0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερα μας έστειλαν στο email του σχολείου απο τη Δ/νση, την εγκυκλιο για το ωραριο των Δημ. Υπαλλήλων που είχε βγει το καλοκαίρι και ΔΕΝ ισχυε οπως ελεγε για εκπαιδευτικους. Αυτη που έλεγε ότι θα δουλεύουν 8ωρο κ διαλέγουν βάρδια και υπογραμμισμένο ότι οι ΔΟΥ εξυπηρετουν το κοινο μέχρι τις 2:30 κτλ. Και για ποιο λόγο μας την εστειλαν τοτε, δε το πιασα?
Παράθεση από: eidafws στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 09:03:27 amΣημερα μας έστειλαν στο email του σχολείου απο τη Δ/νση, την εγκυκλιο για το ωραριο των Δημ. Υπαλλήλων που είχε βγει το καλοκαίρι και ΔΕΝ ισχυε οπως ελεγε για εκπαιδευτικους. Αυτη που έλεγε ότι θα δουλεύουν 8ωρο κ διαλέγουν βάρδια και υπογραμμισμένο ότι οι ΔΟΥ εξυπηρετουν το κοινο μέχρι τις 2:30 κτλ. Και για ποιο λόγο μας την εστειλαν τοτε, δε το πιασα?απλά γιατί στα σχολεία απασχολούνται και διοικητικοί ( γραμματείς, επιστάτες, καθαρίστριες κτλ) και το ωράριο αυτό ισχύει για εκείνους.... ( αν και σε λίγο θα έρθει και το αντίστοιχο ωράριο των εκπ/κών..υπομονή! )
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 05:21:39 pmΠαράθεση από: eidafws στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 09:03:27 amΣημερα μας έστειλαν στο email του σχολείου απο τη Δ/νση, την εγκυκλιο για το ωραριο των Δημ. Υπαλλήλων που είχε βγει το καλοκαίρι και ΔΕΝ ισχυε οπως ελεγε για εκπαιδευτικους. Αυτη που έλεγε ότι θα δουλεύουν 8ωρο κ διαλέγουν βάρδια και υπογραμμισμένο ότι οι ΔΟΥ εξυπηρετουν το κοινο μέχρι τις 2:30 κτλ. Και για ποιο λόγο μας την εστειλαν τοτε, δε το πιασα?απλά γιατί στα σχολεία απασχολούνται και διοικητικοί ( γραμματείς, επιστάτες, καθαρίστριες κτλ) και το ωράριο αυτό ισχύει για εκείνους.... ( αν και σε λίγο θα έρθει και το αντίστοιχο ωράριο των εκπ/κών..υπομονή! )κράτα το για τον εαυτό σου !!! εμείς ήμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε
να τα κλειδωσουν οι εκπαιδευτικοι ειναι παρανομο.....οι γονεις ομως θα επρεπε.....
οι διοικητικοί του υπουργείου παιδείας είναι οι μόνοι που δεν πλεονάζουν.(αντίθετα απο τους χιλιάδες σε δάθεση εκπ/κούς) Επομένως, επι του παρόντος τουλάχιστον αυτοί οι διοικητικοί δεν κινδυνεύουν. Πέραν αυτού, και προσωπικά μιλώντας, πρώτον δεν είμαι σε ηλικία υψηλού κινδύνου για την εφεδρεία και δεύτερον ο διορισμός μου ως εκπ/κού ανατρέχει μέσω ΑΣΕΠ - η μετάταξή μου οφείλεται σε αυτόν ακριβώς τον διορισμό...Τρίτον, δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας...υπάρχει πάντα και το εξωτερικό....ή το χωράφι του παππού μου...αλοίμονο σε όσους έχουν τον πωπό τους στη στάχτη και τη μύτη τους στον ουρανό...
Αν και έχεις διατελέσει εκπαιδευτικός, συμπεριφέρεσαι καθαρά ως διοικητικός, θα έχεις τους λόγους σου. Οι χιλιάδες σε διάθεση εκπαιδευτικοί καταλήγουν σε σχολεία και πολλές φορές χρειάζεται να κάνουν και υπερωρίες, αλλά παρ`όλα αυτά τα αμέτρητα κενά στα σχολεία υπάρχουν.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 07:17:10 am οι διοικητικοί του υπουργείου παιδείας είναι οι μόνοι που δεν πλεονάζουν.(αντίθετα απο τους χιλιάδες σε δάθεση εκπ/κούς) Επομένως, επι του παρόντος τουλάχιστον αυτοί οι διοικητικοί δεν κινδυνεύουν. Πέραν αυτού, και προσωπικά μιλώντας, πρώτον δεν είμαι σε ηλικία υψηλού κινδύνου για την εφεδρεία και δεύτερον ο διορισμός μου ως εκπ/κού ανατρέχει μέσω ΑΣΕΠ - η μετάταξή μου οφείλεται σε αυτόν ακριβώς τον διορισμό...Τρίτον, δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας...υπάρχει πάντα και το εξωτερικό....ή το χωράφι του παππού μου...αλοίμονο σε όσους έχουν τον πωπό τους στη στάχτη και τη μύτη τους στον ουρανό... τίποτα δεν πλεονάζει αν δεν το κάνεις να πλεονάζει όπως π.χ. συγχωνεύεις μερικά σχολεία, καταργείς άλλα, καταργείς δομές υποστήριξης (κεσυπ, κεδδυ, κλπ κλπ) αλλάζεις το ωρολόγιο μερικών κλάδων (π.χ. πληροφορικής, τεχνολόγων) καταργείς καθολικά μαθήματα (π.χ. δεύτερες ξένες γλώσσες), έτσι και στους διοικητικούς αντίστοιχα είναι ευκολότερο να συγχωνεύσεις τμήματα μέσα σε διευθύνσεις λιγότεροι προϊστάμενοι λιγότεροι γραμματείς, όλα γίνονται ας είναι καλά η τεχνολογία και λίγη καλή θέληση. Άλλωστε είναι προτιμότερο να έχω έναν λιγότερο διοικητικό παρά έναν λιγότερο εκπαιδευτικό αν το δεις από την πλευρά του γονέα. Γενικά οι διοικητικοί σε οποιοδήποτε τομέα δεν έχουν δείξει ότι είναι καλύτεροι από τους εκπαιδευτικούς είτε στους αγώνες τους είτε στην προσφορά τους. Το λέω αυτό σε αντιδιαστολή με τα λεγόμενα σου σχετικά με του συλλόγους διδασκόντων. Δυστυχώς bitch εσύ είσαι η εξαίρεση και μακάρι να ήταν όλοι οι διοικητικοί σαν εσένα αλλά δεν είναι ούτε κατά ελάχιστο. -20% ο μισθός -20% ο χρόνος που απομένει στην άννα