0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kinegire θα σου θυμήσω απλά τα αυτονοητα: οι διοικητικοί του ΥΠΔ
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 03:05:51 amΑν θεωρείς λοιπόν ότι παρανόησα, για αυτά που κατά τη γνώμη μου (πιθανότατα και πολλών άλλων συναδέλφων) εννόησες ή υπονόησες, τότε μπορείς να θεωρήσεις ότι έκανα κάποιες διευκρινίσεις.Αυτό το τελευταίο πού το είδες για τους εκπαιδευτικούς;νομίζω οτι αρμοδιοτέρσ όλων να κάνει διευκρινήσεις είναι η ίδια η γράφουσα - ο,τιδήποτε άλλο είναι ή εκ του πονηρού ή ατυχές. Το τελευταίο δεν το είδα για τους εκπ/κούς -το είδα γενικότερα για τις επικείμενες απολύσεις στο δημόσιο τόσο απο τον ημερήσιο Τύπο όσο και απο τα επίσημα έγγραφα του Υπ. Εσωτερικών που ζητούν την καταγραφή του πλεονάζοντος σε υπηρεσίες προσωπικού. Και επίσης στο σημερινό έγγραφο του ΥΠΔ
Αν θεωρείς λοιπόν ότι παρανόησα, για αυτά που κατά τη γνώμη μου (πιθανότατα και πολλών άλλων συναδέλφων) εννόησες ή υπονόησες, τότε μπορείς να θεωρήσεις ότι έκανα κάποιες διευκρινίσεις.Αυτό το τελευταίο πού το είδες για τους εκπαιδευτικούς;
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:54:05 pmkinegire θα σου θυμήσω απλά τα αυτονοητα: οι διοικητικοί του ΥΠΔ
αν διαβάσεις τα δυο σου μηνύματα αυτά θα δεις ότι μάλλον δεν ήσουν απόλυτα σαφής σε αυτά. Θεώρησα οτι έκανες διευκρινήσεις στα δικά μου γραφόμενα. Αν απλά διευκρίνησες τον τρόπο που εσύ κατάλαβες τα όσα έγραψα τότε έχει καλώς. Αλλά δεν κατάλαβα αυτό από το μήνυμά σου. Δέχομαι ωστόσο αυτό που λες - γιατί φυσικά και δεν απαγορεύεται να διαφωνουμε ( ίσα ίσα, ειναι και θεμιτό και γόνιμο).
ξέρεις πολύ καλά ότι το ποιος ειναι εργοδότης δεν έχει καμία σημασία με το αν αυτός ο εργοδότης πληρώνει ή όχι πλεονάζον προσωπικό ή πώς ακριβώς ορίζεται ο πλεονάζων όσον αφορά το υπουργείο παιδείας. Εξάλλου, η ιστορία έχει επιδείξει ότι εν μία νυκτί αλλάζουν όλα. Ήδη το υπουργειο θα προχωρήσει σε ανάκληση διορισμών ( και έχω το σχετκό έγγραφο στο γραφείο μου). Έπονται και άλλα που ούτε που υποψιαζόμαστε. Τέλος, για όσα λες για την ευθύνη και τον έλεγχο των προσλήψεων/ τοποθετήσεων/μεταθέσεων και αποσπάσεων έχω ήδη απαντήσει στον kinegiro. Απλά εδώ θα πω πως η Κ.Υ. επικυρώνει όσα της στέλνουν οι δδε /δπε.
Τι σχέση έχει να μη χαθεί η χρόνια απο τις καταλήψεις με το ωράριο μας ? ΜΉΠΩΣ ο δημοσιογράφος εννοεί ότι θα γίνουν έξτρα μαθηματα ? Απο την άλλη όμως το θέτει πολύ συγκεκριμένα ...
Παράθεση από: blueswire στις Οκτωβρίου 02, 2011, 03:57:07 pmΤι σχέση έχει να μη χαθεί η χρόνια απο τις καταλήψεις με το ωράριο μας ? ΜΉΠΩΣ ο δημοσιογράφος εννοεί ότι θα γίνουν έξτρα μαθηματα ? Απο την άλλη όμως το θέτει πολύ συγκεκριμένα ...H υπουργος σε συνεντευξη της (αν δεν κανω λαθος) ειπε οτι οι εκπαιδευτικοι των σχολειων που κανουν καταληψη εχουν πληρωθει ωρες που δεν εχουν εργασθει..αρα τι πιο προφανες να προστεθουν ωρες για να υπαρξει αντιστοιχια μισθου-ωρων; ...ετσι θα δειξουμε και καλο προσωπο στην Τροικα...