεχρι την προτελευταια εννοουσα, επειδη βλεπετε τη σειρα.Ειναι μεχρι 182. Οσο για την τελευταια οντως το εχω δει κ εγω δεν υπαρχει ουτε στις ειδικες κατηγοριες ουτε η βρηκα παρακατω αμεσως.Μπορει να εγινε ειδικη κατηγ. αργοτερα.Σας ευχομαι τα καλυτερα.
Παράθεση από: mel στις Νοεμβρίου 09, 2007, 09:09:07 amLena συμφωνουμε ,εγω μεχρι την προτελευταια εννοουσα, επειδη βλεπετε τη σειρα.Ειναι μεχρι 182. Οσο για την τελευταια οντως το εχω δει κ εγω δεν υπαρχει ουτε στις ειδικες κατηγοριες ουτε η βρηκα παρακατω αμεσως.Μπορει να εγινε ειδικη κατηγ. αργοτερα.Σας ευχομαι τα καλυτερα.Μυστήριο το θέμα,τι να πω?Τα καλύτερα κ σε ΄σενα mel!
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Νοεμβρίου 13, 2007, 01:37:10 amΠαράθεση από: mel στις Νοεμβρίου 09, 2007, 09:09:07 amLena συμφωνουμε ,εγω μεχρι την προτελευταια εννοουσα, επειδη βλεπετε τη σειρα.Ειναι μεχρι 182. Οσο για την τελευταια οντως το εχω δει κ εγω δεν υπαρχει ουτε στις ειδικες κατηγοριες ουτε η βρηκα παρακατω αμεσως.Μπορει να εγινε ειδικη κατηγ. αργοτερα.Σας ευχομαι τα καλυτερα.Μυστήριο το θέμα,τι να πω?Τα καλύτερα κ σε ΄σενα mel!Παιδιά, μήπως η συγκεκριμένη έχει μορια κι από προηγούμενο ασέπ και δεν έχουν προστεθεί τώρα στον πίνακα? Το λέω αυτό γιατί μια ανάλογη περίπτωση είχαμε παρατηρήσει στο β' κύμα αναπληρωτών ΠΕ02 και τελικά το άτομο εκείνο είχε μόρια κι απ' τον ασέπ 2004 τα οποία δε είχαν καταχωρηθεί στον φετινό πίνακα.
οχι λενα τα μορια του 2005 δεν προστεθηκαν κανονικα σε ολες τις περιπτωσεις.Πχ. εγω που δεν ειχα κανει αιτηση περισυ δεν φαινονταν πουθενα τα μορια μου απο τον προηγουμενο διαγωνισμο.Απο δβαθμια δεν ηξεραν τι πρεπει να γινει...εγω ρωτουσα κ καποια στιγμη μου ειπαν να παρω στον ασεπ... πηρα.τι δουλεια εχουμε εμεις με τα μορια απο δβαθμια μου ειπαν ,λογικο απαντησα.βλεποντας την αδιαφορια πηρα εγω στο υπουργειο παιδειας και ρωτησα...να σας συνδεσουμε με το τμημα πληροφορικης... κ ετσι μεσα σε ενα λεπτο καυαχωρηθηκαν, α ναι σας βλεπουμε...Τωρα αν θελετε να χαμογελασετε περισσοτερο,πηρα κ ενημερωσα τη δβαθμια οτι ετσι λειτουργει το συστημα για να ξερουν τι να κανουν με τους αλλους...καθοτι φιλοτιμο παιδι.μετα απο καμποσες μερες δεχομαι τηλ να τους πω που τηλεφωνησα γιατι ειχαν μια περιπτωση μπροστα τους ιδια (χωρις τα μορια του ασεπ 2005) μονο που ηταν αφου ειχαν βγει οι πινακες...στις ενδιαμεσες μερες η δβαθμια δεν ειχε κουνησει δακτυλακι.Αυτα τα ωραια συμβαινουν οποτε τιποτα δεν αποκλειεται.Ενσταση στην ενσταση μπορει να εμφανιζοντα κ αλλα ονοματα που θα επρεπε να υπαρχουν απο την αρχη,αλλα βλεπε συστημα-οργανωση γιναν αορατα τα μορια τους.